|
| Rasismus | |
|
+18hevi88 MartenSS BliSS88 Sven88 Mozkocuc-CZ vverewolf Sparta Totenmond ernest KalisnikWP Tyr Von Lerenstein dolf18 Werwolf Leif D.A.K. Tomb@ Admin 22 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
bobik
Poeet p?íspivku : 408 Registration date : 06. 04. 07
| Předmět: Re: Rasismus 23/6/2007, 22:46 | |
| - Heimdall napsal:
- bobik napsal:
Ano,jeden správný názor.To říkáš dobře.Tím jsem myslel to principiální.Jenže teď přijde ten zádrhel!!!!!!! Uvnitř každého systému je to jinak!!!!! Máš tady systém demokratický,který tvrdí,že ta událost byla a máš tady systém jiný,který tvrdí že nebyla.A každá strana má své fakta,důkazy. A zas vpodstatě záleží na Tobě,který systém si vybereš,kterému uvěříš. A to je realita.
zdar bobík Nesouhlasím. Někdo tady lže, pravda je jenom jedna v některých věcech. Ale to se nevylučuje. V každém systému je to jinak,ale jeden systém pochopitelně nemá pravdu a tudíš o té události lže. Jenže který???????????? A přišli jsme na záhadu. | |
| | | Heimdall
Poeet p?íspivku : 84 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Rasismus 23/6/2007, 23:09 | |
| - bobik napsal:
- Heimdall napsal:
- bobik napsal:
Ano,jeden správný názor.To říkáš dobře.Tím jsem myslel to principiální.Jenže teď přijde ten zádrhel!!!!!!! Uvnitř každého systému je to jinak!!!!! Máš tady systém demokratický,který tvrdí,že ta událost byla a máš tady systém jiný,který tvrdí že nebyla.A každá strana má své fakta,důkazy. A zas vpodstatě záleží na Tobě,který systém si vybereš,kterému uvěříš. A to je realita.
zdar bobík Nesouhlasím. Někdo tady lže, pravda je jenom jedna v některých věcech. Ale to se nevylučuje. V každém systému je to jinak,ale jeden systém pochopitelně nemá pravdu a tudíš o té události lže. Jenže který???????????? A přišli jsme na záhadu. No položím ti naprosto jednoduchou otázku a snadno přijdeme na to který. Je naprosto banální a není v ní prostor pro žádné manévry. Určitě víš, že po válce si sověti vymysleli, že v táboře zvaném Osvětim zemřely až 4 miliony Židů a toto tvrzení se ještě mnoho let bralo jako pravdivé. Stejně tak se uváděl počet celkový 6 milionů. Dnes je oficiální číslo Osvětimi asi 1,5 milionu lidí (lidí, ne Židů) a souhrnné číslo 6 milionů se nezměnilo. Dokážeš mi to nějak vysvětlit? | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Rasismus 23/6/2007, 23:44 | |
| - Heimdall napsal:
- bobik napsal:
- Heimdall napsal:
- bobik napsal:
zdar bobík Nesouhlasím. Někdo tady lže, pravda je jenom jedna v některých věcech. Ale to se nevylučuje. V každém systému je to jinak,ale jeden systém pochopitelně nemá pravdu a tudíš o té události lže. Jenže který???????????? A přišli jsme na záhadu. No položím ti naprosto jednoduchou otázku a snadno přijdeme na to který. Je naprosto banální a není v ní prostor pro žádné manévry. Určitě víš, že po válce si sověti vymysleli, že v táboře zvaném Osvětim zemřely až 4 miliony Židů a toto tvrzení se ještě mnoho let bralo jako pravdivé. Stejně tak se uváděl počet celkový 6 milionů. Dnes je oficiální číslo Osvětimi asi 1,5 milionu lidí (lidí, ne Židů) a souhrnné číslo 6 milionů se nezměnilo. Dokážeš mi to nějak vysvětlit? 1)Georgu-Heimdale,zcela upřímně,to nevím a nevidím logiku proč by to dělali-uvědom si,byli vítězové 2)to co tady říkáš,mi nedává žádný smysl 3)nezlob se,že to říkám natvrdo,ale já vůbec nevím,jaký názor zastáváš,v demokratickém táboře je jasno,ano ta událost byla,6 miliónů sedí,zatímco v opačném táboře je strašný zmatek,od toho,že to nebylo vůbec,k tomu,že ty čísla jsou nižší až po takový paka,který sice tvrděj,že to nebylo a zároveň křičí židé do plynu...takže už jenom z toho vyvozuji,kdo má pravdu 4)zároveň nechci,aby si z diskuze měl nějaké oplétačky,tak můžeme to brát tak,že pro diskuzi a jen diskuzi můžeš zastávat opačný názor zdar bobík:*6*: | |
| | | Heimdall
| Předmět: Re: Rasismus 24/6/2007, 00:22 | |
| - bobik napsal:
1)Georgu-Heimdale,zcela upřímně,to nevím a nevidím logiku proč by to dělali-uvědom si,byli vítězové 2)to co tady říkáš,mi nedává žádný smysl 3)nezlob se,že to říkám natvrdo,ale já vůbec nevím,jaký názor zastáváš,v demokratickém táboře je jasno,ano ta událost byla,6 miliónů sedí,zatímco v opačném táboře je strašný zmatek,od toho,že to nebylo vůbec,k tomu,že ty čísla jsou nižší až po takový paka,který sice tvrděj,že to nebylo a zároveň křičí židé do plynu...takže už jenom z toho vyvozuji,kdo má pravdu 4)zároveň nechci,aby si z diskuze měl nějaké oplétačky,tak můžeme to brát tak,že pro diskuzi a jen diskuzi můžeš zastávat opačný názor
zdar bobík:*6*: Však já nic neříkám, já jen upozorňuji na malou nesrovnalost, která mě mimo jiné zaujala, proč by to dělali si mohu jen domýšlet, ale tak těžké to zas není. Že ti to nedává smysl plně chápu, to by ses tím musel zabývat mnohem déle a hlouběji než z reportáží pana Motla. Ale máš pravdu, tuhle epizodku teda budeme považovat za uzavřenou. | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Rasismus 24/6/2007, 00:30 | |
| - Heimdall napsal:
- bobik napsal:
1)Georgu-Heimdale,zcela upřímně,to nevím a nevidím logiku proč by to dělali-uvědom si,byli vítězové 2)to co tady říkáš,mi nedává žádný smysl 3)nezlob se,že to říkám natvrdo,ale já vůbec nevím,jaký názor zastáváš,v demokratickém táboře je jasno,ano ta událost byla,6 miliónů sedí,zatímco v opačném táboře je strašný zmatek,od toho,že to nebylo vůbec,k tomu,že ty čísla jsou nižší až po takový paka,který sice tvrděj,že to nebylo a zároveň křičí židé do plynu...takže už jenom z toho vyvozuji,kdo má pravdu 4)zároveň nechci,aby si z diskuze měl nějaké oplétačky,tak můžeme to brát tak,že pro diskuzi a jen diskuzi můžeš zastávat opačný názor
zdar bobík:*6*: Však já nic neříkám, já jen upozorňuji na malou nesrovnalost, která mě mimo jiné zaujala, proč by to dělali si mohu jen domýšlet, ale tak těžké to zas není. Že ti to nedává smysl plně chápu, to by ses tím musel zabývat mnohem déle a hlouběji než z reportáží pana Motla. Ale máš pravdu, tuhle epizodku teda budeme považovat za uzavřenou. 1)no vidíš a to by mě zajímalo,proč to rusové dělali 2)pana Motla neznám | |
| | | Heimdall
| Předmět: Re: Rasismus 24/6/2007, 01:35 | |
| - bobik napsal:
1)no vidíš a to by mě zajímalo,proč to rusové dělali 2)pana Motla neznám 1) nemůžu ti všechno říkat já, snaž se taky trochu sám 2) no to buď rád | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Rasismus 24/6/2007, 03:24 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Rasismus | |
| |
| | | | Rasismus | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |