|
| Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit | |
|
+13vydraX Schleitr D.A.K. KalisnikWP Leif Tyr Honza88 Güntsche Wonder Werwolf Sparta KmotrBP podochranouSS 17 posters | |
Autor | Zpráva |
---|
vydraX
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 25. 03. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 1/5/2007, 19:17 | |
| - Güntsche napsal:
- Myslím si, že rasových míšenců je tu minimum, možná vcelé České zemi cca 100-150 kusů. No myslím si že snima si hravě poradíme, v tom bych problém neviděl! Bude taky hodně záležet na okolnostech!
Bydlím ve vesnici kde je počet obyvatel cca 100 a z těch 100 obyvatelů je tu 6 míšenců a cca 40 cikánů. | |
| | | Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 2/5/2007, 22:50 | |
| To už jsou cikáni i na Vesnicích?? Kde to bydlíš?? | |
| | | Honza88
Poeet p?íspivku : 76 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 3/5/2007, 07:59 | |
| Však my jich tu máme taky požehnaně(na Náchodsku) hlavně Braunau,Jaromirz a Josephstadt Taková krásná města | |
| | | Sigerich
Poeet p?íspivku : 23 Age : 81 Localisation : Sudety Registration date : 03. 05. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 3/5/2007, 16:48 | |
| Jenom připomenu, že staří Sasové veškeré parchanty zabíjeli rovnou při porodu!! Sice možná drastické, hlavně proto, že pro ně byli tenkráte "Untermenschové" třeba i Římané či Galové! | |
| | | bobik
Poeet p?íspivku : 408 Registration date : 06. 04. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 3/5/2007, 20:06 | |
| - kód:
-
Jenom připomenu, že staří Sasové veškeré parchanty zabíjeli rovnou při porodu!! Sice možná drastické, hlavně proto, že pro ně byli tenkráte "Untermenschové" třeba i Římané či Galové! Jenom doufám,že se do doby pěkného raného středověku nechceš vracet z 21. století!!!!!! | |
| | | vydraX
Poeet p?íspivku : 10 Registration date : 25. 03. 07
| | | | KalisnikWP
Poeet p?íspivku : 175 Localisation : Süd Mähren Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 25/5/2007, 11:14 | |
| - bobik napsal:
-
- kód:
-
Jenom připomenu, že staří Sasové veškeré parchanty zabíjeli rovnou při porodu!! Sice možná drastické, hlavně proto, že pro ně byli tenkráte "Untermenschové" třeba i Římané či Galové! Jenom doufám,že se do doby pěkného raného středověku nechceš vracet z 21. století!!!!!! To snad ne, pokud máš teda na mysli považování Galů a Římanů za Untermenschen... | |
| | | Güntsche
Poeet p?íspivku : 114 Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 25/5/2007, 11:53 | |
| No, co se týče raného středověku ne všecko bylo k zahození, ani ten feudalismus, který povstal z Merovejovské anarchie nebyl špatný, dokud tedy ve vrcholném středověku neschnil!! A hádejte kdo za to může!! | |
| | | vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 27/5/2007, 14:01 | |
| - Sigerich napsal:
- Jenom připomenu, že staří Sasové veškeré parchanty zabíjeli rovnou při porodu!! Sice možná drastické, hlavně proto, že pro ně byli tenkráte "Untermenschové" třeba i Římané či Galové!
Zastávám názor, že z principu je to správné. Vzhledem k výdobytkům dnešní doby, je podle mě na místě tyto míšence kastrovat/sterilizovat. Zabrání se tím dalšímu množení, což byl, podle mě, záměr, který byl sledován ve starých dobách. K této kastraci by bylo nutné přistoupit ve velmi nízkém věku, tudíž by o ní rozhodovali rodiče potomka. Tito by měli mít právo kastraci odmítnout a to v případě, že by souhlasili se svým odchodem ze země. | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 01:01 | |
| Já bych míšence naložil do brusinek. | |
| | | Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 12:09 | |
| - bobik napsal:
- Já bych míšence naložil do brusinek.
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci . | |
| | | Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 12:56 | |
| - Sven88 napsal:
- bobik napsal:
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci . Vysvětlení je jednoduché, dle mého to totiž byla ironie. | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 14:32 | |
| - Sven88 napsal:
- bobik napsal:
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci . Zdar Svene,ty kluku zlatej! Rád vidím,že si se zase vrátil ze severské rodné země se ohřát k nám do Čech.Doufám,že se Ti stýskalo,že se Ti daří,pokud si pamatuji,chtěl by si létat a že se řádně zapojíš do diskuze.V tomto konkrétním má pravdu Wervolf,ten už mě má prokouknutýho,před ním abych si začal dávat pozor! ps. pořád si neodpověděl v sekci "cigáni" | |
| | | Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 15:57 | |
| - bobik napsal:
- Sven88 napsal:
- bobik napsal:
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci . Zdar Svene,ty kluku zlatej! Rád vidím,že si se zase vrátil ze severské rodné země se ohřát k nám do Čech.Doufám,že se Ti stýskalo,že se Ti daří,pokud si pamatuji,chtěl by si létat a že se řádně zapojíš do diskuze.V tomto konkrétním má pravdu Wervolf,ten už mě má prokouknutýho,před ním abych si začal dávat pozor!
ps. pořád si neodpověděl v sekci "cigáni" Tak,znáš to,je mi smutno,ale jsem pořád ve Švédsku,jen jsem si to zařídil s internetem,abych na vás mohl pořád dohlížet Tak ironie jo?Aby to tak nebylo ,kdo by ty brusinky jedl PS:tak o tom ani nevím,to už je asi léta páně,co jsem tam diskutoval | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 16:04 | |
| - Sven88 napsal:
- bobik napsal:
- Sven88 napsal:
- bobik napsal:
Hele bobe,nejni to na Tebe trošku radikální,já myslel,že jsi spíše proti rasismu a tím věcem s ním společným.Když jsi v sekci politika taková dobrá opozice našich názorů.To mi vysvětli,ten Tvůj záhadný postoj k věci . Zdar Svene,ty kluku zlatej! Rád vidím,že si se zase vrátil ze severské rodné země se ohřát k nám do Čech.Doufám,že se Ti stýskalo,že se Ti daří,pokud si pamatuji,chtěl by si létat a že se řádně zapojíš do diskuze.V tomto konkrétním má pravdu Wervolf,ten už mě má prokouknutýho,před ním abych si začal dávat pozor!
ps. pořád si neodpověděl v sekci "cigáni" Tak,znáš to,je mi smutno,ale jsem pořád ve Švédsku,jen jsem si to zařídil s internetem,abych na vás mohl pořád dohlížet Tak ironie jo?Aby to tak nebylo ,kdo by ty brusinky jedl PS:tak o tom ani nevím,to už je asi léta páně,co jsem tam diskutoval Aby Ti nebylo smutno,pust si Bobíkovi doporučené písničky v sekci hudba! | |
| | | Sven88
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 16:14 | |
| - bobik napsal:
- Sven88 napsal:
- bobik napsal:
- Sven88 napsal:
- bobik napsal:
ps. pořád si neodpověděl v sekci "cigáni" Tak,znáš to,je mi smutno,ale jsem pořád ve Švédsku,jen jsem si to zařídil s internetem,abych na vás mohl pořád dohlížet Tak ironie jo?Aby to tak nebylo ,kdo by ty brusinky jedl PS:tak o tom ani nevím,to už je asi léta páně,co jsem tam diskutoval Aby Ti nebylo smutno,pust si Bobíkovi doporučené písničky v sekci hudba! Toš,mrku se,ale nevím estly je to můj styl | |
| | | bobik
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 16:17 | |
| - kód:
-
Toš,mrku se,ale nevím estly je to můj styl To nevadí,obohatíš se. | |
| | | Sven88
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 28/5/2007, 16:24 | |
| - bobik napsal:
-
- kód:
-
Toš,mrku se,ale nevím estly je to můj styl To nevadí,obohatíš se. někdy Ti povím | |
| | | podochranouSS
Poeet p?íspivku : 177 Registration date : 13. 03. 07
| | | | D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 1/6/2007, 02:50 | |
| | |
| | | podochranouSS
Poeet p?íspivku : 177 Registration date : 13. 03. 07
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 1/6/2007, 07:59 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit | |