Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!

Goto down 
+20
Werwolf
Mozkocuc-CZ
bobik
Heinz
Güntsche
Frorian
Heliodor
KalisnikWP
Tyr
D.A.K.
BliSS88
rocky
hevi88
Leif
Sparta
vverewolf
ernest
Sven88
KmotrBP
tony666
24 posters
Jdi na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Čí argumenty jsou věrohodnější
Argumenty NS a jejich příznivců
Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Vote_lcap81%Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Vote_rcap
 81% [ 30 ]
Argumenty Antifašistů a jejich příznivců
Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Vote_lcap19%Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Vote_rcap
 19% [ 7 ]
Celkem hlasů : 37

AutorZpráva
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 19:12

bobik napsal:
kód:
ale jinak Ti to může být jedno

No pro diskuzi by bylo zajímavé,kteráže škola Tě naučila tak pěkným názorům.....
Vojenská-letecký mechanik,když to chceš vědět Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 4 .
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 19:13

poznámka:je to střední,s pokračováním na vysoké,pro úplnost.
Návrat nahoru Goto down
bobik

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 06. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 19:39

kód:
Vojenská-letecký mechanik,když to chceš vědět  .

Ale tam se to co říkáš neučí...........dej pozor na vlastizradu........jinak jestli tomu dobře rozumím,jsi spíš na techniku,bojování,ale ve vědě a filozofii kovaný nejsi.......beru to tak,že rasismus je Tvůj domácí koníček,ale ven ho netahej.....nic ve zlým......ale nemuselo by to dopadnout dobře
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 19:46

bobik napsal:
kód:
Vojenská-letecký mechanik,když to chceš vědět  .

Ale tam se to co říkáš neučí...........dej pozor na vlastizradu........jinak jestli tomu dobře rozumím,jsi spíš na techniku,bojování,ale ve vědě a filozofii kovaný nejsi.......beru to tak,že rasismus je Tvůj domácí koníček,ale ven ho netahej.....nic ve zlým......ale nemuselo by to dopadnout dobře
Jsem rád,že jsme se pochopili.Ano,to jsem tím chtěl říct,nemám školu na nějaké obhájení svého názoru.Je to moje záliba,ale nemám čas se tím zabývat podrobněji.Jinak,takové věci nikdo o mne neví,dobře si pamatuji,jakou kauzu řešila belgická armáda,když se na to přišlo.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 19:54

kód:
Ano,to jsem tím chtěl říct,nemám školu na nějaké obhájení svého názoru.Je to moje záliba,ale nemám čas se tím zabývat podrobněji.Jinak,takové věci nikdo o mne neví,dobře si pamatuji,jakou kauzu řešila belgická armáda,když se na to přišlo.

A to je dobře,nech to ve svém nitru a až budeš starší,třebas už nebudeš tak radikální.....zkušenost tohoto světa Tě promění......třeba to budeš chtít vidět trošku jinak......spokojený život,budeš řídit tryskáče a všichni Ti můžou víš,co....
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 19:56

bobik napsal:
kód:
Ano,to jsem tím chtěl říct,nemám školu na nějaké obhájení svého názoru.Je to moje záliba,ale nemám čas se tím zabývat podrobněji.Jinak,takové věci nikdo o mne neví,dobře si pamatuji,jakou kauzu řešila belgická armáda,když se na to přišlo.

A to je dobře,nech to ve svém nitru a až budeš starší,třebas už nebudeš tak radikální.....zkušenost tohoto světa Tě promění......třeba to budeš chtít vidět trošku jinak......spokojený život,budeš řídit tryskáče a všichni Ti můžou víš,co....
Někdy třeba jo,ale momentálně mi to opravdu z hlavy nikdo nevyžene Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 3 Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 4 .
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 21:32

bobik napsal:
kód:

Právě, že já na nějaké NS ideály ani nepomyslel, až vnímání světa mě naučilo vnímat, jak to doopravdy je. Ty jsi bobiku jeden z těch, kteří nejvíc doplácejí na tento systém! Jsi velice inteligentní a vzdělaný člověk, zasloužíš si víc, stejně jako milióny dalších. Více než vykořisťování a ústrky ve prospěch slabších, méněcenných jedinců. Demokracie je nadvládou početnější lůzy . . .
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 21:56

kód:
Někdy třeba jo,ale momentálně mi to opravdu z hlavy nikdo nevyžene  .

Doufám,že tím jsi nemyslel mě.....já jen obracím a vážím argumenty....Ty sám,jen a jen Ty sám.......je pouze na Tobě co uděláš......
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 22:10

kód:
bobik napsal:
kód:

Právě, že já na nějaké NS ideály ani nepomyslel, až vnímání světa mě naučilo vnímat, jak to doopravdy je. Ty jsi bobiku jeden z těch, kteří nejvíc doplácejí na tento systém! Jsi velice inteligentní a vzdělaný člověk, zasloužíš si víc, stejně jako milióny dalších. Více než vykořisťování a ústrky ve prospěch slabších, méněcenných jedinců. Demokracie je nadvládou početnější lůzy . . .

1)Zdar Wervolfe......když si pročteš diskuzi.......zdá se,že Vaše argumenty dostávají zabrat.......
2)Ano,zkušenost je zkušenost..........bohužel Tvá je zatím strašně tenoučká vzhledem k Tvému věku.......... nevíš mnoho o tomto světě,dokonce ani o sobě a o svých možnostech a silách,ani o člověku jako takovém.......ČLOVĚK NENÍ TVŮRCEM TOHOTO SVĚTA,ALE VŽDY JEN MUSÍ PŘIJMOUT PRAVIDLA SVÉ DOBY,BYŤ TRPCE,KAŽDÁ REVOLUCE JE MARNÁ........A KDO TO VČAS NEPOCHOPÍ,SKONČÍ ŠPATNĚ........ale já věřím,že alespoň instinkty sebezáchovy máš v pořádku....
3)lichotíš mi.........já chtěl bych pravda víc,ale vše je otázka ZA JAKOU CENU......a některé cesty mi přijdou obzvášt drahé...
4)demokracie je nadvládou početnější lůzy......ano i tak se to dá říct......tohle je opravdu Nietzsche......ale co naděláš???????
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime19/4/2007, 23:24

To Bobik:čekám na komentář k mému poslednímu příspěvku,nemáš snad slov???Nebo s tím souhlasíš.Já jen že komentuješ všechny příspěvky (což je dobře)a jen ten můj jsi vynechal.Takže schnella!! Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 4
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime20/4/2007, 01:24

kód:
To že rasy se rozdělili na základě rozdílných přírodních(klimatických) podmínek mi něják dokaž!! 40 000 let je hooooodně krátká doba aby se jeden živočišný druh takhle změnil.Protože minimální změny ve fizionomii druhu(rasy)lze vysledovat nejméně za 1000 generací.Pokud to zaokrouhlím a jedna generace =25 let tak na sto let to jsou 4 generace a na 1000 let 40 generaci.ZA 40 000 let to je pouhých 1 600 generaví což sice nevylučuje změnu ale né zase tak velkou aby z jedný větve lidský rasy vznikla poloopice  a z druhé člověk.
Když to přeženu a Negry bych přesídlil do Švédska  tak za 40 000 let budou úplně stejní jen trošičku vyblednou.A ten tvůj vliv klimatu už vůbec nevysvětluje změny na kostře,to s klimatem něják nesouvisý nebo jo??
A jméno homo sapiens poprvé použil v 18 st.švédský botanik Carl Linné
.To jméno se používalo když se mluvilo o bílém člověku a bylo zhodné se slovem "europaeus".Následkem toho mnoho pozdějších genetiků a antropolugů věřilo že jiné rasy by měly být pojmenoány jinak!!!A sám Darwin v Původu člověka tvrdil že odlišnosti mazy rasami jsou takové ,že podobné rozdíli u jiného zvířete by jej opravnovaly zaradit ho jako jiný živočišný druh!!!!!!!!!!

Profesor Carleton Conn dokázal že druh Homo erectus se oddělil svou rasou už před rozvojem na rasu Homo sapiens.

Negroidní rasa se nachází nejméně 200 000 let za rasou bílou v rozvoji mozku a myšlení.

Významným rysem negroidní čelisti je to že si zachovala tzv"opičí pločky"v oblasti hned za řezáky.opičí ploška je rozlišovacím znakem opic a u bělochů chybí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................................................................................................................................................................................................................A můžu pokračovat ještě dál je toho dost a dost,a je to plítvání času protože jseš pod vlivem Z.O.G..A divím se že tě to baví, se nás snažíš převychovat???????

To Bobik:čekám na komentář k mému poslednímu příspěvku,nemáš snad slov???Nebo s tím souhlasíš.Já jen že komentuješ všechny příspěvky (což je dobře)a jen ten můj jsi vynechal.Takže schnella!!

1)Ja,ja Herr DAK.......ale zde je to náročnější....trošku se zapotím
2)vznik celého rodu homo je za hranicemi,dnes,2 miliónů let.První lidé byli homo habilis-lidé obratní
2)dosud není zcela jasno,přesně v jakém čase se rasy ustálily,přibližně 12000-20000 let a platí to pro všechny 3 pásma:tropické,subtropické a mírné
3)máš pravdu,kdyby si černochy přesídlil do švédska,jejich kůže by vybledla,je dokázáno,proč lidé,kteří přišli kdysi dávno z afrického kontinentu do evropy,mají světlou kůži pokožky,důvodem je to,že tak lépe přijímali paprsky ze slunce,kvůli tvorbě vitamínu D
4)vliv klimatu=způsob obživy=u černochů např. dlouhé nohy,dobří běžci...sportovní postava
5)jde jen o výměnu názorů,o převýchově nemůže být řeč.....a věř tomu nebo ne,tyhle diskuze patří k těm nejhodnotnějším,co jsem v životě vedl
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime20/4/2007, 01:25

Kurva,nevíte někdo,proč se ta obrazovka roztahuje?????Nebo je to jen u mě??????
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime21/4/2007, 13:22

bobik napsal:
kód:
K tomu, abys poznal duševní a inteligenční znaky potřebuješ historii, to je věda, která ti toto prozradí.Samozřejmě, historie by ti měla sdělovat pouze chladná fakta a z nich si máš pak udělat úsudek, ne jak dnešní výklady š...holocaustu, kde furt píšou: ,,Je to strašné a je smutné, že dnes si někdo dovolí podívat škaredě na Žida, takto to začíná..." apod. sračky co najdeš v dnešních učebnicích ,,historie". A to ještě pominu to, že toto téma je tabu a kvůli němu sedí ve vězení mnoho lidí... 

Jinak s tím, že absolutní pravda neexistuje naprosto souhlasím, asi ani existovat nebude, ale vždy je jen to čemu my věříme a to každý za svojí pravdu považuje. Pro Leifa je pravda NS, pro mě křesťansko- nacionální rasově čistý stát, pro tebe nevím co, pro Paroubka vláda s marťany, pro multikulti soudruhy beztřídní multirasová společnost. Rozdíl je v tom, že soudruzí z www.mkc.cz to předhazují jako jedinou správnou pravdu a všecko ostatní je: rasismus, nacismus, fašismus, xenofobie, holocaust, primitivismus, nenávist, šovinismus, komplexy, strach ,nepochopení, duševní choroba apod...Takovýhle bych stavěl ke zdi... 

1)Zdar Kališníku a děkuji za reakci
2)ještě jsem neslyšel,že by historie jako věda zkoumala "duševní a inteligenční znaky" a to jsem studoval historii na vysoké
3)v otázce absolutní pravdy se shodnem,každý ať si VĚŘÍ,čemu chce,problém nastává,když se konkrétní články konkrétní víry dostávají do rozporu s rozumem a vědou např. víra v čarodějnice,strašidla,nadřazenou rasu,prozřetelnost,která k někomu promlouvá a k někomu ne,předpovídání budoucnosti,kouzla,mesiášství,mezinárodní židovské spiknutí apod.
4)to že popírači holocaustu sedí ve vězení,dobře jim tak,to je jako by si v islámské zemi urazil Alláha-čekal by Tě trest smrti....
5)hranice a pojetí svobody jsem vysvětloval výše......

Islamisti popravují Alláha, protože jsou to fanatici a je pro ně bůh, a ty chceš zavírat revizionisty, protože za svoje bohy snad považuješ Židy? Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 1582

Jinak k té historii jsem to myslel tak, že díky této vědě nejlépe poznáš kdo byl vždy nejsilnější, kdo nejvíce prosperoval, kdo ovládal větší území apod. Snad víš, že všechny národy, které se někde začali mísit s jinými rasami se rozpadli a byli zničeny. A to se stane i nám, jestli budeme dále tolerovat takovézo nešvary. Skončíme v Evropě bez identity, budeme se bát vycházet na ulici plnou muslimáků, ulice se stanou bitevním polem negerských gangů...Tohle chceš? Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 8 Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 300
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime21/4/2007, 16:02

kód:
bobik napsal:
kód:
K tomu, abys poznal duševní a inteligenční znaky potřebuješ historii, to je věda, která ti toto prozradí.Samozřejmě, historie by ti měla sdělovat pouze chladná fakta a z nich si máš pak udělat úsudek, ne jak dnešní výklady š...holocaustu, kde furt píšou: ,,Je to strašné a je smutné, že dnes si někdo dovolí podívat škaredě na Žida, takto to začíná..." apod. sračky co najdeš v dnešních učebnicích ,,historie". A to ještě pominu to, že toto téma je tabu a kvůli němu sedí ve vězení mnoho lidí... 

Jinak s tím, že absolutní pravda neexistuje naprosto souhlasím, asi ani existovat nebude, ale vždy je jen to čemu my věříme a to každý za svojí pravdu považuje. Pro Leifa je pravda NS, pro mě křesťansko- nacionální rasově čistý stát, pro tebe nevím co, pro Paroubka vláda s marťany, pro multikulti soudruhy beztřídní multirasová společnost. Rozdíl je v tom, že soudruzí z www.mkc.cz to předhazují jako jedinou správnou pravdu a všecko ostatní je: rasismus, nacismus, fašismus, xenofobie, holocaust, primitivismus, nenávist, šovinismus, komplexy, strach ,nepochopení, duševní choroba apod...Takovýhle bych stavěl ke zdi... 

1)Zdar Kališníku a děkuji za reakci
2)ještě jsem neslyšel,že by historie jako věda zkoumala "duševní a inteligenční znaky" a to jsem studoval historii na vysoké
3)v otázce absolutní pravdy se shodnem,každý ať si VĚŘÍ,čemu chce,problém nastává,když se konkrétní články konkrétní víry dostávají do rozporu s rozumem a vědou např. víra v čarodějnice,strašidla,nadřazenou rasu,prozřetelnost,která k někomu promlouvá a k někomu ne,předpovídání budoucnosti,kouzla,mesiášství,mezinárodní židovské spiknutí apod.
4)to že popírači holocaustu sedí ve vězení,dobře jim tak,to je jako by si v islámské zemi urazil Alláha-čekal by Tě trest smrti....
5)hranice a pojetí svobody jsem vysvětloval výše......

Islamisti popravují Alláha, protože jsou to fanatici a je pro ně bůh, a ty chceš zavírat revizionisty, protože za svoje bohy snad považuješ Židy? 

Jinak k té historii jsem to myslel tak, že díky této vědě nejlépe poznáš kdo byl vždy nejsilnější, kdo nejvíce prosperoval, kdo ovládal větší území apod. Snad víš, že všechny národy, které se někde začali mísit s jinými rasami se rozpadli a byli zničeny. A to se stane i nám, jestli budeme dále tolerovat takovézo nešvary. Skončíme v Evropě bez identity, budeme se bát vycházet na ulici plnou muslimáků, ulice se stanou bitevním polem negerských gangů...Tohle chceš? 
__

1)tady jsem to formuloval neobratně a Ty jsi to bohužel špatně pochopil....myslel jsem to tak,že KAŽDÁ ZEMĚ MÁ SVÉ ZÁKONY,KTERÉ SE MUSÍ DODRŽOVAT-TO JE ŽELEZNÁ LOGIKA SPOLEČNOSTI a u nás je zakázáno popírat holocaust a kdo tak činí,sedí a např. v muslimských zemích nesmíš urazit boha-Alláha a kdo tak činí,nesedí,ale dostane trest smrti......a když se Ti zákony konkrétní země nelíbí,můžeš jinam.....např.popírat holocaust není trestné v neevropských zemích a myslím ani v USA
2)máš v tom guláš,mícháš národ a rasu,národ je kulturní fenomén a rasa biologický
3)neznám příklad z historie,kdy by míšení ras vedlo k nějakému zániku-to je blud,rasy se mísí od počátku existence ras a pořád nic
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime21/4/2007, 17:38

Popírání holocaustu trestný v USA je, to si piš.
Muslimáci mají Alláha za boha a proto ho nemohou urážet, jenomže my holocaust za boha nemáme a už vůbec ne Žiďáky, proto taky odmítáme jejich boží vyvolené zákony. Nikdy nebudeme souhlasit s jejich přikázáním,k terý s naším názorem nemají nic společnýho. Přestaň mi tady vysvětlovat jaký jsou pravidla, já vím jaký jsou, ae to není důležitý, důležitý je, to co je správný.
Kdy míšení ras zničilo nějakou civilizaci? No tak starý Řím, staré Řecko, Egypt, starověká Indie, kde bylo míšení trestáno smrtí, Románské kolonie (Mexiko atd.) Ano míšení se děje, a je to poznat, proto je svět takto v hajzlu.Nemysli si, že míšenec bude někdy věrný národu, každá míšená společnost dojde k zániku v chaosu bez identity... Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 182 Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 599 Schwarz-weiss-rot Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Celtzi1
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime21/4/2007, 18:21

kód:
Popírání holocaustu trestný v USA je, to si piš.
Muslimáci mají Alláha za boha a proto ho nemohou urážet, jenomže my holocaust za boha nemáme a už vůbec ne Žiďáky, proto taky odmítáme jejich boží vyvolené zákony. Nikdy nebudeme souhlasit s jejich přikázáním,k terý s naším názorem nemají nic společnýho. Přestaň mi tady vysvětlovat jaký jsou pravidla, já vím jaký jsou, ae to není důležitý, důležitý je, to co je správný.
Kdy míšení ras zničilo nějakou civilizaci? No tak starý Řím, staré Řecko, Egypt, starověká Indie, kde bylo míšení trestáno smrtí, Románské kolonie (Mexiko atd.) Ano míšení se děje, a je to poznat, proto je svět takto v hajzlu.Nemysli si, že míšenec bude někdy věrný národu, každá míšená společnost dojde k zániku v chaosu bez identity...   

1)i kdyby,je to jedno.......ale určitě tam není zakázaný hákový kříž nosit
2)trošku si to zase nepochopil-mě šlo o princip-ne jaký jsou pravidla,ale že jsou nějaký pravidla
3)ANO DŮLEŽITÝ JE,CO JE SPRÁVNÝ......ALE PROTOŽE SÁM JSI SE MNOU SOUHLASIL,ŽE NENÍ ABSOLUTNÍ PRAVDY.....TUDÍŽ NIKDO NEVÍ,CO JE SPRÁVNÝ A PAK JE TO VĚC DOHODY A JISTĚ UZNÁŠ,ŽE JE SPRAVEDLIVÉ,O ČEM ROZHODNE VĚTŠINA............A TÍM JSOU STANOVENÝ KONKRÉTNÍ PRAVIDLA
4)že by míšení ras zničilo např. Řecko je blud,to jsem nikdy neslyšel,ač jsem historii studoval........dolož nějakou relevantní prací
5)svět v hajzlu nevidím......naopak naše doba je zatím nejlepší co se týče podmínek vzhledem k historii
6)identita není totožná s národem a rasou.....máš v tom maglajz
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime22/4/2007, 15:52

MĚ SE TO TAKY ROSTAHUJE JAKO SVINA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ted nemám moc času ,protože jdu do práce ,ale to s tím vlivem klimatu ještě proberem.
Jen chci dotat že zánik antickýho Řecka není blud ,ale tvrdá realit.Antický Řecko bylo býlý a rasově čistý až do doby Alexandra Makedonskýho.Ten totiž rozšířil říši i na uzemí nižších ras a dal jim stejná práva jako měly Řekové a udělil jim Řecké občanstvý.Zároven podporoval snatky Řeckých vojáků s Ženami těhdle nižších ras.A tak postupem času z blondatých Řeků vzniklo to co tam je dnes,kdo byl v Řecku tak mi dá za pravdu že dnešní Řeekové mají spíš blíž k Turkům Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 78
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime29/4/2007, 04:55

K vlivu klimatu na vznik rasy:

1.To že Negr by vybledl kdybys ho přestěhoval na severní pol,jsem myslel asi tak že by nebyl černeý ale hodně tmavě hnědý Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 3 .když teda beru to že by tam byl asi 40 000 let což je asi +- vznik druhu Hommo sapiens.To je prostě hrozně krátká doba a podle nejčastější teorie se druh Homo sapiens rasově rozdělil někdy v rozmezý 20 000-12 000 let př.nl což dobu k tak rozsáhlé fyziologické změně ještě více zkracuje.Uznej že je to krátká doba na tak rozsáhlé změny na kostře,tkáních....
2.Nepopírám že Negr a běloch mají stejného předka ,ale druh Homo sapiens jím rozhodně není.Jak jsem již psal rozdělení ras hledej někde u rodu Homo erectus!!Takže s Negrama jsme příbuzní asi jako se šimpanzem,se kterým což je perlička máme společných 98%genů!!!
3.Vliv klimatu můžeš uplatnit jen někde NEGR=TROPY a s tím spojená tmavá kůže ,fajn to beru.Jak ovšem vysvětlíš lícní kosti a šikmé oči Mongoloidů??Jen doufám že zmíníš tu teorii že to mají kvůli tomu že v místech jejich vzniku tj.Asie foukal silný výtr a šikmé oči jsou lépe uspůsobené životu v silném větru .V Evropě asi nefouká proto máme oči normální,já vlasně ani nevým co to výtr je Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 1 Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 378 Uznej že to je blábol ,ale je to oficiální vědecká teorie.
4.Nikdy tě nenapadlo že důkazy ohledně toho že všechny tři rasy nemají společného předka jsou naschvál utajovány ,nebot jejich zveřejnění by způsobylo rasové nepokoje po celém světě.
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime30/4/2007, 20:26

To Bobika:čekám ,čekám,ale odpověd nevidím! Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 2811
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime1/5/2007, 01:51

kód:
K vlivu klimatu na vznik rasy:

1.To že Negr by vybledl kdybys ho přestěhoval na severní pol,jsem myslel asi tak že by nebyl černeý ale hodně tmavě hnědý  .když teda beru to že by tam byl asi 40 000 let což je asi +- vznik druhu Hommo sapiens.To je prostě hrozně krátká doba a podle nejčastější teorie se druh Homo sapiens rasově rozdělil někdy v rozmezý 20 000-12 000 let př.nl což dobu k tak rozsáhlé fyziologické změně ještě více zkracuje.Uznej že je to krátká doba na tak rozsáhlé změny na kostře,tkáních....
2.Nepopírám že Negr a běloch mají stejného předka ,ale druh Homo sapiens jím rozhodně není.Jak jsem již psal rozdělení ras hledej někde u rodu Homo erectus!!Takže s Negrama jsme příbuzní asi jako se šimpanzem,se kterým což je perlička máme společných 98%genů!!!
3.Vliv klimatu můžeš uplatnit jen někde NEGR=TROPY a s tím spojená tmavá kůže ,fajn to beru.Jak ovšem vysvětlíš lícní kosti a šikmé oči Mongoloidů??Jen doufám že zmíníš tu teorii že to mají kvůli tomu že v místech jejich vzniku tj.Asie foukal silný výtr a šikmé oči jsou lépe uspůsobené životu v silném větru .V Evropě asi nefouká proto máme oči normální,já vlasně ani nevým co to výtr je  Uznej že to je blábol ,ale je to oficiální vědecká teorie.
4.Nikdy tě nenapadlo že důkazy ohledně toho že všechny tři rasy nemají společného předka jsou naschvál utajovány ,nebot jejich

1)to rozdělení ras datuješ správně,ke změnám stačí i jedna generace nebo pár........genetické dispozice k nemocem nebo barva kůže jde už z rodičů na dítě.......zde problém není
2)zase převádíš inteligenci a rozdílnost na méněcennost.....jak by se Ti líbilo:nemáš vysokou?Jsi méněcenný!!!!!!!!

a zde článek pro zasmátí:

13.11.2006
Nikdo není "čistý" Čech
Několik "typických Angličanů" - lord Tebbit, ministr ve vládě Margaret Thatcherové, dcera někdejší britské premiérky Carol Thatcherová a další dobrovolníci si o sobě mysleli, že jsou stoprocentní Anglosasové – do té doby, než si nechali prověřit svou DNA. Pak hleděli s otevřenou pusou na to, že rasově pocházejí z Afriky, z Blízkého východu, z Mongolska. Všichni jsme dnes míšenci, konstatoval list Daily Telegraph v článku k televiznímu pořadu, který se bude vysílat na Channel Four v ponděli večer 13. listopadu v 21 hodin.

Sám autor článku, Andrew Graham-Dixon, si nechal v rámci televizního pořadu prověřit svou DNA. V prvním testu vyšlo najevo, že je z 85 procent Evropan, z 11 procent Východoasijec, ze 4 procent pochází ze subsaharské Afriky a žádné předky nemá na americkém kontinentě. V druhém testu byla jeho evropská DNA rozložena na 60 procent Severoevropana, 23 procent Evropana z jihovýchodní Evropy, z 12 procent na člověka z jižní Asie a z 5 procent na člověka z Blízkého Východu.

Znamená to, píše autor, že jako my všichni na tomto světě, jsem i já smíšeného původu. Nepřekvapilo mě to zrovna, ale nevěděl jsem, že moje geny budou pocházet z tolika různých částí světa.

Nejzajímavější na těchto testech je to, že naprosto nabourávají veškeré naše představy o národní příslušnosti a kulturní totožnosti (což jsou, samozřejmě, společenské konstrukce). Nutí nás to uvědomit si, že jsme všichni navzájem příbuzní. Podle genetiků je jedna osoba, která žila asi před 6000 lety, přímým předkem všech lidí, kteří na světě žijí dnes.

Je také důležité si uvědomit, že od té doby, co se člověk poprvé vyvinul v Africe, je pořád v pohybu. Migrace je nejenom normou, ale neustálé přesunování je způsob, jímž příroda zajišťuje, abychom zůstali zdraví. Čím více se naše geny mísí, tím lepší je dlouhodobější zdraví našeho biologického druhu.

Genetikové také poukazují na to, že – jak vyplývá z nejnovějšího výzkumu – máme genetickou náklonnost k fyzické přitažlivosti k lidem, kteří mají jiné geny, než jsou naše vlastní (přitažlivost se projevuje pachem).

Když zjistil jeden anglický gentleman, který se až dosud považoval za zcela čistokrevného Angličana, že je naprostý míšenec, začalo to měnit jeho postoj i k jiným lidem. "Kdyby si rasisté uvědomili, že se snaží vystupovat proti lidem, jejichž geny jsou součástí i jejich genetického ustrojení, velmi by je to znejistilo," řekl jeden účastník testů.

Testy DNA se skutečně mohou stát mocnou zbraní proti rasismu. Nejenže dokazují, že veškeré představy o rasové čistotě jsou absurdní a vědecky falešné. Jejich vliv však především spočívá v tom, že lidem ukáží, co mají ve vlastní krvi. Když se "vědecká pravda" stane "osobní pravdou", berou to lidé velmi vážně.

Genetické testy pro pořad televize Channel Four, který se bude vysílat v pondělí 13. listopadu v 21 hodin, provedla firma GNA Print Genomics na Floridě, na základě vzorků, odebraných z úst. Jeden takový test stojí 250 liber (cca 10 000 Kč).
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime1/5/2007, 03:25

1.Ke změně sice stačí řekněme jedna generace ,ale pak jde spíš o vrozenou mutaci a ne evoluci nebo přispůsobení se klimatu a mluvíme o jednotlivcích!!!!!!!!!!!!!! Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 144 Prostě ber jako fakt že minimální změny na skupině kvůli změně klimatu...se projevý nejméně za 1000 generací!!!
2.To je filozoficky vzato pravda ,jenže filozofie je jedna vec a fakta druhá.My se tu bavíme o faktech.A ty mluví jasnou řečí.Bílá rasa je nadřazená všem ostatním.Tam kam vstoupila noha bělocha tam vše vzkvétalo,kam šlápl negroid tam tráva neroste. Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 4
3.Ten článek jsem četl už dávno a co .Jako ty si myslíš že jsme tak naivní že si myslíme že je někdo 100%white??Ne vyvedu tě z omylu kdo četl dílo
Kdo je bílý ,který napsal David Lane (jestli ti to jméno něco říká)tak to chápe.Takže ti to doporučuji přečíst aby jsi pochopil naše myšlení.
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime1/5/2007, 12:25

kód:
1.Ke změně sice stačí řekněme jedna generace ,ale pak jde spíš o vrozenou mutaci a ne evoluci nebo přispůsobení se klimatu a mluvíme o jednotlivcích!!!!!!!!!!!!!!  Prostě ber jako fakt že minimální změny na skupině kvůli změně klimatu...se projevý nejméně za 1000 generací!!!
2.To je filozoficky vzato pravda ,jenže filozofie je jedna vec a fakta druhá.My se tu bavíme o faktech.A ty mluví jasnou řečí.Bílá rasa je nadřazená všem ostatním.Tam kam vstoupila noha bělocha tam vše vzkvétalo,kam šlápl negroid tam tráva neroste. 
3.Ten článek jsem četl už dávno a co .Jako ty si myslíš že jsme tak naivní že si myslíme že je někdo 100%white??Ne vyvedu tě z omylu kdo četl dílo
Kdo je bílý ,který napsal David Lane (jestli ti to jméno něco říká)tak to chápe.Takže ti to doporučuji přečíst aby jsi pochopil naše myšlení.

1)1000 generací je 25 000 let,zde nevidím problém,když druh homo sapiens existuje 100 000 let ( podle nejnovějších výzkumů,na což mě upozornil Tvůj kolega Leif!!)
2)zde se HLUBOCE mýlíš a napsal si dokonalý nesmysl,filozofická pravda a fakta=totéž,jinak by filozofie byla pouze blouznění tak leda do blázince-čili Tvůj argument o nadřazenosti padá
3)článek jsi nečetl dost pozorně......klíčová věta je tato:
Nejzajímavější na těchto testech je to, že naprosto nabourávají veškeré naše představy o národní příslušnosti a kulturní totožnosti (což jsou, samozřejmě, společenské konstrukce). Nutí nás to uvědomit si, že jsme všichni navzájem příbuzní. Podle genetiků je jedna osoba, která žila asi před 6000 lety, přímým předkem všech lidí, kteří na světě žijí dnes.
4)david lane-neznám
Návrat nahoru Goto down
bobik

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime2/5/2007, 19:58

kód:
Tak tohle je fakt sranda, sem fakt rád, že člověk nemusí mít nějaký argumenty aby shodil ty vaše vymatlaný mozky, a že stačí pouze sledovat jak píšete...    "muslimi,vietmacemi nebo cigánami" ... nevím jestli tihle lidé mají právo někomu říkat,ať si něco přečte, když sami neumí ani psát 

Zdar Fofnc,ale z Tvého příspěvku se nedá vyčíst absolutně žádný názor....zkus formulovat nějakou tezi..........pokud to půjde.....
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime2/5/2007, 20:02

FOFNC napsal:

Tak tohle je fakt sranda, sem fakt rád, že člověk nemusí mít nějaký argumenty aby shodil ty vaše vymatlaný mozky, a že stačí pouze sledovat jak píšete... Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 3 Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 3 Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 3 "muslimi,vietmacemi nebo cigánami" ... nevím jestli tihle lidé mají právo někomu říkat,ať si něco přečte, když sami neumí ani psát

SEM? NĚJAKÝ? VYMATLANÝ? Před JAK se nepíše čárka? ať si něco přečte, když sami neumí ani psát . . . zde Ti nějak nesedí osoby.
Tak tedy nevím, zda ty psát umíš.
Návrat nahoru Goto down
FOFNC

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 02. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime2/5/2007, 20:08

no moje chyba je, že sem nepochopil, že se nejaktuálnější příspěvky nachází na poslední straně, tak mě prosím omluvte, protože je to už dosti pasé
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!   Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! - Stránka 21 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně!
Strana 21 z 22Jdi na stránku : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: