| Co právě čtu | |
|
+32Joseph Porta Honza88 MartenSS KalisnikWP hevi88 podochranouSS BliSS88 ernest Sven88 StandTrue Maximum.Violence KmotrBP 8Werwolf Tomb@ werwolfeverband Dr.Martens Tyr Temnee_svedomi... Weisthor Von Lerenstein Werwolf MilanMainsky D.A.K. Uctívač z Javi Mozkocuc-CZ rocky Totenmond Hans. Klingenberg88 vverewolf people_shit Leif 36 posters |
|
Jaký žánr čtete nejraději | Militarie | | 18% | [ 7 ] | Historie | | 53% | [ 20 ] | Beletrie | | 5% | [ 2 ] | Okultní literaturu | | 5% | [ 2 ] | Cestopisy | | 0% | [ 0 ] | Červenou knihovnu | | 8% | [ 3 ] | Sci-fi | | 8% | [ 3 ] | Odbornou literaturu | | 3% | [ 1 ] | Romány | | 0% | [ 0 ] | Autobiografie | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 38 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Temnee_svedomi... Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 288 Registration date : 19. 09. 06
| Předmět: Re: Co právě čtu 2/6/2007, 23:41 | |
| Tak kniha se jmenuje Operace Barbarossa , Autor-Paul Carell | |
|
| |
Schleitr
Poeet p?íspivku : 22 Localisation : Mahrischen markgrafschaft Registration date : 29. 04. 07
| Předmět: Re: Co právě čtu 10/6/2007, 14:00 | |
| Turtledove:Světoválka,Kolonizace Jakes:Láska a válka Swoboda:Gettysburg 1863 | |
|
| |
Wonder
Poeet p?íspivku : 77 Registration date : 20. 09. 06
| Předmět: Re 13/6/2007, 16:00 | |
| Scháním odkaz na stránky tipu NSEC-88.Org kde jsou knihy.Nemám už co číst | |
|
| |
Tyr
Poeet p?íspivku : 370 Age : 35 Localisation : Nordmähren Registration date : 24. 09. 06
| Předmět: Co právě čtu 14/6/2007, 09:04 | |
| http://www.vzdelavaci-institut.com/_files/
zkus NVI, tam je taky široká škála knih ke stažení. | |
|
| |
Wonder
Poeet p?íspivku : 77 Registration date : 20. 09. 06
| |
| |
Heimdall
Poeet p?íspivku : 84 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Co právě čtu 14/6/2007, 10:23 | |
| Chlapi, četls jste někdo knihu Tabu v sociálních vědách od Petra Bakaláře? Já ji u nás nesehnal, tak jsem ji objednal přes net, udájně to má bejt pro naši věc vynikající titul. | |
|
| |
Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Co právě čtu 15/6/2007, 16:27 | |
| - Heimdall napsal:
- Chlapi, četls jste někdo knihu Tabu v sociálních vědách od Petra Bakaláře? Já ji u nás nesehnal, tak jsem ji objednal přes net, udájně to má bejt pro naši věc vynikající titul.
Dobře jsi udělal, kniha je opravdu dobrá. Nicméně já ji zatím nemám v knižní podobě, našel jsem ji na internetu. Nyní čtu "Ruské produktovody a Střední Evropa", autory neuvedu, poněvadž jich je mnoho. | |
|
| |
Weisthor
Poeet p?íspivku : 28 Registration date : 26. 11. 06
| Předmět: Excelentní kniha od Davida Irvinga 15/6/2007, 17:45 | |
| Právě čtu knihu od Davida Irvinga Norimberk poslední bitva. Jde o vynikající dílo,které je navíc ohromně čtivé! Doporučuji stáhnout z http://www.vzdelavaci-institut.com/_files/download/comment.php?dlid=139&ENGINEsessID=aca9b9eb5c98c9465d5717e4a7a1647f | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: Co právě čtu 15/6/2007, 17:51 | |
| Nevíte někdo kde sehnat Degrellovy paměti? Všude sem koukal a nic. Jinak kdyby někdo měl a byl ochoten prodat, rád zakoupím. | |
|
| |
Heimdall
Poeet p?íspivku : 84 Registration date : 03. 06. 07
| Předmět: Re: Co právě čtu 23/6/2007, 11:05 | |
| - Werwolf napsal:
- Heimdall napsal:
- Chlapi, četls jste někdo knihu Tabu v sociálních vědách od Petra Bakaláře? Já ji u nás nesehnal, tak jsem ji objednal přes net, udájně to má bejt pro naši věc vynikající titul.
Dobře jsi udělal, kniha je opravdu dobrá. Nicméně já ji zatím nemám v knižní podobě, našel jsem ji na internetu. Nyní čtu "Ruské produktovody a Střední Evropa", autory neuvedu, poněvadž jich je mnoho. Kde jsi ji našel? | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Co právě čtu 23/6/2007, 12:23 | |
| - Heimdall napsal:
- Werwolf napsal:
- Heimdall napsal:
Dobře jsi udělal, kniha je opravdu dobrá. Nicméně já ji zatím nemám v knižní podobě, našel jsem ji na internetu. Nyní čtu "Ruské produktovody a Střední Evropa", autory neuvedu, poněvadž jich je mnoho. Kde jsi ji našel? To právě netuším. Také jsem ji znovu hledal. Holt, když je někdo blbej, tak si to nehodí do oblíbených . . . | |
|
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: Co právě čtu 25/6/2007, 23:29 | |
| Cesty svobodného zednářství,fakt síla kde všude jsou .!!Poviná četba | |
|
| |
Weisthor
| Předmět: Kopí osudu 30/6/2007, 13:10 | |
| Právě sem začal číst knihu Kopí osudu od Trevora Ravenscrofta. Pokud si odmyslíte klasické omlouvání a vyzdvihování židů,tak je to hodně zajímavé čtení okultního charakteru-doporučuji! | |
|
| |
Weisthor
| Předmět: Recenze na knihy, které jste přečetli 4/7/2007, 15:25 | |
| Rozhodl jsem se, že založím toto téma. Mám k tomu několik důvodů...
1. Na současném knižním trhu je mnoho knih, které se zabývají tématikou II.sv.války, nacizmem, okultními vědami, současnou politikou, sociologií atd. Bylo by dobré, něco o knize vědět dopředu, než si jí půjde člověk koupit. Jaká ta kniha je, stojí vůbec za to jí koupit?!
2. Knihy,které je možné stáhnout a které by nemněly šanci ani vyjít, jak na vás zapůsobily, co nového jste se dozvěděli, jaké souvislosti vám z přečtené knihy vyplynuly atd.
3. Současná literatura faktu je tak těžce zatížená propagandou ZOG lobby, že se vyplatí na některá "dílka" upozornit.
4. Dozví-li se z knihy nějaké zajímavé a nové fakta, vypíchnu je recenzi pro ostatní NS.
Představu má asi takovou:
a) napsat název knihy, autora, vydavatelství a cenu
b) popsat stručně co je obsahem knihy
c) vlastní recenze na knihu
d) doporučení z pohledu toho, kdo knihu už četl
Určitou knihu přečetlo určitě více lidí, takže se kolem knihy může rozpoutat diskuse polemika atd... | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Co právě čtu 4/7/2007, 15:58 | |
| Výborný nápad, nicméně jak jistě víš, za pár chvil se bude přecházet na jiné fórum, tudíž své příspěvky budu psát až tam. Pokud tedy toto vlákno bude i na novém fóru. | |
|
| |
Weisthor
| Předmět: re:Werwolf 4/7/2007, 17:22 | |
| | |
|
| |
Tyr
Poeet p?íspivku : 370 Age : 35 Localisation : Nordmähren Registration date : 24. 09. 06
| Předmět: Re: Co právě čtu 4/7/2007, 23:24 | |
| Recenze na knihy, které jste přečetli spojeno s Co právě čtu. Jsou to skoro identické föra, aproto jsem učinil tento krok. | |
|
| |
Tyr
| Předmět: Re: Co právě čtu 4/7/2007, 23:47 | |
| Bestie se probouzí spojeno s Co právě čtu. | |
|
| |
Tyr
| Předmět: Re: Co právě čtu 5/7/2007, 00:00 | |
| Zbytky fora Bobik opět doporučuje, které jsem zčásti promazal, spojeno s Co právě čtu. | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Co právě čtu 5/7/2007, 09:49 | |
| - Tyr napsal:
- Recenze na knihy, které jste přečetli spojeno s Co právě čtu. Jsou to skoro identické föra, aproto jsem učinil tento krok.
Promiň, na tomto fóru je to celkem jedno, ale sjednotit "Recenze knih" s "Co právě čtu" není dobrý nápad. Prvně zmíněné vlákno je určeno k doporučením, obsáhlejšímu popisu či debatě okolo knihy, narozdíl od dalšího vlákna, jenž je pouze informativní a jak se můžete přesvědčit, povětšinou jen někdo napsal název knihy a nic dalšího nenásledovalo. Toto by mělo právě změnit vlákno recenzí. | |
|
| |
Mozkocuc-CZ
Poeet p?íspivku : 488 Localisation : Ostrau Registration date : 26. 10. 06
| Předmět: Re: Co právě čtu 11/7/2007, 11:51 | |
| - Heimdall napsal:
Já četl pouze druhý díl- Psychologie romů. JE to výtečné dílo, autor to taky neměl nejlehčí jelikož po uvedení tohoto díla byl okamžitě označován, za rasistu, antisemitu a pseudovědce, přičemž on pouze dal dohromady práce vědců zabývající se romskou problematikou z celé Evropy za posledního půl století a přidal pár vlastních poznatků. | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: Co právě čtu 11/7/2007, 17:05 | |
| - Mozkocuc-CZ napsal:
- Heimdall napsal:
Já četl pouze druhý díl- Psychologie romů. JE to výtečné dílo, autor to taky neměl nejlehčí jelikož po uvedení tohoto díla byl okamžitě označován, za rasistu, antisemitu a pseudovědce, přičemž on pouze dal dohromady práce vědců zabývající se romskou problematikou z celé Evropy za posledního půl století a přidal pár vlastních poznatků. pojďte diskutovat do nového fóra http://www.radicalboys-brux.com/new_page/phpBB3/ toto už je mrtvé fórum nikdo sem nechodí a do týdne bude zrušené. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Co právě čtu | |
| |
|
| |
| Co právě čtu | |
|