Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit

Goto down 
+13
vydraX
Schleitr
D.A.K.
KalisnikWP
Leif
Tyr
Honza88
Güntsche
Wonder
Werwolf
Sparta
KmotrBP
podochranouSS
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
vydraX

vydraX

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 25. 03. 07

Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime1/5/2007, 19:17

Güntsche napsal:
Myslím si, že rasových míšenců je tu minimum, možná vcelé České zemi cca 100-150 kusů. No myslím si že snima si hravě poradíme, v tom bych problém neviděl! Bude taky hodně záležet na okolnostech!
Bydlím ve vesnici kde je počet obyvatel cca 100 a z těch 100 obyvatelů je tu 6 míšenců a cca 40 cikánů. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 257
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime2/5/2007, 22:50

To už jsou cikáni i na Vesnicích?? Kde to bydlíš?? Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 19
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Honza88

Honza88

Poeet p?íspivku : 76
Registration date : 19. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime3/5/2007, 07:59

Však my jich tu máme taky požehnaně(na Náchodsku) hlavně Braunau,Jaromirz a Josephstadt Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 144 Taková krásná města Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 12
Návrat nahoru Goto down
Sigerich

Sigerich

Poeet p?íspivku : 23
Registration date : 03. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime3/5/2007, 16:48

Jenom připomenu, že staří Sasové veškeré parchanty zabíjeli rovnou při porodu!! Sice možná drastické, hlavně proto, že pro ně byli tenkráte "Untermenschové" třeba i Římané či Galové!
Návrat nahoru Goto down
bobik

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 06. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime3/5/2007, 20:06

kód:
Jenom připomenu, že staří Sasové veškeré parchanty zabíjeli rovnou při porodu!! Sice možná drastické, hlavně proto, že pro ně byli tenkráte "Untermenschové" třeba i Římané či Galové!

Jenom doufám,že se do doby pěkného raného středověku nechceš vracet z 21. století!!!!!!
Návrat nahoru Goto down
vydraX

vydraX

Poeet p?íspivku : 10
Registration date : 25. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime3/5/2007, 22:28

Leif napsal:
To už jsou cikáni i na Vesnicích?? Kde to bydlíš?? Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 19
Tak 30km od Ćeských Budějovic, ta ves se jmenuje Bujanov, je to ráj feťáků a cikánu Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 12
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime25/5/2007, 11:14

bobik napsal:
kód:

Jenom doufám,že se do doby pěkného raného středověku nechceš vracet z 21. století!!!!!!

To snad ne, pokud máš teda na mysli považování Galů a Římanů za Untermenschen... Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 4 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 300
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
Güntsche

Güntsche

Poeet p?íspivku : 114
Registration date : 21. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime25/5/2007, 11:53

No, co se týče raného středověku ne všecko bylo k zahození, ani ten feudalismus, který povstal z Merovejovské anarchie nebyl špatný, dokud tedy ve vrcholném středověku neschnil!! A hádejte kdo za to může!!
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime27/5/2007, 14:01

Sigerich napsal:
Zastávám názor, že z principu je to správné. Vzhledem k výdobytkům dnešní doby, je podle mě na místě tyto míšence kastrovat/sterilizovat. Zabrání se tím dalšímu množení, což byl, podle mě, záměr, který byl sledován ve starých dobách. K této kastraci by bylo nutné přistoupit ve velmi nízkém věku, tudíž by o ní rozhodovali rodiče potomka. Tito by měli mít právo kastraci odmítnout a to v případě, že by souhlasili se svým odchodem ze země.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 01:01

Já bych míšence naložil do brusinek.
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 12:09

bobik napsal:
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 18 .
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 12:56

Sven88 napsal:
bobik napsal:
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 18 .

Vysvětlení je jednoduché, dle mého to totiž byla ironie.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 14:32

Sven88 napsal:
bobik napsal:

Zdar Svene,ty kluku zlatej! Rád vidím,že si se zase vrátil ze severské rodné země se ohřát k nám do Čech.Doufám,že se Ti stýskalo,že se Ti daří,pokud si pamatuji,chtěl by si létat a že se řádně zapojíš do diskuze.V tomto konkrétním má pravdu Wervolf,ten už mě má prokouknutýho,před ním abych si začal dávat pozor! Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3

ps. pořád si neodpověděl v sekci "cigáni"
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 15:57

bobik napsal:
Sven88 napsal:
bobik napsal:

Zdar Svene,ty kluku zlatej! Rád vidím,že si se zase vrátil ze severské rodné země se ohřát k nám do Čech.Doufám,že se Ti stýskalo,že se Ti daří,pokud si pamatuji,chtěl by si létat a že se řádně zapojíš do diskuze.V tomto konkrétním má pravdu Wervolf,ten už mě má prokouknutýho,před ním abych si začal dávat pozor! Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3

Tak,znáš to,je mi smutno,ale jsem pořád ve Švédsku,jen jsem si to zařídil s internetem,abych na vás mohl pořád dohlížet Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 4
Tak ironie jo?Aby to tak nebylo Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 91 ,kdo by ty brusinky jedl Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3
PS:tak o tom ani nevím,to už je asi léta páně,co jsem tam diskutoval
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 16:04

Sven88 napsal:
bobik napsal:
Sven88 napsal:
bobik napsal:

Tak,znáš to,je mi smutno,ale jsem pořád ve Švédsku,jen jsem si to zařídil s internetem,abych na vás mohl pořád dohlížet Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 4
Tak ironie jo?Aby to tak nebylo Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 91 ,kdo by ty brusinky jedl Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3

Aby Ti nebylo smutno,pust si Bobíkovi doporučené písničky v sekci hudba!
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 16:14

bobik napsal:
Sven88 napsal:
bobik napsal:
Sven88 napsal:
bobik napsal:

Aby Ti nebylo smutno,pust si Bobíkovi doporučené písničky v sekci hudba!
Toš,mrku se,ale nevím estly je to můj styl Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 2904
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 16:17

kód:
Toš,mrku se,ale nevím estly je to můj styl

To nevadí,obohatíš se.
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 16:24

bobik napsal:
kód:
Toš,mrku se,ale nevím estly je to můj styl

To nevadí,obohatíš se.
někdy Ti povím Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 4
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 13. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime31/5/2007, 17:13

Honza88 napsal:
Güntsche napsal:
No a kolik tak odhaduješ ty?
Minimálně 1000 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 7
Já bych jejich počet tipoval minimálně na 10 000- 20 000 v celé ČR.. a to jsem skromný. Myslím, že by ses měl projít nějakým větším městem (Praha, Brno..) Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 503
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime1/6/2007, 02:50

podochranouSS napsal:
Honza88 napsal:
Güntsche napsal:
Já bych jejich počet tipoval minimálně na 10 000- 20 000 v celé ČR.. a to jsem skromný. Myslím, že by ses měl projít nějakým větším městem (Praha, Brno..) Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 503

O Praze ani nemluv byl sem tam po dlouhý době asi před 3tejdnama a kdybych měl nůž v kapse tak by se mi otvíral na každým rohu. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 4
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 13. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime1/6/2007, 07:59

D.A.K. napsal:
podochranouSS napsal:
Honza88 napsal:
Güntsche napsal:

O Praze ani nemluv byl sem tam po dlouhý době asi před 3tejdnama a kdybych měl nůž v kapse tak by se mi otvíral na každým rohu. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 3 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 4
Asi vynaleznu přístroj, který budu nosit v kapse a vždy, když se přiblížím k nějakým pochybným bytostem na 5km, uhodí do nich blesk Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 324 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 095
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: