| Terorismus a demokracie | |
|
+7D.A.K. vverewolf Temnee_svedomi... people_shit Klingenberg88 dolf18 Leif 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Terorismus a demokracie 25/10/2006, 12:05 | |
| Možná se podívíte nad názvem tohoto tématu, ale myslím že oba pojmy spolu souvisí. Vždyž terorizmus posiluje postavení sionistů a systémových radikálů v tzv. ZOG Demokracii. Jen těžko by jinak mohl Bush (a lidé za ním stojící), ospravedlňovat můčírny a tajná vězení kde jsou zadržovány tzv. osoby podezřelé z terorismu!! Já osobně si myslím, že mnoho tzv. teroristických útoků spáchanými tzv. Islámskými radikáli je ve skutečnosti vyprovokováno systémem. Tento strach z tzv. teroru má též za následek omezování volnosti a svobody myšlení v tzv. vyspělých zemích, což jest samozřejmě cílem Z.O.G.!!! | |
|
| |
dolf18
Poeet p?íspivku : 44 Age : 85 Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 26/10/2006, 11:34 | |
| Leifíku, já se nedivím, znáš můj názor nakonec sám. Já osobně v žádnou demokracií u nás nevěřím, je to pouze kamufláž pro vládnoucí strany. Kdyby byla u nás demokracie, nebyli bychom na indexu. Cožpak může někdo z těch pražskéj pepíku zajistit nějakou demokracii. Ti hájí pouze své zájmy a zájmy národní jsou jim u prdele!!!!! :( | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 26/10/2006, 17:52 | |
| To máš Dolfiku Recht, tyto krysy jsou už tak otupělé, že ani nedokážou cítit potřeby své země. Jednou však za to zaplatí, je jedno jestli na tomto světě, nebo na onom!! :!: :!: :!: :scratch: | |
|
| |
Klingenberg88
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Grossdeutschland Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 31/10/2006, 00:46 | |
| Jednou se lidi stejně naserou a dojde jim s nima trpělivost,tohle přece nemůže být pořád.Kdy jim konečně dojde,že tu jsou prolhaní zrádci.Jednou ten den přijde a v ten den bude jednat národ :!: :!: :!: | |
|
| |
people_shit Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 196 Registration date : 24. 09. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 31/10/2006, 16:22 | |
| - Klingenberg88 napsal:
- Jednou se lidi stejně naserou a dojde jim s nima trpělivost,tohle přece nemůže být pořád.Kdy jim konečně dojde,že tu jsou prolhaní zrádci.Jednou ten den přijde a v ten den bude jednat národ :!: :!: :!:
o tom osobně pochybuju:( vem si naší historii, většinu příležitostí kdy sme se mohli nějak bránit sme prosrali:( a u nás probíhá všechno vždycky pozdějš než u ostatních | |
|
| |
Klingenberg88
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Grossdeutschland Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 31/10/2006, 23:59 | |
| Chce to maximální snahu každého našeho jedince.Chce to víc,než jen slova!Koukni na Rusko,tam o sobě NS dávají celkem dost vědět. | |
|
| |
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 1/11/2006, 00:45 | |
| Já nemyslim jenom NS, myslim národ celej. A rusáci to musej mít v genech. | |
|
| |
Temnee_svedomi... Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 288 Registration date : 19. 09. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 1/11/2006, 00:50 | |
| - people_shit napsal:
- Já nemyslim jenom NS, myslim národ celej. A rusáci to musej mít v genech.
Rusáci to maj především v celé své historii...ani židé se jim nemohou rovnat v utrpení, které prožili Rusové ve svých dějinách český národ je prostě věčnej vazal někoho... | |
|
| |
Klingenberg88
| |
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Naopak 2/11/2006, 20:45 | |
- Temnee_svedomi... napsal:
- people_shit napsal:
Rusáci to maj především v celé své historii...ani židé se jim nemohou rovnat v utrpení, které prožili Rusové ve svých dějinách český národ je prostě věčnej vazal někoho... Přesně tak,furt jsme na někom závislí,proto si myslím,že 28.říjen ani neni třeba proč slavit. Já si naopak myslim, že právě proto, že pořád na někom visíme, je třeba 28.10 jestli ne slavit, tak zcela určitě aspoň připomenout. | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 3/11/2006, 11:21 | |
| Tak to bychom měli slavvit spíše 18 srpen, protože se narodil Starej pan Císařpán, *Franta Procházka!!!
*Jeho Vísost Franz Joseph I(Deutsch), Francesco Giuseppe (italienisch), František Josef (tschechisch), I. Ferenc József (ungarisch), František Jozef I (slowakisch), Franciszek Józef (polnisch), Franjo Josip (kroatisch), Franc Jožef (slowenisch), Francisc Iosif (rumänisch), Franc Josyp I (ruthenisch/ukrainisch). | |
|
| |
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 3/11/2006, 17:44 | |
| | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 5/11/2006, 12:32 | |
| | |
|
| |
Klingenberg88
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 7/11/2006, 23:48 | |
| - vverewolf napsal:
- Klingenberg88 napsal:
- people_shit napsal:
Rusáci to maj především v celé své historii...ani židé se jim nemohou rovnat v utrpení, které prožili Rusové ve svých dějinách český národ je prostě věčnej vazal někoho... Přesně tak,furt jsme na někom závislí,proto si myslím,že 28.říjen ani neni třeba proč slavit. Já si naopak myslim, že právě proto, že pořád na někom visíme, je třeba 28.10 jestli ne slavit, tak zcela určitě aspoň připomenout. Nevím jestli je to na místě,když nás buzerujou kdejací kreténi z EU.Až bude ČR odproštěna od takových hajzlů,co si dovolí nám kecat do řízení státu,tak prosim.A také až budou vládnout zodpovědní lidé... | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 8/11/2006, 12:03 | |
- vverewolf napsal:
- Klingenberg88 napsal:
- people_shit napsal:
Rusáci to maj především v celé své historii...ani židé se jim nemohou rovnat v utrpení, které prožili Rusové ve svých dějinách český národ je prostě věčnej vazal někoho... Přesně tak,furt jsme na někom závislí,proto si myslím,že 28.říjen ani neni třeba proč slavit. Já si naopak myslim, že právě proto, že pořád na někom visíme, je třeba 28.10 jestli ne slavit, tak zcela určitě aspoň připomenout. Nevím jestli je to na místě,když nás buzerujou kdejací kreténi z EU.Až bude ČR odproštěna od takových hajzlů,co si dovolí nám kecat do řízení státu,tak prosim.A také až budou vládnout zodpovědní lidé... O suverenitě lidu v ČR bych v žádnym případě nepochyboval, o suverenitě státu budiž, ale tím spíš jsou dány důvody k tomu, aby bylo posilováno národní uvědomění. | |
|
| |
Klingenberg88
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 11/11/2006, 17:35 | |
| - vverewolf napsal:
- Klingenberg88 napsal:
- vverewolf napsal:
- Klingenberg88 napsal:
- people_shit napsal:
Rusáci to maj především v celé své historii...ani židé se jim nemohou rovnat v utrpení, které prožili Rusové ve svých dějinách český národ je prostě věčnej vazal někoho... Přesně tak,furt jsme na někom závislí,proto si myslím,že 28.říjen ani neni třeba proč slavit. Já si naopak myslim, že právě proto, že pořád na někom visíme, je třeba 28.10 jestli ne slavit, tak zcela určitě aspoň připomenout. Nevím jestli je to na místě,když nás buzerujou kdejací kreténi z EU.Až bude ČR odproštěna od takových hajzlů,co si dovolí nám kecat do řízení státu,tak prosim.A také až budou vládnout zodpovědní lidé... O suverenitě lidu v ČR bych v žádnym případě nepochyboval, o suverenitě státu budiž, ale tím spíš jsou dány důvody k tomu, aby bylo posilováno národní uvědomění. No když jsem viděl ty demonstrace v Maďarsku,tak sem se zamyslel jestli by Češi udělali to samí.Myslim,že u nás by to zůstalo u nadávání u televize a do ulic by vyšla hrstka lidí. | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 15/11/2006, 14:40 | |
| | |
|
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 20/11/2006, 01:12 | |
| | |
|
| |
Temnee_svedomi... Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 288 Registration date : 19. 09. 06
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 20/11/2006, 02:40 | |
| | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 21/11/2006, 01:14 | |
| | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 22/11/2006, 00:08 | |
| | |
|
| |
Klingenberg88
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 22/11/2006, 02:16 | |
| Zase budou říkat,že plánujem převrat | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 23/11/2006, 02:47 | |
| | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 23/11/2006, 17:48 | |
| | |
|
| |
Klingenberg88
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie 28/11/2006, 01:26 | |
| To si piš že jo jsme pro ně asi dobrej zdroj | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Terorismus a demokracie | |
| |
|
| |
| Terorismus a demokracie | |
|