Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Největší problémy dneška

Goto down 
+4
Tomb@
Sparta
Werwolf
bobik
8 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
bobik

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 06. 04. 07

Největší problémy dneška - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime18/5/2007, 19:01

kód:
1. když už tak ne co, ale kdo to jsou svobodní zednáři a ilumináti, nezdá se mi, že ty podle svých slov tak vzdělaný člověk by si o nich nic nevěděl nebo dokonce se s těmito pojmy nikdy nesetkal.
2. k tomuto bodu nenapsal jsem že tyto struktury a organizace jsou ovládané státem Izrael nýbrž židy což je rozdíl, protože ne všichni co žijí v Izraeli jsou židé a zdaleka ne všichni židé žijí v Izraeli.
3. podle mne se rozhodně drogy jako okrajový problém brát nedají - výroba a šíření jedů následné mastění si kapes na náctiletých dětech a následné financování občanských válek a terorismu a já nevím čeho všeho ještě a to vše v celosvětovém měřítku rozhodně nemohu považovat jen za okrajový problém. Nemluvě o sílících tendencích legalizovat některé "měkké" drogy.
4. tady jsem měl na mysli některá levicová združení bude snad sačit když jich vyjmenuji jen pár u nás FSA, AFA, ČSAF.

Zdar Tombe!Dobře,že jedeš body,je to přehledné.....
1)pojem znám,ale pro mě to jsou zájmová sdružení,ale nevím,jakou váhu jim přikládáš Ty
2)tady je také problém s pojmem,protože politické pojmy jsou stát,strana,lobby například naftařské apod.,ale židi jsou etnikum,to nemůže nic ovládat,to je jako by si tvrdil,že OSN ovládají češi!
3)záleží jak kde,ale u nás jsou okrajovým jevem a v evropě taky.....a legalizace mariuhany?zbytečně se strašíš,to nic neznamená....jenom upozorňuju,že podle mě mariuhana je sračka,ale vůbec mi nevadí,když si tím někdo zasírá plíce
4)no dobře,to jsou nějaké okrajové levicové bojůvky,to je vůbec nedůležité
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 01. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime21/5/2007, 17:37

bobik napsal:
kód:
1. když už tak ne co, ale kdo to jsou svobodní zednáři a ilumináti, nezdá se mi, že ty podle svých slov tak vzdělaný člověk by si o nich nic nevěděl nebo dokonce se s těmito pojmy nikdy nesetkal.
2. k tomuto bodu nenapsal jsem že tyto struktury a organizace jsou ovládané státem Izrael nýbrž židy což je rozdíl, protože ne všichni co žijí v Izraeli jsou židé a zdaleka ne všichni židé žijí v Izraeli.
3. podle mne se rozhodně drogy jako okrajový problém brát nedají - výroba a šíření jedů následné mastění si kapes na náctiletých dětech a následné financování občanských válek a terorismu a já nevím čeho všeho ještě a to vše v celosvětovém měřítku rozhodně nemohu považovat jen za okrajový problém. Nemluvě o sílících tendencích legalizovat některé "měkké" drogy.
4. tady jsem měl na mysli některá levicová združení bude snad sačit když jich vyjmenuji jen pár u nás FSA, AFA, ČSAF.

Zdar Tombe!Dobře,že jedeš body,je to přehledné.....
1)pojem znám,ale pro mě to jsou zájmová sdružení,ale nevím,jakou váhu jim přikládáš Ty
2)tady je také problém s pojmem,protože politické pojmy jsou stát,strana,lobby například naftařské apod.,ale židi jsou etnikum,to nemůže nic ovládat,to je jako by si tvrdil,že OSN ovládají češi!
3)záleží jak kde,ale u nás jsou okrajovým jevem a v evropě taky.....a legalizace mariuhany?zbytečně se strašíš,to nic neznamená....jenom upozorňuju,že podle mě mariuhana je sračka,ale vůbec mi nevadí,když si tím někdo zasírá plíce
4)no dobře,to jsou nějaké okrajové levicové bojůvky,to je vůbec nedůležité

1. Zájmová združení?! Dost svérázné tvrzení, ale i tak by se dali nazývat s tím, že zájem jejich sdružení se týká manipulací s národy.
2. zajímalo by mě jak dlouho seš na světě, že jsi si ještě nevšimnul prolezlost těchto organizací židama.
3. tvůj názor - na který se asi nenajdeme společnou řeč.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ihr.org
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime23/5/2007, 03:37

1.Problém číslo jedna jsou ŽIDÉ a jim podobní,vše co se děje okolo je jejich dílo a vše zapadá do jejich 1000ci letého plánu o ovládnutí a zotročení lidstva.
2.Humanismus

3.Drogy,války,hladomor to jsou všechno problémy za kterými stojí již zminovaní.Kdo ovládá média a světové burzy ten si může dovolit vše.Takže bod 3. je vlastně jen důsledek bodu jedna!!!

Takový problém jako je hladomor v Africe se mi naopak líbí,čím víc lidí tam skápne tím líp.Stejně si za to můžou sami,mají ohromný nerostný bohatstvý jen mají minimální inteligenci na to aby je využily.Jen má Werwolf pravdu že tím pádem k nám přicházý vlny přistěhovalců za vlnou.A nic se proti tomu nedělá,všechny snahy zabránit tomu tím že jim budem posílat jídlo a peníze a pomáhat jim v rozvoji jsou blbost.Stačilo by pár těch otrapů pro výstrahu ještě na pobřeží rozstřílet ,zveřejnit to v médiích aby se to rozkřiklo a byl by s přistěhovalci z Afriky konec.Možná by se konečně začali starat sami o sebe a nespolíhali by na to že je furt živýme.Jenže to se nestane protože Evropu už neřídí Evropani ,ale NÁROD VYVOLENÝCH a těm tento exodus uprchlíků jen vyhovuje.Čím víc smetí do Evropy dostanou tím lépe.Mimo jiné přistěhovalecká politika EU je stejně jen fraška.Takovej Sarkozy sice bude dělat bubububu nechcem tady přistěhovalce ,ale on to dělá proto že je to ŽID(KDO TO nEVÝ TAK TENHLE PÁN MÁ ŽIDOVSKÝ KOŘENY!!) a vetšina přistěhovalců ve Francii jsou Arabové(Muslimové),a ti by Židům mohli dělat problémi.Nadruhou stranu tupý Negři jim určitě vadit nebudou Největší problémy dneška - Stránka 2 78

To Werewolf :reaguju na tvoji apelaci abychom sem psali,jenže za sebe můžu říct že diskuze s bobikem mě unavujou a nic mi nepřináší,žádný nový fakta.Všechno na bázy tvrzení proti tvrzení.Ale jestly to někoho bavý tak nejsem proti,ale já ted nemám moc času takže tady budu minimálně. Největší problémy dneška - Stránka 2 129
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 00:56

kód:
1. Zájmová združení?! Dost svérázné tvrzení, ale i tak by se dali nazývat s tím, že zájem jejich sdružení se týká manipulací s národy.
2. zajímalo by mě jak dlouho seš na světě, že jsi si ještě nevšimnul prolezlost těchto organizací židama.

1)Zdar Tombe! Řeknu Ti jednu zajímavou věc,S NÁRODEM NEMŮŽEŠ MANIPULOVAT,PROTOŽE NÁROD NEEXISTUJE!!!!!!! Nebo ty už jsi národ někdy potkal na ulici???????
2) 36 let
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 01:16

kód:
1.Problém číslo jedna jsou ŽIDÉ a jim podobní,vše co se děje okolo je jejich dílo a vše zapadá do jejich 1000ci letého plánu o ovládnutí a zotročení lidstva.
2.Humanismus

3.Drogy,války,hladomor to jsou všechno problémy za kterými stojí již zminovaní.Kdo ovládá média a světové burzy ten si může dovolit vše.Takže bod 3. je vlastně jen důsledek bodu jedna!!!

Takový problém jako je hladomor v Africe se mi naopak líbí,čím víc lidí tam skápne tím líp.Stejně si za to můžou sami,mají ohromný nerostný bohatstvý jen mají minimální inteligenci na to aby je využily.Jen má Werwolf pravdu že tím pádem k nám přicházý vlny přistěhovalců za vlnou.A nic se proti tomu nedělá,všechny snahy zabránit tomu tím že jim budem posílat jídlo a peníze a pomáhat jim v rozvoji jsou blbost.Stačilo by pár těch otrapů pro výstrahu ještě na pobřeží rozstřílet ,zveřejnit to v médiích aby se to rozkřiklo a byl by s přistěhovalci z Afriky konec.Možná by se konečně začali starat sami o sebe a nespolíhali by na to že je furt živýme.Jenže to se nestane protože Evropu už neřídí Evropani ,ale NÁROD VYVOLENÝCH a těm tento exodus uprchlíků jen vyhovuje.Čím víc smetí do Evropy dostanou tím lépe.Mimo jiné přistěhovalecká politika EU je stejně jen fraška.Takovej Sarkozy sice bude dělat bubububu nechcem tady přistěhovalce ,ale on to dělá proto že je to ŽID(KDO TO nEVÝ TAK TENHLE PÁN MÁ ŽIDOVSKÝ KOŘENY!!) a vetšina přistěhovalců ve Francii jsou Arabové(Muslimové),a ti by Židům mohli dělat problémi.Nadruhou stranu tupý Negři jim určitě vadit nebudou 

To Werewolf :reaguju na tvoji apelaci abychom sem psali,jenže za sebe můžu říct že diskuze s bobikem mě unavujou a nic mi nepřináší,žádný nový fakta.Všechno na bázy tvrzení proti tvrzení.Ale jestly to někoho bavý tak nejsem proti,ale já ted nemám moc času takže tady budu minimálně.

Všechno je jasný,židovské anekdoty mám rád,ale nevím,co je to ten humanismus?????

ps.přišli jednou žáci za rabínem a ptají se ho:rabi,co dnes budeš dělat?Ale skoro nic,jen musím ovládnout svět! Největší problémy dneška - Stránka 2 3 Největší problémy dneška - Stránka 2 3 Největší problémy dneška - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

Poeet p?íspivku : 445
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 04:05

Nazdar Bobku (raděj bych ti říkal Hovno),

1.Tak pro začátek bych ti rád doporučil třeba Petra Bakaláře a jeho "Tabu v sociálních vědách" ke stažení na www.ivtt.net Sice to není zrovna ideální příklad, ale postačí. 2. kapitola jako taková je věnována židům. Dozvíš se tam spoustu zajímavých věcích, třeba kdo má slovo v největší továrně na filmy v Holywoodu, popřípadě ve většině důležitých politických seskupeních. Také je tam popsána metoda dosazení Nežida(gojíma potřebuješ-li to ve svém rodném jazyce) do vedoucí pozice, která je jinak ovládána židy. Dozvíš se tam, že židovi nedělá problém "na oko" přijmout křesťanství, pokud tím prospěje sám sobě(respektive židům). Obhajovat židy může jen neznalý situace. Faktem je, že ačkoliv jich je v tom kterém státě jenmizivé procento, na vysokých politických křeslech jich sedí disproporčně více.

2. Už nějakou dobu sem píšeš, tak by sis mohl všimnout, že v pravo u každého příspěvku je button(tlačítko) "citer" ,který většina lidí používá pro citaci. Jen debil může použít code, které se používá k výpisu počítačového kódu.

3. Zednářská lóže jako zájmové sdružení? Na venek se chová spíš jako sekta plná židů používající výše zmíněné maskování. Do zájmového sdružení se může přeci každý přihlásit. Tito lidé sisami vyberou koho osloví. Spousta lidí z této lóže jsou politicky aktivní a tudíž má jejich součinost možný důsledek na politiku státu. To podle mě vylučuje tu nálepku "zájmové sdružení".

4. Ještě k té Africe - tvrzení, že jakýkoliv zásah Evropanů do jejich životů měl katastrofický dopad je blbost. Kdykoliv se vlády na Africkém kontinentě ujal bílý člověk, začala ekonomika vzkvétat. Bohužel tamní obyvatelé raději svůj genofond věnovali do opálení místo do inteligence, a tak se jednoduše stalo(a stává), že když je na tom ta která země už vcelku dobře, pokusí se o převrat a získání moci do vlastních rukou. Co se potom stane je vcelku jasné - během jednoho roku obří inflace, rozklad společnosti a "návrat na stromy". Jak je možné, že Afrika je bohatá na něco tak vzácného, jako jsou diamanty a nedokáže z toho vytěžit prosperitu? Odpověz si sám. Hlavně netvrď, že to je vykořisťováním ze strany bílých. To bysice mohlo platit, ale jen tehdy, kdyby bílí působili na tomto území od počátku...
Návrat nahoru Goto down
http://sever.nacionaliste.com
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 06:18

Maximum.Violence napsal:

1.Tak pro začátek bych ti rád doporučil třeba Petra Bakaláře a jeho "Tabu v sociálních vědách" ke stažení na www.ivtt.net Sice to není zrovna ideální příklad, ale postačí. 2. kapitola jako taková je věnována židům. Dozvíš se tam spoustu zajímavých věcích, třeba kdo má slovo v největší továrně na filmy v Holywoodu, popřípadě ve většině důležitých politických seskupeních. Také je tam popsána metoda dosazení Nežida(gojíma potřebuješ-li to ve svém rodném jazyce) do vedoucí pozice, která je jinak ovládána židy. Dozvíš se tam, že židovi nedělá problém "na oko" přijmout křesťanství, pokud tím prospěje sám sobě(respektive židům). Obhajovat židy může jen neznalý situace. Faktem je, že ačkoliv jich je v tom kterém státě jenmizivé procento, na vysokých politických křeslech jich sedí disproporčně více.

2. Už nějakou dobu sem píšeš, tak by sis mohl všimnout, že v pravo u každého příspěvku je button(tlačítko) "citer" ,který většina lidí používá pro citaci. Jen debil může použít code, které se používá k výpisu počítačového kódu.

3. Zednářská lóže jako zájmové sdružení? Na venek se chová spíš jako sekta plná židů používající výše zmíněné maskování. Do zájmového sdružení se může přeci každý přihlásit. Tito lidé sisami vyberou koho osloví. Spousta lidí z této lóže jsou politicky aktivní a tudíž má jejich součinost možný důsledek na politiku státu. To podle mě vylučuje tu nálepku "zájmové sdružení".

4. Ještě k té Africe - tvrzení, že jakýkoliv zásah Evropanů do jejich životů měl katastrofický dopad je blbost. Kdykoliv se vlády na Africkém kontinentě ujal bílý člověk, začala ekonomika vzkvétat. Bohužel tamní obyvatelé raději svůj genofond věnovali do opálení místo do inteligence, a tak se jednoduše stalo(a stává), že když je na tom ta která země už vcelku dobře, pokusí se o převrat a získání moci do vlastních rukou. Co se potom stane je vcelku jasné - během jednoho roku obří inflace, rozklad společnosti a "návrat na stromy". Jak je možné, že Afrika je bohatá na něco tak vzácného, jako jsou diamanty a nedokáže z toho vytěžit prosperitu? Odpověz si sám. Hlavně netvrď, že to je vykořisťováním ze strany bílých. To bysice mohlo platit, ale jen tehdy, kdyby bílí působili na tomto území od počátku...

Nazdar Maximum Violence,úvodem Tě chci opravit, nejsem Bobek ani Hovno ale Bobik....to jen pro pořádek
1)už zkraje se mýlíš.....na té adrese není ta knížka ke stažení,ale ukázka......knížku jsem četl a za hlavní myšlenku bych vypíchl varování samotného Petra Bakaláře,že je to odborná knížka a že lidé Tvého ražení jí neporozumí.......což tady dokazuješ........o nějakém ovládání židy tam není ani slovo a o tom že by byly na vysokých postech také ne a o tzv. ZOG nic.......prostě říkáš věci,které tam nejsou buď si jenom popletený nebo záměrně lžeš.......ZKUS DOLOŽIT SVÁ TVRZENÍ OPRAVDOVÝMI CITÁTY Z TÉ KNIHY!
2)ano,děkuji za upozornění
3)jestli lóže ovládá politiku státu kromě toho,že to tvrdíš,musíš doložit
4)za odborníka na Afriku se nepovažuji
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 13:09

Milý Bobíku,
omlouvám se, na té stránce jsem nikdy nebyl, tu knížku mám v tištěné podobě, ale četl jsem s ním nějaký rozhovor kde na konci novinář poukazoval na tyto stránky a že jsou ty knihy ke stažení. Stahovat jsem se to ani nepokoušel,

Jinak z 350 stránek(pokud vezmu i ten obsáhlý "slovník" na konci) vypíchnout jako hlavní myšlenku varování, že to nepochopím, to je dobré. Kdybych tu knížku nečetl tak bych z tý tvojí věty získal pocit, že v ní asi nic moc zajímavého nebude.

Nubudu tu vypisovat vše, zas tolik času na tebe nemám...stačá jen stránka v té knížce, snad si to najdeš:
1. Dozvíš se tam, že židovi nedělá problém "na oko" přijmout křesťanství, pokud tím prospěje sám sobě(respektive židům).
---Kryptojudaismus, str.171---
2. Kdo ovládá v USA média?
---USA, str.128(Tady ti to dokonce zacituju),161(tosi přečti sám, je to přímoo hollywoodu)
a)Macdonald ilustruje vliv Židů v am. médiích:
rok 1976 - 25%tisku ve Washingtonu založeno Židy
b) Židé jsou majitelé New York Times, výkonní ředitelé 3 hlavních televizních
stanic a 4 největších filmových studií.
3. Polovina miliardářů a 10% kongresmanů jsou židé

Nemám chuť to tady celé vypisovat znovu. tvrdíš že si knihu četl tak snad víš...

K té lóži - nikde jsem přeci nenapsal, že lóže ovládá stát. Napsal jsem ,že má určitý vliv na tuto politiku.

A konečně Afrika - ani já nejsem odborní na Afriku, nejsem ani odborník na lóži, židy, Bakaláře. Ale za to mám vlastní mozek a dokážu se nad něčím zamyslet a vytvořit si vlastní náhled na věc.

Ještě by mě zajímalo jak si myslel ty " lidi tvého ražení? Z jednoho příspěvku si mě okamžitě odhadl?
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 13:56

Maximum.Violence napsal:
Milý Bobíku,
omlouvám se, na té stránce jsem nikdy nebyl, tu knížku mám v tištěné podobě, ale četl jsem s ním nějaký rozhovor kde na konci novinář poukazoval na tyto stránky a že jsou ty knihy ke stažení. Stahovat jsem se to ani nepokoušel,

Jinak z 350 stránek(pokud vezmu i ten obsáhlý "slovník" na konci) vypíchnout jako hlavní myšlenku varování, že to nepochopím, to je dobré. Kdybych tu knížku nečetl tak bych z tý tvojí věty získal pocit, že v ní asi nic moc zajímavého nebude.

Nubudu tu vypisovat vše, zas tolik času na tebe nemám...stačá jen stránka v té knížce, snad si to najdeš:
1. Dozvíš se tam, že židovi nedělá problém "na oko" přijmout křesťanství, pokud tím prospěje sám sobě(respektive židům).
---Kryptojudaismus, str.171---
2. Kdo ovládá v USA média?
---USA, str.128(Tady ti to dokonce zacituju),161(tosi přečti sám, je to přímoo hollywoodu)
a)Macdonald ilustruje vliv Židů v am. médiích:
rok 1976 - 25%tisku ve Washingtonu založeno Židy
b) Židé jsou majitelé New York Times, výkonní ředitelé 3 hlavních televizních
stanic a 4 největších filmových studií.
3. Polovina miliardářů a 10% kongresmanů jsou židé

Nemám chuť to tady celé vypisovat znovu. tvrdíš že si knihu četl tak snad víš...

K té lóži - nikde jsem přeci nenapsal, že lóže ovládá stát. Napsal jsem ,že má určitý vliv na tuto politiku.

A konečně Afrika - ani já nejsem odborní na Afriku, nejsem ani odborník na lóži, židy, Bakaláře. Ale za to mám vlastní mozek a dokážu se nad něčím zamyslet a vytvořit si vlastní náhled na věc.

Ještě by mě zajímalo jak si myslel ty " lidi tvého ražení? Z jednoho příspěvku si mě okamžitě odhadl?

Zdar Maximum Violence,jsem rád, že jsi najel na slušnou diskuzní formu,to je dobrý základ. Předpokládám, že jsi bojovník NS a jedna z mála věcí, co se mi na Vašem hnutí líbí je jakýsi kodex slušnosti a apel, že každý má jednat tak, aby nedělal hnutí ostudu, ale naopak čest.

1)problémem je,že nejsi schopen z jedné kapitoly-to je ta o židech,dát dohromady tři základní teze,které ta kapitola obsahuje a vlastně pochopit princip.........dám Ti příklad:
1)židé jsou úspěšní ve skupinové strategii.....podporují se
2)židovské náboženství obsahuje agresivní momenty
3)omezování sňatků s nežidy podporuje kvalitu genofondu
a to taková ztráta času není,že?...............a k Tvému bodu 1-nechápu,že nevidíš,jaký nesmysl jsi napsal......přijmutí naoko křesťanství.....to snad platilo v minulosti,ale dnes?-proč by to dělali,když křesťanství ztratilo moc
2)já tu knížku nemám teď k dispozici,ale tvrzení,že židé OVLÁDAJÍ média tam prostě není........totéž i kdyby 4 americké studia vlastnil žid,jak je to jedno,tak co by z toho vyplývalo?vůbec nic,to je jako bych napsal,že 4 americké studia vlastní rumun.....už jenom to tvrzení,že nějaký původ určuje a definuje neměnné chování je Tvůj nesmysl,který by Ti vyvrátil každý sociolog
3)i kdyby polovina miliardářů a 10% kongresmenů nakrásně byly židé.....proboha co by z toho vyplývalo?opět nic....čili ano nějaká věc tu je,ale citát to prakticky není,protože je tak vytržený,že sám o sobě nedává smysl a navíc si ani nenapsal,jakouže svou vlastní tezi tím podporuješ

o té lóži si zas zoufale nekonkrétní......JAKÝ VLIV má na politiku neuvádíš

ano můžeš si vytvořit vlastní názor,ale otázka zůstává,je pravdivý,nemýlíš se???????

ano,divil by ses,ale i z jednoho příspěvku lze odhadnout názorově a dokonce i psychicky člověk,dokonce i jeho sociální původ a kdybych si dal tu práci,šel by si rozebrat na kolečka.......a dokonce i Tvá přezdívka a logo pod Tvým jménem leccos vypovídá........a to ber prosím pouze jako odborný argument a nikoliv osobně.......
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 14:59

Ty čísla mají vypovídací hodnotu převážně o tom, že ačkoliv počet židů je malý, jsou poměrně zastoupeni mnohonásobně více v těchto důležitých sférách.

Kdybys tu knížku měl u sebe, tak zjistíš, že to je opravdu citace z ní, nevycucal jsem si to z palce. Doufal jsem, žejí usebe máš a na zmíněné stránky se podíváš. Opravdu nemám chuť tu opisovat celou kapitolu.

Zednářská lóže, jelikož má mezi členy i významné politiky, má také určité vedení. A jak jistě víš, vedení lóže určuje nižším členůmjak se chovat a nutí jim některé zásady. Tudíž je jasné, že pokud se jim bude chtít vyvinout nějaký tlak, mají ktomu aparát. Nemám žádné konkrétní události, které by byli v režii zednářů, aspoň pro ně nemám důkazy. Ale o tom, že mají možnost vyvýjet politický tlak se tu snad hádat nebudeme, nebo ano?
Hlavním naším úkolem je stále, abychom každý na svém místě působili v duchu zednářských zásad,a abychom takto každý byli živým příkladem
pro jejich rozšíření v našem lidu.

Mimochodem já nikde nepsal že všichni židi jsou stejní, tak to nenazývej mým nesmyslem. Vyvodil sis to sám. Nemám tenhle styl debaty rád. Ty ode mě totiž něco očekáváš(přitom se toho nedočkáš) a rovnou mi na moje tvoje tvrzení rovnou odpovíš, aniž bych o tom vůbec mluvil.

Opravdu bys mi udělal radost(a to bez prdele) kdybys mi tu udělal jakýsi profil mojí osobnosti. Vždycky jsem chtěl tohleto vyzkoušet, jak to funguje, tak pokud jsi toho schopný...byl bych jedině rád.
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 01:52

bobik napsal:
Maximum.Violence napsal:

Dost dobrý tak tohle jsem nečekal Největší problémy dneška - Stránka 2 2374 Největší problémy dneška - Stránka 2 2374 Největší problémy dneška - Stránka 2 2374

No předpokládám že ti to stačit stejně nebude ,ale stejně si to přečti Bobe Největší problémy dneška - Stránka 2 4 Mimochodem nevím proč chceš furt nějáký důkazy ??Největší problémy dneška - Stránka 2 129 .Protože já tvýho č....a taky neviděl a věřím že ho máš Největší problémy dneška - Stránka 2 1 .Sory to byl jen takovej vtípek,sem si jen spoměl na kervahošiguttentag Největší problémy dneška - Stránka 2 4

http://sexualgerassel.blog.cz/0612/iluminati-i
http://sexualgerassel.blog.cz/0612/iluminati-ii
http://sexualgerassel.blog.cz/0612/iluminati-3
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 03:27

D.A.K. napsal:
bobik napsal:

No předpokládám že ti to stačit stejně nebude ,ale stejně si to přečti Bobe Největší problémy dneška - Stránka 2 4 Mimochodem nevím proč chceš furt nějáký důkazy ??Největší problémy dneška - Stránka 2 129 .Protože já tvýho č....a taky neviděl a věřím že ho máš Největší problémy dneška - Stránka 2 1 .Sory to byl jen takovej vtípek,sem si jen spoměl na kervahošiguttentag Největší problémy dneška - Stránka 2 4

http://sexualgerassel.blog.cz/0612/iluminati-i
http://sexualgerassel.blog.cz/0612/iluminati-ii
http://sexualgerassel.blog.cz/0612/iluminati-3

Nazdar Daku!To s tím vtipem beru,je to z filmu Dědictví aneb kurvahošigutentag,akorát je to tam s píčou.A ten vtip vemu jako základ mé protiargumentace.Protože ono je to tam vposledku myšleno vážně a je to pustá demagogie a omyl! Totiž potíž je v tom,že když mi řekneš,že mám čuráka a je to pravda,aniž bys ho viděl,tak je to pravda právě proto,že je to doložitelné,dokazatelné na základě zkušenosti a to i Tvé,že když ho máš Ty a jsi muž a já jsem muž,tak ho musím mít taky.Ale tvrzení bůh existuje nemůže být bráno jako pravdivé,jak je to v tom filmu,protože se neopírá o žádnou zkušenost,čili že boha nikdo ještě neviděl.A úplně stejné je to se spiknutím židů-někteří o tom neustále melou,ale nikdo nikdy žádné spiknutí neviděl,čili zkušenostně nedoložil.A stejné je to s mimozemšťany a čarodějnicemi a takovému bláznoství já prostě odmítám uvěřit a přijmout.
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 18:54

bobik napsal:
kód:

1)Zdar Tombe! Řeknu Ti jednu zajímavou věc,S NÁRODEM NEMŮŽEŠ MANIPULOVAT,PROTOŽE NÁROD NEEXISTUJE!!!!!!! Nebo ty už jsi národ někdy potkal na ulici???????
2) 36 let

1. celý národ jsem ještě na ulici nepotkal, ale části národa rozhodně ano.
2. 36 Největší problémy dneška - Stránka 2 152 v tom případě bych čekal rozhodně lepší a vyspělejší argumentaci.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 20:44

2. 36 v tom případě bych čekal rozhodně lepší a vyspělejší argumentaci.

Zdar Tombe!
1)No vidíš ale ty jsi psal o manipulaci s národy-to znamená se všemi a to nejde!Sám to potvrzuješ.Čili uvažovat v kategorii národ,manipulace,spiknutí neodpovídá skutečnosti.
2)co nadělám,to máš tak,že ne každý se narodí jako myslitel,někdo holt musí hnojit zahrádku.Ale je to k vzteku! Třeba Ty budeš v mých letech lepší,kdo ví.
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 20:57

Tak dočkám sepsychologického rozboru nebo ne?
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 21:05

Začínám mít silnej pocit, že Bobča nám trpí nějakou vážnejší psychickou poruchou Největší problémy dneška - Stránka 2 3

Jinak na to,že Bobča tvrdil, že chodí na internet ke kámošovi je tu pozoruhodně často.Chudák kámoš,když musí pouštet Bobču k sobě třeba v 10večer aby nám tu mohl odepsat Největší problémy dneška - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 23:08

Temnee_svedomi... napsal:
Začínám mít silnej pocit, že Bobča nám trpí nějakou vážnejší psychickou poruchou Největší problémy dneška - Stránka 2 3

Jinak na to,že Bobča tvrdil, že chodí na internet ke kámošovi je tu pozoruhodně často.Chudák kámoš,když musí pouštet Bobču k sobě třeba v 10večer aby nám tu mohl odepsat Největší problémy dneška - Stránka 2 1

Nechápu,proč jsi tak jedovatej.Netrdil jsem ke kámošovi.......ale na návštěvu..........a to Ti musí stačit,konkrétně je to moje soukromá věc,ale co jsem říkal platí......
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 12:52

Ja bych se po delsi dobe rad vyjadril. Problemy dnesniho sveta tu nechci resit na foru,protoze si myslim,ze je to bezvyznamne,ale rad bych vyjadril svuj nazor na Bobika.
Bobiku,promin,jestli se Te nejak dotknu,urazim te,nebo ti budu krivdit,ale z Tvych prispevku a stylem komunikace mi prijdes jako obycejny vychytraly lump,ktery z nas dela-obcas i uspesne,hlupaky...
Nechci schazovat Tvoji inteligenci,nebo prehled o tematice,ke ktere se vyjadrujes,ale Tvuj styl psani a mysleni mi proste nesedi.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 13:14

KmotrBP napsal:
Ja bych se po delsi dobe rad vyjadril. Problemy dnesniho sveta tu nechci resit na foru,protoze si myslim,ze je to bezvyznamne,ale rad bych vyjadril svuj nazor na Bobika.
Bobiku,promin,jestli se Te nejak dotknu,urazim te,nebo ti budu krivdit,ale z Tvych prispevku a stylem komunikace mi prijdes jako obycejny vychytraly lump,ktery z nas dela-obcas i uspesne,hlupaky...
Nechci schazovat Tvoji inteligenci,nebo prehled o tematice,ke ktere se vyjadrujes,ale Tvuj styl psani a mysleni mi proste nesedi.

Zdar Kmotře,to mě mrzí,že jiným názorům dáváš přezdívku lump a polemikám snahu dělat z někoho hlupáky.Holt i pro mě je to škola,že fér komunikace s Vámi není možná.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 13:35

TEXT O KMOTROVĚ UPŘÍMNOSTI,FÉROVOSTI A ZÁSADOVOSTI

"Tve prispevky byly duchapritomne ve vsech tematech, do kterych si zasahl. Kolikrat jsem se opravdu zamyslel!"

Kmotr 4.5. 2007

"Bobiku,promin,jestli se Te nejak dotknu,urazim te,nebo ti budu krivdit,ale z Tvych prispevku a stylem komunikace mi prijdes jako obycejny vychytraly lump,ktery z nas dela-obcas i uspesne,hlupaky...
Nechci schazovat Tvoji inteligenci,nebo prehled o tematice,ke ktere se vyjadrujes,ale Tvuj styl psani a mysleni mi proste nesedi."

Kmotr 30.5. 2007
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 16:02

To je prave ono... V jednu chvili "uderis hrebicek na hlavicku" a vzapeti mi prijde,ze to tak ani nemyslis... Zjednodusim to: Mam v tobe zmatek Největší problémy dneška - Stránka 2 157
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 17:24

KmotrBP napsal:
To je prave ono... V jednu chvili "uderis hrebicek na hlavicku" a vzapeti mi prijde,ze to tak ani nemyslis... Zjednodusim to: Mam v tobe zmatek Největší problémy dneška - Stránka 2 157

Ne,ne,v tom to není, jednoho člověka hodnotit každou chvíli takhle rozdílně,to je jako o někom tvrdit,že je hajzl a přitom je to dobrý člověk.Tady něco smrdí. Největší problémy dneška - Stránka 2 144

ps.ale je to už jedno,stejně mé dny na tomto fóru jsou sečteny,tak vše v dobrém Největší problémy dneška - Stránka 2 6
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 20:50

Takže slíbeného psychologického rozboru se nedočkám. Takže plná huba keců. Odhadl jsem tě správně, Hovne...
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime30/5/2007, 23:14

bobik napsal:

Zdar Tombe!
1)No vidíš ale ty jsi psal o manipulaci s národy-to znamená se všemi a to nejde!Sám to potvrzuješ.Čili uvažovat v kategorii národ,manipulace,spiknutí neodpovídá skutečnosti.
2)co nadělám,to máš tak,že ne každý se narodí jako myslitel,někdo holt musí hnojit zahrádku.Ale je to k vzteku! Třeba Ty budeš v mých letech lepší,kdo ví.

1.+2. : tak v 36 letech tak trapně slovíčkařit jako ty nebudu určitě, to nedělám ani teď.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime2/6/2007, 13:37

Tomb@ napsal:
bobik napsal:

Zdar Tombe!

1.+2. : tak v 36 letech tak trapně slovíčkařit jako ty nebudu určitě, to nedělám ani teď.

Zdar Tombe!Tomu,čemu říkáš trapné slovíčkaření,je běžná intelektuální diskuze,snaha o přesné logické myšlení,přesné stanovení pojmů a tezí.Jediné co mě udivuje,že nikdo na tomto fóru se s ní snad v životě ještě nesetkal! To opravdu mohu přičítat jen Vaší izolovanosti a tomu,že tady vlastně není žádný vysokoškolák. A já to jinak neumím. Prostě teze, antiteze a argumenty.
2)to s tím,že budeš lepší,jsem myslel vážně,nakonec to je zákonitý vývoj,že každá novější generace by měla být zkušenější a lepší,jinak lidstvo čeká úpadek.......
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Největší problémy dneška
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: