Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Co právě čtu

Goto down 
+32
Joseph Porta
Honza88
MartenSS
KalisnikWP
hevi88
podochranouSS
BliSS88
ernest
Sven88
StandTrue
Maximum.Violence
KmotrBP
8Werwolf
Tomb@
werwolfeverband
Dr.Martens
Tyr
Temnee_svedomi...
Weisthor
Von Lerenstein
Werwolf
MilanMainsky
D.A.K.
Uctívač z Javi
Mozkocuc-CZ
rocky
Totenmond
Hans.
Klingenberg88
vverewolf
people_shit
Leif
36 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Jaký žánr čtete nejraději
Militarie
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap18%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 18% [ 7 ]
Historie
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap53%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 53% [ 20 ]
Beletrie
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap5%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 5% [ 2 ]
Okultní literaturu
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap5%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 5% [ 2 ]
Cestopisy
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap0%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Červenou knihovnu
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap8%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 8% [ 3 ]
Sci-fi
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap8%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 8% [ 3 ]
Odbornou literaturu
Co právě čtu - Stránka 3 Vote_lcap3%Co právě čtu - Stránka 3 Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Romány
 0% [ 0 ]
Autobiografie
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 38

AutorZpráva
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

Co právě čtu - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime24/12/2006, 20:57

Tak pod strom jsem dostal pár knih co mi rodiče vybrali : Gestapo, Hitler a Stalin-paralelní životopisi, Utajená třetí říše a Drzhá světová válka den po dni, kurva já toho mám tedka tolik ke čtení a mám tak málo času
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime24/12/2006, 21:52

Knihy si teda msuim vždy vybrat sám, jelikož nikdo jinej se do mého vkusu netrefí a odmítám číst nekonečné žblepty amarických spisovatelů o Hitlerovi a podobně,ciž by nejspíš rodiče koupili...Ted jsme si koupil knihu Petr Veliký a má přítelkyně byla seznámena , že stojim jen o Historii Ruska a tak to nejspíš taky dosnatnu k vánocům Co právě čtu - Stránka 3 188
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime24/12/2006, 22:35

No já si vybral dvě hlavně tu Utajenou třetí říši, je to od zbyňka války, jak už sjem psal dříve už jsem od něho něco četl a líbilo se mi jak píše. No a to o tom gestapu je stejně jako ti černí andělé od Ruperta Butlera tak jsem zvědav zda to dočtu Co právě čtu - Stránka 3 213 No nic, končím dneska s internetem jdu si nalít ještě skleničku bohemia sektu, kouknout na nějakou pohádku a spát.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime25/12/2006, 12:39

Mě mamča sama od sebe vybrala knihu Rudý teror - Dějiny stalinismu.
Že by něco tušila? Co právě čtu - Stránka 3 2826
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime27/12/2006, 19:51

Werwolf napsal:
A co by měla tušit, že jsi bolševik? Co právě čtu - Stránka 3 1 Co právě čtu - Stránka 3 1 Co právě čtu - Stránka 3 1
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2006, 13:35

Mozkocuc-CZ napsal:
Werwolf napsal:
A co by měla tušit, že jsi bolševik? Co právě čtu - Stránka 3 1 Co právě čtu - Stránka 3 1 Co právě čtu - Stránka 3 1

Nenám co dodat . . . Co právě čtu - Stránka 3 2374 Co právě čtu - Stránka 3 2374 Co právě čtu - Stránka 3 2374
Návrat nahoru Goto down
Tyr

Tyr

Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2006, 20:48

ja jsem sám sebe nedávno obdaroval knihou SS: peklo na východní frontě Co právě čtu - Stránka 3 1
Návrat nahoru Goto down
http://www.odpor.org/
Von Lerenstein

Von Lerenstein

Poeet p?íspivku : 122
Registration date : 04. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime28/12/2006, 20:54

já jsem dal tatínkovi knihu všech knih (určitě víte, kterou myslím Co právě čtu - Stránka 3 4 ) pod stromeček a jak byl rád Co právě čtu - Stránka 3 1227
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 00:53

Von Lerenstein napsal:
já jsem dal tatínkovi knihu všech knih (určitě víte, kterou myslím Co právě čtu - Stránka 3 4 ) pod stromeček a jak byl rád Co právě čtu - Stránka 3 1227

Tuším, tuším, ale darováním této knihy bych u nás doma radost neudělal Co právě čtu - Stránka 3 144
Mylíš, že si ji taťka opravdu přečte?
Návrat nahoru Goto down
Von Lerenstein

Von Lerenstein

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:21

Werwolf napsal:
Von Lerenstein napsal:

Tuším, tuším, ale darováním této knihy bych u nás doma radost neudělal Co právě čtu - Stránka 3 144

tak o tom, že ji tatík přečte nemám nejmenší pochybnost a jak znám mamku tak se o to budou málem prát Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:33

Von Lerenstein napsal:
Werwolf napsal:
Von Lerenstein napsal:

tak o tom, že ji tatík přečte nemám nejmenší pochybnost a jak znám mamku tak se o to budou málem prát Co právě čtu - Stránka 3 3

Triumph des Willens je u vás doma jistě nejoblíbenější film, což? Co právě čtu - Stránka 3 4
Návrat nahoru Goto down
Von Lerenstein

Von Lerenstein

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:40

Werwolf napsal:
Von Lerenstein napsal:
Werwolf napsal:
Von Lerenstein napsal:

Triumph des Willens je u vás doma jistě nejoblíbenější film, což? Co právě čtu - Stránka 3 4

zhruba taková povedená rodinka jsme, takříkajíc rasově uvědomělá Co právě čtu - Stránka 3 1 holt na toto mám štěstí
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:43

Von Lerenstein napsal:
Werwolf napsal:
Von Lerenstein napsal:
Werwolf napsal:
Von Lerenstein napsal:

Takže tvůj avatar, to je u vás v předsíni, jo? Co právě čtu - Stránka 3 3

zhruba taková povedená rodinka jsme, takříkajíc rasově uvědomělá Co právě čtu - Stránka 3 1 holt na toto mám štěstí
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:45

Nějak sem to napsal blbě, takže znovu. Takže tvůj avatar, to je u vás v předsíni, jo? Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
Von Lerenstein

Von Lerenstein

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:46

to zas ne, jako u PruSSian Blue doma to u nás nevypadá Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 01:48

Von Lerenstein napsal:
to zas ne, jako u PruSSian Blue doma to u nás nevypadá Co právě čtu - Stránka 3 3

Tak to jo Co právě čtu - Stránka 3 2374
Návrat nahoru Goto down
Dr.Martens
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Dr.Martens

Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 10. 09. 06

PříspěvekPředmět: Bestie se probouzí   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 17:11

Pokud tuto knihu někdo vlastní , rád bych si ji půjčil a dočetl.
Co právě čtu - Stránka 3 2826
Návrat nahoru Goto down
http://www.radicalboys-brux.com
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 18:10

Včera jsem se pustil do vánočního dárku: "Hitlerovy rozhovory u kulatého stolu" od Henry Pickera Co právě čtu - Stránka 3 4 . Vybral jsem si to sám, tak se na to těšim už od října. Jen to má něco kolem 670 stránek Co právě čtu - Stránka 3 369 ........ aspoň mi to na pár dní vydrží Co právě čtu - Stránka 3 3 .
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 19:10

Dr.Martens napsal:

Já ji sice vlastním, ale ke mě to máš opravdu hodně daleko Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
werwolfeverband

werwolfeverband

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 27. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime29/12/2006, 19:40

Cesty k moci (nakl. Themis)

Velice čtivá a poučná kniha, všem doporučuji. Popisuje blíže bezprostřední okolnosti převzetí moci a to Velkou říjnovou revoluci, národní revoluci NSDAP a Československo 1948.

Heimdall Co právě čtu - Stránka 3 599
Návrat nahoru Goto down
http://varulf.blog.cz/
Tyr

Tyr

Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime30/12/2006, 02:03

Werwolf napsal:
Dr.Martens napsal:

Já ji sice vlastním, ale ke mě to máš opravdu hodně daleko Co právě čtu - Stránka 3 3

dalo by se rict pres celou republiku Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
http://www.odpor.org/
Tomb@

Tomb@

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 01. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime2/1/2007, 13:07

"David Irving - Pán myšlenek třetí říše" moc zajímavé počtení
Návrat nahoru Goto down
http://www.ihr.org
Totenmond

Totenmond

Poeet p?íspivku : 291
Registration date : 20. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime4/1/2007, 19:40

Taky ji mam,ae ted ji cte Mozkocuc a tay to mas ke me daleko:*2731*: Co právě čtu - Stránka 3 2731
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime4/1/2007, 22:36

Totenmond napsal:
Taky ji mam,ae ted ji cte Mozkocuc a tay to mas ke me daleko:*2731*: Co právě čtu - Stránka 3 2731

Aby ne, když od sebe bydlíme asi 30 km. Takže Dr.Martensi máš to jedno, jestli ode mne či od Totenmonda Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

Poeet p?íspivku : 291
Registration date : 20. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime5/1/2007, 21:06

Co právě čtu - Stránka 3 3 vsak jo,ale jestli jsi blize k nemu ty,nebo ja Co právě čtu - Stránka 3 3
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Co právě čtu   Co právě čtu - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Co právě čtu
Strana 3 z 8Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: