Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Terorismus a demokracie

Goto down 
+7
D.A.K.
vverewolf
Temnee_svedomi...
people_shit
Klingenberg88
dolf18
Leif
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

Terorismus a demokracie - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime26/3/2007, 23:03

Taky mě to tak příjde to samí jsou ale ted teroristický útoky v Iráku v těch mají podle mě taky prsty U.S.A ne ve všech ale v části z nich určitě.
A já že jsem podle tebe paranoidní Terorismus a demokracie - Stránka 3 4 Takže uznáváš že to co se děje ve světě není tak jednoduchý jak by se mohlo zdát co??
Návrat nahoru Goto down
tony666

Poeet p?íspivku : 133
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime26/3/2007, 23:08

D.A.K. napsal:
Taky mě to tak příjde to samí jsou ale ted teroristický útoky v Iráku v těch mají podle mě taky prsty U.S.A ne ve všech ale v části z nich určitě.
A já že jsem podle tebe paranoidní Terorismus a demokracie - Stránka 3 4 Takže uznáváš že to co se děje ve světě není tak jednoduchý jak by se mohlo zdát co??

ano to uznávám USA má na tom veliký podíl na tom co se deje, ale ne nutne kuli tomu ze tam jsou černoši
Návrat nahoru Goto down
tony666

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime26/3/2007, 23:13

respektive nevidim souvislost mezi tou situaci a rasou
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime26/3/2007, 23:14

tony161 napsal:
D.A.K. napsal:

ano to uznávám USA má na tom veliký podíl na tom co se deje, ale ne nutne kuli tomu ze tam jsou černoši
Kdo mluvil o Negrech ty sou blbý na to aby mohly něják ovlivnovat mezinárodní dění ,maximálně tak v U.S.A ale celosvětově těžko.V tomhle má prsty vyvolený národ.A výš kdo je největším spojencem Israele ne??Už ti to zapadá. Terorismus a demokracie - Stránka 3 4
Návrat nahoru Goto down
tony666

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime26/3/2007, 23:28

D.A.K. napsal:
tony161 napsal:
D.A.K. napsal:

Kdo mluvil o Negrech ty sou blbý na to aby mohly něják ovlivnovat mezinárodní dění ,maximálně tak v U.S.A ale celosvětově těžko.V tomhle má prsty vyvolený národ.A výš kdo je největším spojencem Israele ne??Už ti to zapadá. Terorismus a demokracie - Stránka 3 4

jakym zpusobem židi ovládájí ameriku? tim ze vlastni firmy..?
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime26/3/2007, 23:43

Odpověd máš v tom svím tématu ... Terorismus a demokracie - Stránka 3 4
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Terorismus a demokracie
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: