Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Terorismus a demokracie

Goto down 
+7
D.A.K.
vverewolf
Temnee_svedomi...
people_shit
Klingenberg88
dolf18
Leif
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Terorismus a demokracie - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime29/11/2006, 13:48

Stejně, ale i tak to monitorování nás je musí stát dost peněz, vemte si jenom takovou helikoptéru na demo!!!! Takhle ministerstvo vnitra vyhazuje prachy!!! Pitomej "Dlouhán(Langer)"!! Terorismus a demokracie - Stránka 2 653 Terorismus a demokracie - Stránka 2 653 Terorismus a demokracie - Stránka 2 653
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime30/11/2006, 03:33

Jen škoda,že většinou už nepoužívají ty starý ruský poletuchy. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Ty byly vždycky tak bezpečný. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 S nima bylo vždycky radost lítat,ehm pardon myslel jsem padat. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Kdyby je měly tak by byl od fízlů pokoj protože by do těch plechovek nikdo nevlezl.
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime13/12/2006, 17:32

D.A.K. napsal:
Jen škoda,že většinou už nepoužívají ty starý ruský poletuchy. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Ty byly vždycky tak bezpečný. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 S nima bylo vždycky radost lítat,ehm pardon myslel jsem padat. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Kdyby je měly tak by byl od fízlů pokoj protože by do těch plechovek nikdo nevlezl.
Však až se jim poserou grippeny, budou nás monitorovat třeba čmelákama!! Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374 Terorismus a demokracie - Stránka 2 2374
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime14/12/2006, 00:38

To spíš vyfasujou rogala.I když teda nevým jakou mají nosnost,každopádně takový prase jako je třeba Škromach by to asi neuneslo. Terorismus a demokracie - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime15/12/2006, 01:02

Kdepak, sednem na Traktory a hurá nach Prag!!!! Terorismus a demokracie - Stránka 2 1 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime17/12/2006, 01:43

Za Císařepána a jeho rodinu!!!! Terorismus a demokracie - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime21/12/2006, 21:40

Musíme vybojóoovat Herzegoooovinu!!! Terorismus a demokracie - Stránka 2 4
Návrat nahoru Goto down
Czech WP

Czech WP

Poeet p?íspivku : 186
Registration date : 28. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime1/1/2007, 05:39

No pánové, jen tak pokračujte dál a já o vás uslyším v televizi nebo přečtu na netu. Připomíná mi to začátek jedný písníčky a ted si nemůžu vzpomenout, která to je. Říkají tam o Dánských neonacistech, co plánovali dopisový bomby pro nějaký anglický smíšený páry. Abych o vás potom v nějaký písničce taky neslyšel ....
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime2/1/2007, 15:23

Souhlas, společnost musí stát za námi. My jsme Ti, kteří ji mají přivést zpět na správnou cestu. Je však otázkou, zda-li za normálních podmínek teroristický čin či útok zůstává teroristickým činem/útokem má-li většinový souhlas společnosti a nestane-li se tímto souhlasem legitimním. Je-li tento čin proveden s podporou většiny společnosti není teroristickým útokem, nýbrž je to akt výkonu vůle a moci společnosti - teroristickým útokem bude pouze pro opozici.
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime2/1/2007, 15:30

Erwin_von_Treuberg napsal:
Je jasné nám, ale i ZOGu, že naše revoluce nepovede cestou prohnilé parlamentní demokracie, takovou chybu už Systém nedopustí. To, co se stalo v lednu 33´se prostě opakovat nebude. Situace, ve které se nacházíme, nás časem přinutí sáhnout k teroristickým akcím. To je prostě neodtiskutovatelný fakt. Je však nutné vše dobře naplánovat, aby tyto akce nezavrhla většinová společnost, ale naopak s námi souhlasila či alespoň tolerovala. Viz. svého času IRA, ETA atd.
Souhlas, hlavně to chce pro některé co se považují za aktivisty, aby byli schopni a ochodni dodržovat 100% kázeň i za cenu vlastního života. Pokud ¨si bude v Organizaci dělat každej co chce, bude to 10000 těžší!!! Pamatujete si z Turnerovejch deníků, co čelenové Organizace useli nosit na krku a vědět kdy a jak to použít????
Návrat nahoru Goto down
dolf18

dolf18

Poeet p?íspivku : 44
Registration date : 23. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime30/1/2007, 14:18

Teroristický útok je to pouze do doby, než zvítězíme, pak už to je neodmyslitelný nástroj revoluce Terorismus a demokracie - Stránka 2 599 Terorismus a demokracie - Stránka 2 188
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime30/1/2007, 17:33

Pak už to bude otevřený boj!!!
Návrat nahoru Goto down
ernest

ernest

Poeet p?íspivku : 149
Registration date : 28. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime1/3/2007, 01:33

teroristické útoky je podle mě ta nejzbabější forma útoku když na něco chci upozornit tak chci aby všichni věděli že jsem to já a né se schovávat za skupinou lidí a dělat že já nic to my všichni ,to dělají cigáni a né přívrženci NS Terorismus a demokracie - Stránka 2 378 Terorismus a demokracie - Stránka 2 608 Terorismus a demokracie - Stránka 2 378 Terorismus a demokracie - Stránka 2 608 Terorismus a demokracie - Stránka 2 378 Terorismus a demokracie - Stránka 2 608
Návrat nahoru Goto down
tony666

Poeet p?íspivku : 133
Registration date : 22. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 21:14

Leif napsal:
Možná se podívíte nad názvem tohoto tématu, ale myslím že oba pojmy spolu souvisí. Vždyž terorizmus posiluje postavení sionistů a systémových radikálů v tzv. ZOG Demokracii. Jen těžko by jinak mohl Bush (a lidé za ním stojící), ospravedlňovat můčírny a tajná vězení kde jsou zadržovány tzv. osoby podezřelé z terorismu!! Já osobně si myslím, že mnoho tzv. teroristických útoků spáchanými tzv. Islámskými radikáli je ve skutečnosti vyprovokováno systémem. Tento strach z tzv. teroru má též za následek omezování volnosti a svobody myšlení v tzv. vyspělých zemích, což jest samozřejmě cílem Z.O.G.!!!

to rozhodne podle me utok z 9/11 byl vymysl americcanu nebo o tom rozhodne vedeli aby se mohli nasrat do iraku a rozsirit svuj vliv v iraku a mit zadarmo ropu
Návrat nahoru Goto down
ernest

ernest

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 21:28

tony161 napsal:
Leif napsal:
Možná se podívíte nad názvem tohoto tématu, ale myslím že oba pojmy spolu souvisí. Vždyž terorizmus posiluje postavení sionistů a systémových radikálů v tzv. ZOG Demokracii. Jen těžko by jinak mohl Bush (a lidé za ním stojící), ospravedlňovat můčírny a tajná vězení kde jsou zadržovány tzv. osoby podezřelé z terorismu!! Já osobně si myslím, že mnoho tzv. teroristických útoků spáchanými tzv. Islámskými radikáli je ve skutečnosti vyprovokováno systémem. Tento strach z tzv. teroru má též za následek omezování volnosti a svobody myšlení v tzv. vyspělých zemích, což jest samozřejmě cílem Z.O.G.!!!

to rozhodne podle me utok z 9/11 byl vymysl americcanu nebo o tom rozhodne vedeli aby se mohli nasrat do iraku a rozsirit svuj vliv v iraku a mit zadarmo ropu

ale pokud vím tak šli prvni do afganistánu
Návrat nahoru Goto down
tony666

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 21:38

ernest napsal:
tony161 napsal:
Leif napsal:

ale pokud vím tak šli prvni do afganistánu

ano to z toho take vypliva mimo jine ale zaklad je stejny a to zustava chytre to navlikly americky tajny služby jo mimochodem diky za diskuzi kde jsem zacal myslim ze byla velice plodna
Návrat nahoru Goto down
ernest

ernest

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:03

no aby nebyla když trvala celé odpoledne
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:06

ernest napsal:
no aby nebyla když trvala celé odpoledne
No,s takovou vytrvalostí jsem se ještě nesetkal,počkejte,jestli se ještě někdy otevře.Bude to rekord. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 upřímně,ještě jsem tu ale nebyl tak nasraný,jako dnes. Terorismus a demokracie - Stránka 2 1001
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
ernest

ernest

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:09

je pravda že jsemtady nezažil aby se zamklo forum to je tady po prvé
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:12

taky nepamatuji,dnešní den se zapíše do historie našich stránek. Terorismus a demokracie - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
tony666

PříspěvekPředmět: lol   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:45

nemyslete si ze mam k vam nakou averzi jo mnohi z vas ste urcite inteligentni lide a ja se dneska docela dost dobbre pobavil
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:47

tony161 napsal:
nemyslete si ze mam k vam nakou averzi jo mnohi z vas ste urcite inteligentni lide a ja se dneska docela dost dobbre pobavil
já taky,v opačném slova smyslu ale. Schwarz-weiss-rot Terorismus a demokracie - Stránka 2 5
Návrat nahoru Goto down
ernest

ernest

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime24/3/2007, 20:42

no myslím si že se pobavily všichni Terorismus a demokracie - Stránka 2 1 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 1 Terorismus a demokracie - Stránka 2 3 Terorismus a demokracie - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime26/3/2007, 22:22

ernest napsal:
teroristické útoky je podle mě ta nejzbabější forma útoku když na něco chci upozornit tak chci aby všichni věděli že jsem to já a né se schovávat za skupinou lidí a dělat že já nic to my všichni ,to dělají cigáni a né přívrženci NS Terorismus a demokracie - Stránka 2 378 Terorismus a demokracie - Stránka 2 608 Terorismus a demokracie - Stránka 2 378 Terorismus a demokracie - Stránka 2 608 Terorismus a demokracie - Stránka 2 378 Terorismus a demokracie - Stránka 2 608

To je přece naprostá pičovina cos napsal ,když nemáš jinou možnost tak proč ne,odsuzuješ snad to co dělají Palestinci v Izraely já rozhodně ne!!Nemají jinou možnost jak bys chtěl bojovat proti tankům,letadlům nebo vrtulníkům s obyčejným Ak-47 v ruce... něják,takže jim to neměj za zlý.A neodsuzuju ani The Order nebo C18 a podobně byla to jediná správná volba.Jen nesmí chcípnout tvý vlastní lidi za který bojuješ jinak se to obrátí proti tobě.
Návrat nahoru Goto down
tony666

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime26/3/2007, 22:33

D.A.K. napsal:
ernest napsal:

To je přece naprostá pičovina cos napsal ,když nemáš jinou možnost tak proč ne,odsuzuješ snad to co dělají Palestinci v Izraely já rozhodně ne!!Nemají jinou možnost jak bys chtěl bojovat proti tankům,letadlům nebo vrtulníkům s obyčejným Ak-47 v ruce... něják,takže jim to neměj za zlý.A neodsuzuju ani The Order nebo C18 a podobně byla to jediná správná volba.Jen nesmí chcípnout tvý vlastní lidi za který bojuješ jinak se to obrátí proti tobě.

jo to prave udelali američani 11/9
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Terorismus a demokracie   Terorismus a demokracie - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Terorismus a demokracie
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: