Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Největší problémy dneška

Goto down 
+4
Tomb@
Sparta
Werwolf
bobik
8 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
bobik

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 06. 04. 07

Největší problémy dneška Empty
PříspěvekPředmět: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime14/5/2007, 15:26

Za největší problémy dneška nepovažuji homosexualitu,punk a punkovou hudbu,přistěhovalce,drogy,Izrael a podobné prkotiny,ale
1)války
2)násilí
3)bídu
4)nemoce
5)nezaměstnanost
6)nevzdělanost

a diskuze je zahájená.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime14/5/2007, 15:51

Největším problémem dneška nejsou přistěhovalci, drogy, kriminalita, "levičáci", liberálové, humanisti atd. Ti všichni jsou totiž v područí jisté skupiny lidí. A tato skupina lidí je největším problémem dneška.
Nehodlám nikomu konkretizovat. Naprosta většina z Vás ví, koho myslím. A kdo tomu nechce uvěřit a otevřít oči, ať k tomu dojde sám, jako já.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime14/5/2007, 16:44

kód:
Největším problémem dneška nejsou přistěhovalci, drogy, kriminalita, "levičáci", liberálové, humanisti atd. Ti všichni jsou totiž v područí jisté skupiny lidí. A tato skupina lidí je největším problémem dneška.
Nehodlám nikomu konkretizovat. Naprosta většina z Vás ví, koho myslím. A kdo tomu nechce uvěřit a otevřít oči, ať k tomu dojde sám, jako já.

Zdar Wervolfe!Tady zase začínáš s mimozemšťaninou!

ps.vem si mě,jsem liberál a žádné područí necítím......není to divné?
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime14/5/2007, 17:24

bobik napsal:
kód:

Zdar Wervolfe!Tady zase začínáš s mimozemšťaninou!

ps.vem si mě,jsem liberál a žádné područí necítím......není to divné?

Jak jsem řekl, nehodlám o tomto nic psát. Nejen kvůli trestnímu postihu, ale hlavně proto, že bys stejně nic z toho, co napíši, nepřijal. Jako já nepřijmu, že všechny rasy jsou stejné, ty nepřijmeš, kdo že ve skutečnosti ovládá dnešní dění. Konec debaty.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime14/5/2007, 18:16

kód:
Jak jsem řekl, nehodlám o tomto nic psát. Nejen kvůli trestnímu postihu, ale hlavně proto, že bys stejně nic z toho, co napíši, nepřijal. Jako já nepřijmu, že všechny rasy jsou stejné, ty nepřijmeš, kdo že ve skutečnosti ovládá dnešní dění. Konec debaty.

1)nejde přece o to,aby někdo přijal nebo nepřijal...ale o diskuzi a představení názorů!
2)všechny rasy nejsou stejné.....to jsem přijal
3)konec debaty?hned na začátku?to je trošku předčasné! Největší problémy dneška 6
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

Poeet p?íspivku : 232
Registration date : 19. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime15/5/2007, 00:13

bobik napsal:
Za největší problémy dneška nepovažuji homosexualitu,punk a punkovou hudbu,přistěhovalce,drogy,Izrael a podobné prkotiny,ale
1)války
2)násilí
3)bídu
4)nemoce
5)nezaměstnanost
6)nevzdělanost

a diskuze je zahájená.

No nezlob se na mě ale to nejsou problémy dneška, nýbrž problémy lidstva, co existuje...
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime15/5/2007, 02:05

kód:
No nezlob se na mě ale to nejsou problémy dneška, nýbrž problémy lidstva, co existuje...

No právě a pořád ráj nikde!
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime15/5/2007, 20:14

Abych se i já mohl zapojit do debaty, nebudu psát o největším z největších problémů, ale o dalších palčivých problémech.
1. Afrika – Války, mám na mysli hlavně regionální konflikty. Nedaří se zklidnit kmenové nepokoje, díky nimž dennodenně umírá spousta lidí. I přes intervenci “modrých přileb“ a snahu mezinárodního společenství. Ta je mnohdy pomalá, neboť každý zásah OSN musí projednat příslušný výbor (v tomto případě 1. výbor) a až poté samotná Rada bezpečnosti OSN, neboť samotný výbor nemá mandát na uskutečňování schválených rezolucí. Ten agendu pouze navrhne, schválí a poté je odpovědnost “hozena“ na RB OSN. Netřeba říkat, že taková jednání mnohdy trvají několik týdnů a nepodaří se zachytit konflikt u zárodku. Dále je zde patrná pramalá důvěra ve vojáky OSN, neboť je zanedbávána role regionálních organizací, jež jsou s danou problematikou mnohem lépe obeznámeny a důvěra afrických civilistů v jejich černé bratry vyšší. V případě Afriky se jedná konkrétně o Africkou unii. Dále je nedostatečně využíván systém UNSAS (“jednotky rychlé reakce“). I ty jsou na místě mnohdy později, než je třeba. Naprostým fiaskem skončila intervence např. ve Rwandě, kde se nepodařilo zabránit masakrům civilistů. A to přesto, že OSN měla zprávy o tom, co se stane. Nyní není zdaleka klid v súdánské provincii Dárfúru.
V současné době probíhá 16 operací pro udržení míru (peacekeeping operations), které zabezpečuje přibližně 75 tisíc vojáků, policistů a vojenských pozorovatelů (s rozpočtem asi 4,75 mld. dolarů ročně).
OSN se neustále snaží zreformovat svou byrokracii, bohužel se to stále nepodařilo a stojí to mnoho životů.
Další palčivou otázkou je privatizace peacekeepingu. Mám nepěkný pocit, že se z mezinárodní pomoci dělá obchod. Soukromé firmy mohou být v místě konfliktu dříve, než jednotky “modrých přileb“ a pomoci jednotkám UNSAS, nicméně komu takovéto jednotky podléhají? Skupině podnikatelů, jež jednají pod mandátem OSN, nicméně já se ptám: „Kdo dovede případné zločince k odpovědnosti?“. Zaměstnavatel? Asi těžko a jelikož tito žoldáci spadají pod ně, tak zřejmě nikdo. Nemluvě o tom, že soukromé firmy se budou řídit ziskem a ne snahou o to, aby co nejefektivněji a nejrychleji pomohli těm, jež to potřebují.
Dále nemůžu nezmínit nepochopení situace v Africe mnohými čelními politiky. Oni si myslí, že posílání peněz něco vyřeší. Ale to je omyl! Naprostá většina peněz se k potřebným vůbec nedostane, s většinou nedostatkových věcí se zde obchoduje na černém trhu a vše ovládá neskutečná korupce. Myslíte si, že u nás korupce jen bují? Oproti Africe u nás neexistuje! Můžeme do Afriky posílat stále další vojáky, nicméně důležitou věc vojáci tamním lidem nedají, je to životní cíl, smysl života . . .

P.S. Doufám, že mě neukamenujete za tu délku.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime16/5/2007, 00:18

kód:
Abych se i já mohl zapojit do debaty, nebudu psát o největším z největších problémů, ale o dalších palčivých problémech.
1. Afrika – Války, mám na mysli hlavně regionální konflikty. Nedaří se zklidnit kmenové nepokoje, díky nimž dennodenně umírá spousta lidí. I přes intervenci “modrých přileb“ a snahu mezinárodního společenství. Ta je mnohdy pomalá, neboť každý zásah OSN musí projednat příslušný výbor (v tomto případě 1. výbor) a až poté samotná Rada bezpečnosti OSN, neboť samotný výbor nemá mandát na uskutečňování schválených rezolucí. Ten agendu pouze navrhne, schválí a poté je odpovědnost “hozena“ na RB OSN. Netřeba říkat, že taková jednání mnohdy trvají několik týdnů a nepodaří se zachytit konflikt u zárodku. Dále je zde patrná pramalá důvěra ve vojáky OSN, neboť je zanedbávána role regionálních organizací, jež jsou s danou problematikou mnohem lépe obeznámeny a důvěra afrických civilistů v jejich černé bratry vyšší. V případě Afriky se jedná konkrétně o Africkou unii. Dále je nedostatečně využíván systém UNSAS (“jednotky rychlé reakce“). I ty jsou na místě mnohdy později, než je třeba. Naprostým fiaskem skončila intervence např. ve Rwandě, kde se nepodařilo zabránit masakrům civilistů. A to přesto, že OSN měla zprávy o tom, co se stane. Nyní není zdaleka klid v súdánské provincii Dárfúru.
V současné době probíhá 16 operací pro udržení míru (peacekeeping operations), které zabezpečuje přibližně 75 tisíc vojáků, policistů a vojenských pozorovatelů (s rozpočtem asi 4,75 mld. dolarů ročně).
OSN se neustále snaží zreformovat svou byrokracii, bohužel se to stále nepodařilo a stojí to mnoho životů.
Další palčivou otázkou je privatizace peacekeepingu. Mám nepěkný pocit, že se z mezinárodní pomoci dělá obchod. Soukromé firmy mohou být v místě konfliktu dříve, než jednotky “modrých přileb“ a pomoci jednotkám UNSAS, nicméně komu takovéto jednotky podléhají? Skupině podnikatelů, jež jednají pod mandátem OSN, nicméně já se ptám: „Kdo dovede případné zločince k odpovědnosti?“. Zaměstnavatel? Asi těžko a jelikož tito žoldáci spadají pod ně, tak zřejmě nikdo. Nemluvě o tom, že soukromé firmy se budou řídit ziskem a ne snahou o to, aby co nejefektivněji a nejrychleji pomohli těm, jež to potřebují.
Dále nemůžu nezmínit nepochopení situace v Africe mnohými čelními politiky. Oni si myslí, že posílání peněz něco vyřeší. Ale to je omyl! Naprostá většina peněz se k potřebným vůbec nedostane, s většinou nedostatkových věcí se zde obchoduje na černém trhu a vše ovládá neskutečná korupce. Myslíte si, že u nás korupce jen bují? Oproti Africe u nás neexistuje! Můžeme do Afriky posílat stále další vojáky, nicméně důležitou věc vojáci tamním lidem nedají, je to životní cíl, smysl života . . .

P.S. Doufám, že mě neukamenujete za tu délku.

1)Zdar Wervolfe!Je to podivné, o největším problému podle Tebe nechceš diskutovat,to já na Tvém místě bych hořel zájmem a odbíháš do Afriky!
2)To co si napsal,je vysoce kultivovaný a odborný článek,s kterým mohu jen souhlasit,ale řekni mi upřímně,to ti opravdu ta Afrika a její situace tak trhá žíly?Na tom článku jsem nepochopil jednu věc,PROČ to říkáš a co tím chceš hlavně říci!
3)To já bych se vrátil raději k mimozemšťanům.Židovské náboženství včetně toho Talmudu považuji za nebezpečné,naštěstí ateistů přibývá i v Izraeli,židovská kultura se mi jako evropanovi nelíbí,to raději antiku a politika Izraele vůči Palestincům také ne,ale s tím nic nenadělám.....
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime16/5/2007, 07:34

1. Pokud bychom diskutovali o nynější světovládě, myslím, že tato diskuze by vedla do ztracena. A takovou diskuzi nemám rád. Ani jednomu z nás by nic nedala.
2. Ano, trhá mi žíly. Dokud bude v Africe bída, dokud budou v Africe války, nepřestanou utíkat do Evropy. Proč ti píši? Myslím, že by to někoho mohlo trošku obohatit v náhledu na Afriku nebo fungování OSN.
Tento příspěvek jsem napsal hlavně proto, že se zajímám o mezinárodní politiku a mezinárodní společenství, tudíž jsem něco málo věděl a sepsal, abych se mohl zapojit do kvalitní diskuze.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime16/5/2007, 15:40

kód:
1. Pokud bychom diskutovali o nynější světovládě, myslím, že tato diskuze by vedla do ztracena. A takovou diskuzi nemám rád. Ani jednomu z nás by nic nedala.
2. Ano, trhá mi žíly. Dokud bude v Africe bída, dokud budou v Africe války, nepřestanou utíkat do Evropy. Proč ti píši? Myslím, že by to někoho mohlo trošku obohatit v náhledu na Afriku nebo fungování OSN.
Tento příspěvek jsem napsal hlavně proto, že se zajímám o mezinárodní politiku a mezinárodní společenství, tudíž jsem něco málo věděl a sepsal, abych se mohl zapojit do kvalitní diskuze.

Zdar Wevolfe!Předem děkuji za vtřícnost!
1)je podivné,že už předem víš,že diskuze by vedla do ztracena.....jak to můžeš vědět?A jak víš,že by nikomu z nás nic nedala?....Tvůj argument se vlastně obrací proti každé diskuzi,protože každá diskuze je nejistá a u každé diskuze by se dalo předem tvrdit,že je k ničemu....pak by vlastně s takovým přístupem diskuze neexistovaly!....já tomu dost dobře nerozumím tomu přístupu,hodíte fórum a téma ideologie,ale diskutovat se nikomu moc nechce,jakoby myšlení bolelo a každý se tomu chtěl vyhnout.......a pak vždycky se vytahuje poslední argument,že je to zakázaný atd.-žádná seriózní diskuze není zakázaná,ale opravdu seriózní!
2)no vidíš!tak teď to chápu!taks to tam měl uvéct už prve!problém přistěhovalců z afriky!tady zas nechápu,kde vidíš problém,protože třeba u nás studuje asi 500 černochů,tu školu si platěj a pak zase jedou k nim...a jestli je u nás zaměstnanejch na pracovní povolení dalších 200,ty čísla přesně nevím,tak včem je problém a ilegální přistěhovalectví je zakázáno......takže obavy,že se sem z afriky nahrnou jsou zbytečné.....
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime16/5/2007, 19:37

1)Toto je téma, na které se nedá diskutovat s někým, kdo tomu odmítá uvěřit a nic o tom neví. Poté, co si přečteš knihy jako: Mezinárodní žid, Revizionismus holocaustu a jeho politické důsledky, Talmud, Protokoly sionských mudrců, Skrytá moc za svědky jehovovými atd., můžeme o tom kvalitně diskutovat. Do té doby, opravdu si to myslím, by to byla diskuze nevedoucí nikam.
2) Nepsal jsem o České Republice, nýbrž o Evropě. Já nejsem nacionalista! Nemluvě o tom, že tuto problematiku jsem sice zmínil jako první, ale zdaleka pro mne není hlavní. Hlavní důvod je popsán níže v mém příspěvku.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime16/5/2007, 21:45

kód:
1)Toto je téma, na které se nedá diskutovat s někým, kdo tomu odmítá uvěřit a nic o tom neví. Poté, co si přečteš knihy jako: Mezinárodní žid, Revizionismus holocaustu a jeho politické důsledky, Talmud, Protokoly sionských mudrců, Skrytá moc za svědky jehovovými atd., můžeme o tom kvalitně diskutovat. Do té doby, opravdu si to myslím, by to byla diskuze nevedoucí nikam.
2) Nepsal jsem o České Republice, nýbrž o Evropě. Já nejsem nacionalista! Nemluvě o tom, že tuto problematiku jsem sice zmínil jako první, ale zdaleka pro mne není hlavní. Hlavní důvod je popsán níže v mém příspěvku.

1)no vidíš a už se diskuze rozbíhá..........aby byla opravdu kvalitní,je třeba vytyčit terén-diskuze o diskuzi......Tvůj argument je zdánlivě silný.........ty knihy jsem opravdu nečet.......ale představ si diskuzi,kdy bys na každého vytáhl 5 knížek a řekl mu,že když je nečet,tak s ním nebudeš diskutovat,totéž bych já mohl vytáhnou 5 knížek,které si nečet a diskuze by opět neexistovala!-čili tak se to nedělá..........vždy se používají argumenty proti argumentům a buď vlastní nebo se vezmou některé základní teze z jedné knížky-např. tři teze,které řekneš buď po svým nebo uvedeš jako citát a o nich se pak diskutuje nebo nějaká část textu a o té se diskutuje.......
2)ale česká republika je také evropa!-teda,pokud vím,čili Tvá teze je příliš obecná a v každé evropské zemi neplatí....u nás ne,čili to by si musel mluvit o konkrétní zemi,kde to problém je!
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 17:46

1) Opravdu, věř mi. Mnohem vzdělanější a sečtělejší lidé nedokázali celý problém popsat v několika knihách, tudíž po mne nemůžeš chtít, abych to dokázal já v několika větách na internetovém fóru. Vím, že začínat diskuzi stylem: "Pokud jsi tohle nečetl, nemá to cenu.", není dobré, avšak v tomto případě si myslím, že jinak diskuze opravdu není možná.
2) Co takhle Itálie, Španělsko. Zde ten problém nevidíš? Není to tak dávno, co u italského pobřeží chytili přes 400 uprchlíků. A není to tak dávno, co se v rámci mezinárodního společenství rozhodli zřídit speciální jednotky a hlídky, zřízeny pouze za účelem patrolování pobřeží kvůli uprchlíkům z Afriky.

P.S. Co ostatní? Vy nediskutujete? Kecárna je sice fajn, nicméně účel tohoto fóra je ve vzájemném obohacování názorů a postojů. Tudíž na Vás chci apelovat, přece zde nebudeme do politiky přispívat jen já a bobik.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 18:07

kód:
1) Opravdu, věř mi. Mnohem vzdělanější a sečtělejší lidé nedokázali celý problém popsat v několika knihách, tudíž po mne nemůžeš chtít, abych to dokázal já v několika větách na internetovém fóru. Vím, že začínat diskuzi stylem: "Pokud jsi tohle nečetl, nemá to cenu.", není dobré, avšak v tomto případě si myslím, že jinak diskuze opravdu není možná.
2) Co takhle Itálie, Španělsko. Zde ten problém nevidíš? Není to tak dávno, co u italského pobřeží chytili přes 400 uprchlíků. A není to tak dávno, co se v rámci mezinárodního společenství rozhodli zřídit speciální jednotky a hlídky, zřízeny pouze za účelem patrolování pobřeží kvůli uprchlíkům z Afriky.

1)mýlíš se........KAŽDÝ LOGICKÝ SYSTÉM STOJÍ NA ZÁKLADNÍCH PŘEDPOKLADECH,KTERÉ JDOU VYJMENOVAT A NA ZÁVĚRECH,KTERÉ SE Z TOHO VYVOZUJÍ......a to jsou tak ty 3.......jiná věc je,žes to nikdy nedělal..........a já bych mohl klidně ty předpoklady vyjmenovat,aniž bych to četl,protože to není tak těžká literatura,pohybuješ se pořád v přízemí systémů....ford-to byl nějaký průmyslník,protokoly jsou na úrovni dnešního blesku a to Ti říkám čistě racionálně,bez emocí,bez nějaký ideový mřížky....četl jsem něco z Rockwela,to white power i ty články 88,mein kampf a přijde mi to strašně dětinské,nevzdělané,jednoduché.....mimochodem uvažoval jsi někdy o tom,že by ses v tom hlavním mýlil?....šance je 50 na 50!
2)takhle jak to říkáš,jsem to neříkal,říkal jsem jen,že v čechách problém není....a obecně pořád tvrdím,že sis vybral úplně okrajový problém,jsou větší problémy-viz výše
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 18:22

Afrika není okrajový problém! V Africe jsou hojně zastoupeny veškeré problémy, jež zmiňuješ jako hlavní! Války, bída, nemoce, nevzdělanost, nezaměstnanost atd. Nemám snad pravdu?
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 01. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 18:47

takže taky napíšu svůj seznam:

1. zednáři a ilumináti
2. židy ovládané mezinárodní struktury jako NATO nebo EU nebo OSN
3. drogy

to jsou ty podle mě nejzávažnější 3, samozřejmě že by se dali zahrnout i komunisti a jiní levicoví šašci, ale těm už v dnešní době nepřidávám takovou důležitost, protože komunismus považuji za zcela nenávratný a pomalu, ale jistě umírající z důvodu toho, že v již není na světě zdale tolik rozšířen jako před lety a i z těch států ve kterých nyní ještě je tak postupem času zmizí.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ihr.org
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 18:58

kód:
Afrika není okrajový problém! V Africe jsou hojně zastoupeny veškeré problémy, jež zmiňuješ jako hlavní! Války, bída, nemoce, nevzdělanost, nezaměstnanost atd. Nemám snad pravdu?

2)moje chyba!Tím okrajovým problémem jsem myslel pochopitelněPŘISTĚHOVALETCTVÍ,KE KTERÉMU JSME SE DOSTALI OD Afriky!
1) a bod 1-nic????
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 19:09

kód:
takže taky napíšu svůj seznam:

1. zednáři a ilumináti
2. židy ovládané mezinárodní struktury jako NATO nebo EU nebo OSN
3. drogy

to jsou ty podle mě nejzávažnější 3, samozřejmě že by se dali zahrnout i komunisti a jiní levicoví šašci, ale těm už v dnešní době nepřidávám takovou důležitost, protože komunismus považuji za zcela nenávratný a pomalu, ale jistě umírající z důvodu toho, že v již není na světě zdale tolik rozšířen jako před lety a i z těch států ve kterých nyní ještě je tak postupem času zmizí.

Zdar Tombe! Konečně slovo do pranice!Ale přiznávám,že do některých pojmů nejsem zasvěcen!
1)co to je zednáři a ilumináti????????to jsou tak maximálně klubová sdružení,ale největší hrozba?????
2)myslíš,že OSN,EU a NATO ovládá Izrael????Ty člověče,to se mi nezdá Největší problémy dneška 36-jak si na to přišel???
3)drogy jsou okrajová věc
4)souhlasím!komunismus je fraška,která pomalu vymírá a končí
5)"jiní levicový šašci"-zkus být konkrétní!
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 20:11

bobik napsal:
kód:

2)moje chyba!Tím okrajovým problémem jsem myslel pochopitelněPŘISTĚHOVALETCTVÍ,KE KTERÉMU JSME SE DOSTALI OD Afriky!
1) a bod 1-nic????

1) Já se prostě nemýlím. Pokud se podíváš na koloběh světa, vše krásně zapadá.
Základní věc, kterou nikdy nepřijmeš . . . masmédia, mezinárodní kapitál, vlády naprosté většiny zemí světa jsou ovládány jedněmi a těmi samými. Nebudu konkretizovat, přečti si nějakou nezcenzurovanou literaturou a pochopíš, koho myslím.

2) Aha, bohužel nedorozumění i z mé strany. Já myslel, že okrajovým problémem myslíš Afriku.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime17/5/2007, 22:38

kód:
Základní věc, kterou nikdy nepřijmeš . . . masmédia, mezinárodní kapitál, vlády naprosté většiny zemí světa jsou ovládány jedněmi a těmi samými. Nebudu konkretizovat, přečti si nějakou nezcenzurovanou literaturou a pochopíš, koho myslím.

2) Aha, bohužel nedorozumění i z mé strany. Já myslel, že okrajovým problémem myslíš Afriku.

1)"já se prostě nemýlím"......... "Aha, bohužel nedorozumění i z mé strany.".........sám se vyvracíš!!!! Největší problémy dneška 3 Největší problémy dneška 3 Největší problémy dneška 3
"vše krásně zapadá"-no právě a to by Tě mělo znepokojovat!!!!!!!Vono je rozdíl mezi konceptem v hlavě a skutečností!!!!!

nemusíš konkretizovat,rozumím,ale jak jsi na to přišel??????Uvěřil jsi jedněm zprávám před druhými?????Otázkou je proč zrovna těm takzvaně necenzurovaným????Znáš NĚJAKÝ JINÝ KONCEPT SVĚTA,se kterým jsi to porovnal?Platón,Machiavelli,Bacon,Hobbes,Nietzsche,Darwin,Shopenhauer,Marx,
Darwin,Einstein,Freud,Fromm-ti všichni a mnoho dalších mluví jinak!!!!!!!!
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime18/5/2007, 01:51

O AFRICE PRO WERVOLFA

Radim Lhoták
Afrika: Je světadíl, který je dosud zasažen vědecko technickou revolucí a světovou civilizací jen okrajově. Afrika dala údajně světu AIDS a charitativní cítění. Veškerá materiální pomoc hladovějícím černošským kmenům se však míjí účinkem. Poslední vzedmutí vlny směřující k podpoře vzdělání se rozptýlilo v archetypálním sociálním uspořádání přírodně orientovaných rodových komunit. Bude asi dobré ponechat černošské muže v klidu posedávat na prostranstvích svých vesnic rozptýlených v džungli a těšit se na přízeň svých několika žen vracejících se s dětmi po celodenní sháňce za potravou. Jejich produkce dětí je dosud vyvážena přiměřenou úmrtností a nenáročným způsobem života těchto přírodních lidí. Myslím, že o naši péči příliš nestojí, a jiným způsobem nám neškodí. Možná se cítí šťastnější, než my. Zásahy civilizace do jejich života obvykle přinesly jen násilí a nářek nevinných žen a dětí. Afrika nepředstavuje pro světové společenství aktuální problém, pokud nebude zneužita ve prospěch někoho jiného.

a s tím mohu jen souhlasit!
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime18/5/2007, 17:02

bobik napsal:
kód:

1)"já se prostě nemýlím"......... "Aha, bohužel nedorozumění i z mé strany.".........sám se vyvracíš!!!! Největší problémy dneška 3 Největší problémy dneška 3 Největší problémy dneška 3
"vše krásně zapadá"-no právě a to by Tě mělo znepokojovat!!!!!!!Vono je rozdíl mezi konceptem v hlavě a skutečností!!!!!

nemusíš konkretizovat,rozumím,ale jak jsi na to přišel??????Uvěřil jsi jedněm zprávám před druhými?????Otázkou je proč zrovna těm takzvaně necenzurovaným????Znáš NĚJAKÝ JINÝ KONCEPT SVĚTA,se kterým jsi to porovnal?Platón,Machiavelli,Bacon,Hobbes,Nietzsche,Darwin,Shopenhauer,Marx,
Darwin,Einstein,Freud,Fromm-ti všichni a mnoho dalších mluví jinak!!!!!!!!

1) "já se prostě nemýlím" samozřejmě platilo jen pro jeden určitý bod, což jsi jistě pochopil a přijde mi, že se mne snažíš pouze shodit. Nemluvě o tom, že mýlit se a nedorozumění je něco jiného.
2) Jak jsem na to přišel? Právě díky tomu, že vše o pravdivosti této teorie vypovídá. Když nad tím neuvažuješ, ani ti to nepřijde. Jenže to si ty nedokážeš ani představit, natož abys o tom popřemýšlel, poněvadž jsi ty knihy nečetl a nic o tom nevíš.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime18/5/2007, 17:27

kód:
1) "já se prostě nemýlím" samozřejmě platilo jen pro jeden určitý bod, což jsi jistě pochopil a přijde mi, že se mne snažíš pouze shodit. Nemluvě o tom, že mýlit se a nedorozumění je něco jiného.
2) Jak jsem na to přišel? Právě díky tomu, že vše o pravdivosti této teorie vypovídá. Když nad tím neuvažuješ, ani ti to nepřijde. Jenže to si ty nedokážeš ani představit, natož abys o tom popřemýšlel, poněvadž jsi ty knihy nečetl a nic o tom nevíš.

1)nechtěl jsem Tě shodit,to byl argument,prostě neomylný člověk není!Mýlit se a nedorozumění je v důsledku totéž,neporozumíš a na základě toho se pak mýlíš!
2)uhýbáš před řádkou těch jmen,co proti nim můžeš postavit?a hlavně zase uhýbáš před otázkou,kolik těch systémů znáš a zda si poctivě a nezaujatě porovnával.........a tady mi podsouváš něco,co není pravda.....talmud jsem čet,protokoly taky,white power,88,mein kamf,starý zákon i nový.....takže nějaký přehled mám,takže to není pravda,že nic......i ten článek co napsal ten údajný nietzsche.....a abych byl poctivý-četl jako pro přehled,ale podrobně ne,to přiznávám.....
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 01. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime18/5/2007, 18:23

1. když už tak ne co, ale kdo to jsou svobodní zednáři a ilumináti, nezdá se mi, že ty podle svých slov tak vzdělaný člověk by si o nich nic nevěděl nebo dokonce se s těmito pojmy nikdy nesetkal.
2. k tomuto bodu nenapsal jsem že tyto struktury a organizace jsou ovládané státem Izrael nýbrž židy což je rozdíl, protože ne všichni co žijí v Izraeli jsou židé a zdaleka ne všichni židé žijí v Izraeli.
3. podle mne se rozhodně drogy jako okrajový problém brát nedají - výroba a šíření jedů následné mastění si kapes na náctiletých dětech a následné financování občanských válek a terorismu a já nevím čeho všeho ještě a to vše v celosvětovém měřítku rozhodně nemohu považovat jen za okrajový problém. Nemluvě o sílících tendencích legalizovat některé "měkké" drogy.
4. tady jsem měl na mysli některá levicová združení bude snad sačit když jich vyjmenuji jen pár u nás FSA, AFA, ČSAF.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ihr.org
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Největší problémy dneška   Největší problémy dneška Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Největší problémy dneška
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: