Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit

Goto down 
+13
vydraX
Schleitr
D.A.K.
KalisnikWP
Leif
Tyr
Honza88
Güntsche
Wonder
Werwolf
Sparta
KmotrBP
podochranouSS
17 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
podochranouSS

podochranouSS

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 13. 03. 07

Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Empty
PříspěvekPředmět: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 11:43

Jaký je váš názor na rasově míšené lidi? Kteří se zde třeba narodili? Kam podle vás patří? A jak ybste s nimi naložili, až přijde jejich "osudný den"?
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 12:06

rasove miseni lidi je zlocin! Zase ale tezko rict,jak s nima nalozit,ponevadz si priznejme,ze potrestani si zaslouzi spise jejich rodice,kteri tohle smiseni udelali!! Jinak si myslim,ze domovem pro tyhle misence je Amerika,tam uz je to kazdemu jedno... Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 144
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 12:16

KmotrBP napsal:
rasove miseni lidi je zlocin! Zase ale tezko rict,jak s nima nalozit,ponevadz si priznejme,ze potrestani si zaslouzi spise jejich rodice,kteri tohle smiseni udelali!! Jinak si myslim,ze domovem pro tyhle misence je Amerika,tam uz je to kazdemu jedno... Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 144
souhlasím s tím, že je to zločin a rodiče onoho míšence by měli být potrestáni, ale víš co, pro mne je to těžká otázka, protože dá se říct, že jsou to nevinný děti, zase ale tu s nima nechci žít. Nechci se dívat například na ňákýho žluto-bílýho míšence, proto zůstává otázkou co s nimi. A já osobně si také myslím, že to je jedna z nejzáludnějších otázek, řešení těchto problémů..
P.S.: S tou amerikou je to opravdu dobrý nápad Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 1206
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

Poeet p?íspivku : 232
Registration date : 19. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 13:36

Nevinné děti? Přátelé o čem se to bavíte? Židovským rodičům se narodí malý judák - je nevinný? Nebude náš nepřítel? Černochům se narodí malej černoušek - je nevinný? Budeme se s ním kamarádit? Běhěm těhotenství dojde ke genetické chybě a u jedince dojde k změně heterosexuální orientace na bisexuální či homosexuální - je nevinný? Budeme je akceptovat?...

Nemůžeme si klást takovéto otázky a mít s někým soucit. Musíme si stát pevně na našich ideích. Na naší pravdě.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 13:47

Dnes jsou to děti, za pár let však mohou být našimi zarytými nepřáteli. Vím, i mne se příčí vidina zubožených dětí, ale nesmíme na to hledět, neboť by se nám to mohlo stát v cestě za vítězstvím!
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 13:56

Sparta napsal:
Nevinné děti? Přátelé o čem se to bavíte? Židovským rodičům se narodí malý judák - je nevinný? Nebude náš nepřítel? Černochům se narodí malej černoušek - je nevinný? Budeme se s ním kamarádit? Běhěm těhotenství dojde ke genetické chybě a u jedince dojde k změně heterosexuální orientace na bisexuální či homosexuální - je nevinný? Budeme je akceptovat?...

Nemůžeme si klást takovéto otázky a mít s někým soucit. Musíme si stát pevně na našich ideích. Na naší pravdě.
No tak tohle, co jsi napsal se mi fakt zdálo přehnaný. ANO! Jsem pro likvidaci pedofilů a podobně. Taky vím, že 99% buzerantů jsou čůráčci v růžovým, ano to ano, ale podle mého i to jedno procento může být svým způsobem dobrý. Kladu si otázku: Jak by mi vadil homouš, kterej by se choval normálně, oblíkal se normálně a nikoho neobtěžoval? s jednim takovým jsem se setkal a neříkám, že je to NS, ale prostě nemá rád negry a podobně. A tohle je větší vlastenec podle mně, než nějaký například chuligáni na fotbale, který mlátí častokrát pod vlivem alkoholu nevinný lidi.
samozřejmě, je to proti přírodním zákonům, ale když to má vrozený? chceš zabít člověka, kterej je prospěšnej společnosti? chodí každej den do práce? a povídám ti, že bys na něm to, že je teplej nepoznal.
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 14:21

podochranouSS napsal:
Sparta napsal:

No tak tohle, co jsi napsal se mi fakt zdálo přehnaný. ANO! Jsem pro likvidaci pedofilů a podobně. Taky vím, že 99% buzerantů jsou čůráčci v růžovým, ano to ano, ale podle mého i to jedno procento může být svým způsobem dobrý. Kladu si otázku: Jak by mi vadil homouš, kterej by se choval normálně, oblíkal se normálně a nikoho neobtěžoval? s jednim takovým jsem se setkal a neříkám, že je to NS, ale prostě nemá rád negry a podobně. A tohle je větší vlastenec podle mně, než nějaký například chuligáni na fotbale, který mlátí častokrát pod vlivem alkoholu nevinný lidi.
samozřejmě, je to proti přírodním zákonům, ale když to má vrozený? chceš zabít člověka, kterej je prospěšnej společnosti? chodí každej den do práce? a povídám ti, že bys na něm to, že je teplej nepoznal.

A černoch, který tady normálně pracuje a chová se slušně ti také nevadí - soudím. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 4
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 14:43

Sparta napsal:
podochranouSS napsal:
Sparta napsal:

A černoch, který tady normálně pracuje a chová se slušně ti také nevadí - soudím. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 4
Vadí, protože tady nemá co dělat! je to naše zem.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 14:47

podochranouSS napsal:
Sparta napsal:

Co to jsou za bláboly? Proč tak zdůrazňuješ jak se kdo obléká? To je podle tebe jeden z hlavních faktorů při určování kvality jednice jeho styl oblékání? A myslíš si, že každý, jež nosí růžovou barvu je teplouš?
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 15:26

Werwolf napsal:
podochranouSS napsal:
Sparta napsal:

Co to jsou za bláboly? Proč tak zdůrazňuješ jak se kdo obléká? To je podle tebe jeden z hlavních faktorů při určování kvality jednice jeho styl oblékání? A myslíš si, že každý, jež nosí růžovou barvu je teplouš?
|Nemyslím, ani jsem tam nic takového nepsal.
Návrat nahoru Goto down
Wonder

Wonder

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 20. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 21:47

Když si dva mentálně zaostalí lidé rozdílné rasy a původu chtějí pořídit dítě.
A nepřemýšlí nad tím co z toho vznikne tak je to největší primitivní jednání.Většinou se mísí ti kteří jsou zaostalí a chtějí prožít z někým život a nehledí na důsledky.Protože normální člověk který si uvědomuje svojí identitu rasu a původ a je vychován správně tak si vezme sobě rovného stejné rasy .
Podle mě za to že se mísí rasy může společnost.Děti jsou vychovávány ve školách že rasizmus je špatná věc a že všichni jsou rovni ad už je černý nebo bílí.A je v nich potlačováno aby viděli rozdíl.Naštěstí že si některý z nich umí udělat vlastní úsudek.Když tenkrát za mnou přišel 7 letý synovec a ptal se mě proč nemám rád cikány tak jsem mu to obhájil tím jak se chovají a aď si k sobě vždy hledá stejného sobě rovného bílého.
Že je to součástí přírody a aď si na ně dává bacha a nepřipouští si je k tělu.Malému 7 letému klukovy nebudu přeci pléct hlavu jakou nenávist k ním cítím a proč.Protože když bude přemýšlet tak mu to časem dojde.
Myslím že míšenců přibývá hlavně díky prostituci.A jejich dost v dětských domovech a nejvíce páchají zločin.Pokud chceme aby ubývalo míšenců tak musíme začít u toho jak to patřičně naší společnosti a lidem vysvětlit.Ale to není v dnešním režimu možné.Protože to bude hned považována za rasistické gesto.Pokud chce mít někdo dítě z cizincem ad si ho udělá jinde.
A nebo v zemi kde se na to dívají jinak jak už řekl KmotrBP tak Amerika je tomu příkladem.
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime23/4/2007, 22:18

Wonder napsal:
Když si dva mentálně zaostalí lidé rozdílné rasy a původu chtějí pořídit dítě.
A nepřemýšlí nad tím co z toho vznikne tak je to největší primitivní jednání.Většinou se mísí ti kteří jsou zaostalí a chtějí prožít z někým život a nehledí na důsledky.Protože normální člověk který si uvědomuje svojí identitu rasu a původ a je vychován správně tak si vezme sobě rovného stejné rasy .
Podle mě za to že se mísí rasy může společnost.Děti jsou vychovávány ve školách že rasizmus je špatná věc a že všichni jsou rovni ad už je černý nebo bílí.A je v nich potlačováno aby viděli rozdíl.Naštěstí že si některý z nich umí udělat vlastní úsudek.Když tenkrát za mnou přišel 7 letý synovec a ptal se mě proč nemám rád cikány tak jsem mu to obhájil tím jak se chovají a aď si k sobě vždy hledá stejného sobě rovného bílého.
Že je to součástí přírody a aď si na ně dává bacha a nepřipouští si je k tělu.Malému 7 letému klukovy nebudu přeci pléct hlavu jakou nenávist k ním cítím a proč.Protože když bude přemýšlet tak mu to časem dojde.
Myslím že míšenců přibývá hlavně díky prostituci.A jejich dost v dětských domovech a nejvíce páchají zločin.Pokud chceme aby ubývalo míšenců tak musíme začít u toho jak to patřičně naší společnosti a lidem vysvětlit.Ale to není v dnešním režimu možné.Protože to bude hned považována za rasistické gesto.Pokud chce mít někdo dítě z cizincem ad si ho udělá jinde.
A nebo v zemi kde se na to dívají jinak jak už řekl KmotrBP tak Amerika je tomu příkladem.

Neřekl bych, že míšenci přibývají díky prostituci. Neznám jediný případ, kdyby se prostitutce narodilo dítě. Je dost přípravků, jak tomu zabránit a když už se stane, tak se to dá přerušit. Podle mého za problematikou míšenců stojí fakt, že naše společnost je v dost katastrofálním stavu. Je ovládána "demokraty", kteří splétají síťě a postupně ovládají celý svět. Každému dítěti je už od malička vtloukáváno do hlavy, že každý člověk si je roven. Rozdíl mezi cerným - bílým či žlutým není. Atd. Není tedy divu, že se u lidí ztrácí rasová identita a zodpovědnost. Společnost je otevřená ostatním rasám, které do našich zemí připlouvají jako na běžícím pásu. A v takovémto stavu, kdy jsou naši lidé otupováni se neubráníme tomu, že například nějaká bílá dívka si něco začne s černochem a výsledek známe.

Takže řešení vidím jediné. Zabránit přísunu do Evropy všem lidem, co nejsou Aryjskéhé původu. A vyhostit z Evropy ty, co tu už jsou. Pak ještě možná existuje naděje na oživení Evropy. Jinak se bojím brzkého zániku Evropy tak, jak ji znal například A. Hitler či Vy a já.
Návrat nahoru Goto down
Güntsche

Güntsche

Poeet p?íspivku : 114
Registration date : 21. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime25/4/2007, 20:19

Myslím si, že rasových míšenců je tu minimum, možná vcelé České zemi cca 100-150 kusů. No myslím si že snima si hravě poradíme, v tom bych problém neviděl! Bude taky hodně záležet na okolnostech!
Návrat nahoru Goto down
Honza88

Honza88

Poeet p?íspivku : 76

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime25/4/2007, 20:24

Güntsche napsal:
Myslím si, že rasových míšenců je tu minimum, možná vcelé České zemi cca 100-150 kusů. No myslím si že snima si hravě poradíme, v tom bych problém neviděl! Bude taky hodně záležet na okolnostech!
100-150 kusů??No já bych nebyl takový optimista Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 957
Návrat nahoru Goto down
Güntsche

Güntsche

Poeet p?íspivku : 114
Registration date : 21. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime25/4/2007, 20:26

No a kolik tak odhaduješ ty?
Návrat nahoru Goto down
Honza88

Honza88

Poeet p?íspivku : 76

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime25/4/2007, 20:28

Güntsche napsal:
No a kolik tak odhaduješ ty?
Minimálně 1000 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 7
Návrat nahoru Goto down
Tyr

Tyr

Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime25/4/2007, 23:31

Ikdyby jich bylo 1000, pořád je to zanedbatelný počet. Jsou o mnohem závažnější problémy, než banda těchto hybridů. Pozor ale aby se to nevymklo z rukou a nebylo těchto hybridů 10000 či 100000, to už bych pokládal za velice závažný problem, momentálně to ale dle mého názoru nehrozí.
Návrat nahoru Goto down
http://www.odpor.org/
Wonder

Wonder

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 20. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime26/4/2007, 01:24

Tyr napsal:
Ikdyby jich bylo 1000, pořád je to zanedbatelný počet. Jsou o mnohem závažnější problémy, než banda těchto hybridů. Pozor ale aby se to nevymklo z rukou a nebylo těchto hybridů 10000 či 100000, to už bych pokládal za velice závažný problem, momentálně to ale dle mého názoru nehrozí.

Taky bych tipoval tak okolo 5000 až 7000 míšenců v ČR.
Nikdy neříkej nikdy ale myslím že uvažovat nad tímto problémem jak by se to dalo řešit není vůbec na škodu.
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime27/4/2007, 11:11

Zatím sem naštěstí nepodkal nikoho kdo by se chtěl mísitt s nějakým odpadem! Chce to dále pokračovat v naší osvětě!
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime27/4/2007, 14:56

Dneska jsem četl zajímavou statistiku. Sňatků Čech + cizinec bylo v roce 2005 přes 5000! A číslo se stále zvyšuje, v roce 2003 to bylo okolo 2700, tudíž počet se takřka zdvojnásobil. Ale pozor, tato statistika počítá i sňatky Čech + Slovák, Čech + Němec atd, nejsou to tedy sňatky jen "mezirasové". Ale stálo tam také, že mezi muži jsou nejoblíbenější Ukrajinky! Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 21
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime27/4/2007, 17:07

U jiného národa, který je bílý nejde vůbec o rasu, ale o kulturu apod., takže ty Ukrajinky bych neviděl jako problém, pokud zde někdo z nich nebude dělat bordel...
V případě rasových míšenců bych volil zemi původu jejich rodiče jiné rasy, tedy Afrika, nebo Asie.
Amerika v žádném případě ne, protože je to naše bílá kolonie a musíme si ji zachránit a vyčistit...

Míšení ras je zločin a trestal bych ho velmi tvrdě, zřídil bych pro tuto kriminalitu speciální oddělení, které by bylo nekompromisní v pronásledování zrádců národa a rasy.... Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 300
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime27/4/2007, 21:32

Werwolf napsal:
Dneska jsem četl zajímavou statistiku. Sňatků Čech + cizinec bylo v roce 2005 přes 5000! A číslo se stále zvyšuje, v roce 2003 to bylo okolo 2700, tudíž počet se takřka zdvojnásobil. Ale pozor, tato statistika počítá i sňatky Čech + Slovák, Čech + Němec atd, nejsou to tedy sňatky jen "mezirasové". Ale stálo tam také, že mezi muži jsou nejoblíbenější Ukrajinky! Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 21

Stěma Ukrajinkama se ani moc nedivím, ty jsou vděčnější, pokornější a víc pro rodinu než dnešní Němky nebo češky, bohůžel!!
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime29/4/2007, 04:15

Güntsche napsal:

Güntsche přidej,to je hodně málo uznávám že míšenců negr+bílý bude asi tak do 200.Ale nezapomínej kolik tady máš polovičních Cigánů to jsou u mě taky míšenci a to pak budou čísla od 2000 a výš!!Jinak k těm malým dětem co furt nevýte co s nima,souhlasím že se narodí jako nevyný ,ale rozhodně jimi nezůstanou.Takže NO REMORSE!!Prostě kdyby si někteří jedinci uvědomovali že rasové míšení je největší tabu tak by k tomu nedocházelo.
A k Americe ta je morálně tak v hajzlu že nemá cenu si namlouvat že je tam ještě nějáký zdravý rasový základ.Amerika by se měla vyčistit a rekolonizovat. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 599
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime29/4/2007, 04:22

Jo a ještě mě napadlo když tady máme cca nějákých 200 Negerských míšenců což je skoro 0%populace proč jsou furt v televizi(židovizi Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 4 ).Mám namysly Negra co uvádí televizní noviny na tv Hovna,Negerku co dělá reportáže na ČT.....v každý soutěži SUPERSTAR JICH BYLO JAK NAMRDANEJCH!!!Negr z vyvolených........ Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 78
To je jasná ukázka myšlení tohodle Z.O.G systému,čím víc je lidi uvidí tím víc a dřív si na ně zvyknou a za pár let už nikomu nepříjde divný že nám v naší krásné Árijské zemi pobýhá tisícihlavé stádo Negrů. Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 78 Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 78
Návrat nahoru Goto down
Schleitr

Schleitr

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 29. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime29/4/2007, 14:04

Internovat,zabránit množení.Dát jim možnost odejít do země nebílého rodiče(nebo něco jiného Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit 1001 )
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit   Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Míšenci- kam patří a jak s nimi naložit
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: