| Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! | |
|
+20Werwolf Mozkocuc-CZ bobik Heinz Güntsche Frorian Heliodor KalisnikWP Tyr D.A.K. BliSS88 rocky hevi88 Leif Sparta vverewolf ernest Sven88 KmotrBP tony666 24 posters |
|
Čí argumenty jsou věrohodnější | Argumenty NS a jejich příznivců | | 81% | [ 30 ] | Argumenty Antifašistů a jejich příznivců | | 19% | [ 7 ] |
| Celkem hlasů : 37 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
tony666
Poeet p?íspivku : 133 Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 22/3/2007, 23:57 | |
| tak co vy náckové čtu že nikdo kromě vás neumí rozumne argumentovat ani vést diskuzi tak teda pojdte vest diskuzi tesim se na vase nazory verite vsichni ve vitezstvi třezí říše jestli ste tak hrdý jak píšete tak se podelte o svoje názory chci jen debatovat | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 00:03 | |
| chcete schovávat svoje rasistický názory za nakou masku wow jaka hrdost ze nedokazete rict na rovinu co si myslite myslite ze byste tu byli kdyby nakej ada vyhral valku ne sli byste do komor protoze ste slovani soupli vy vas na nuceny prace do afriky kdybyste meli stesti | |
|
| |
KmotrBP
Poeet p?íspivku : 614 Localisation : Praha Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 00:05 | |
| 88. O cem chces prosimte debatovat? | |
|
| |
tony666
| Předmět: re 23/3/2007, 00:07 | |
| co stoji za tou vasi smesnou ideologii? nenavist k zidum je to samy jako nenavist k postakum proc postaci? proc zidi? | |
|
| |
KmotrBP
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 00:14 | |
| - tony161 napsal:
- co stoji za tou vasi smesnou ideologii? nenavist k zidum je to samy jako nenavist k postakum proc postaci? proc zidi?
Ja osobne mam daleko jiny a vetsi nepratele nez jsou primo Zidi,ale koukni na www.odpor.net a koukni na clanek o Talmudu a treba mozna pochopis? | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 00:23 | |
| chapu ze neni v mych silach vyvratit vase nazory ktere sou zakorenene povez mi proc je pro tebe dulezite zit v zemi slozene pouze z belochu (arijcu) ? proc jsou ostatnji rasy podradne? | |
|
| |
KmotrBP
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 00:51 | |
| - tony161 napsal:
- chapu ze neni v mych silach vyvratit vase nazory ktere sou zakorenene povez mi proc je pro tebe dulezite zit v zemi slozene pouze z belochu (arijcu) ? proc jsou ostatnji rasy podradne?
Pockej,tak to se neptas toho praveho... Ja mam preci jen malinko odlisne nazory,nez vetsi na tomto foru. Vydrz do zitrka,kdyz si chces pokecat s pravyma a nefalsovanyma NS | |
|
| |
Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 09:17 | |
| - tony161 napsal:
- chcete schovávat svoje rasistický názory za nakou masku wow jaka hrdost ze nedokazete rict na rovinu co si myslite myslite ze byste tu byli kdyby nakej ada vyhral valku ne sli byste do komor protoze ste slovani soupli vy vas na nuceny prace do afriky kdybyste meli stesti
dobrý otázky ,třeba já bych do komory nešel,kdyby Říše neprohrála valku,tak jsem se narodil ve Švédsku,jinak momentálně jsem pouze Švéd žijící s rodinou na cizím území a vyznávající Ns.Tudíž nemám výčitky svědomí a nemusím řešit to co jiní,problematiku slovanů za války.Ale spíše jsem jako Kmotr WP,moje názory se někdy dost liší od jiných,protože můj národ má trochu jiné představy o světě,proto určitě nejsem ten pravý,co by to mohl vysvětlovat.Jenom nechci,aby jste všechny Ns házely do jednoho pytle.Je nás tu taková směsice,mnozí zdejší Ns mají německé předky,nebo jsou na půl němci,taky nemusejí nikomu nic vysvětlovat,pak tu máme umírněné Ns,lišící se třeba některými názory,no a pak tu jsou mistři svého oboru,co snad už od dětství heilovali,tak na ty si počkej.Ale,osobně,židi nejsou již dnes nepřáteli číslo 1,jsou to přistěhovalci z východu,jak vietnamci tak muslimové a romové,co zde žijí již po staletí,ale přivedou nás do hrobu všecky. Inte till nagot pris.Det var jag ville säga.Säkert. | |
|
| |
ernest
Poeet p?íspivku : 149 Registration date : 28. 01. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 14:57 | |
| | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 16:32 | |
| to vite je to skvely duvod nenavidet cizi rasu kdyz mate nemecky predky ted se nebavime jen o valce vcem je lepsi nakej beloch z ucnaku nez vysokoskolak treba i jiny rasy ? | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 16:35 | |
| i mezi belochama je plno hovad a kretenu tak ze sebe nedelejte nadrazenou rasu kterou stejne nejste ste uplne stejny jako antifa ohanite se nakejma slovama ktery ve svy podstate znamenaj uplne neco jinyho | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 16:36 | |
| cim ste lepší než ostatní? | |
|
| |
Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 16:38 | |
| - tony161 napsal:
- i mezi belochama je plno hovad a kretenu tak ze sebe nedelejte nadrazenou rasu kterou stejne nejste ste uplne stejny jako antifa ohanite se nakejma slovama ktery ve svy podstate znamenaj uplne neco jinyho
A ty si kdo? afák,nebo ještě něco horšího,vlastně afák by sem nelez.To mě celkem zajímá. | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 16:44 | |
| copak chcete adresu abyste me mohli prijet zmlatit? Pro informaci, jsem běloch neárijského původu, čímž jsem samozřejmě horší než vy. A afu nemám rád | |
|
| |
Sven88
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 16:52 | |
| - tony161 napsal:
- copak chcete adresu abyste me mohli prijet zmlatit? Pro informaci, jsem běloch neárijského původu, čímž jsem samozřejmě horší než vy. A afu nemám rád
Takže co,bratříčkuješ se snad s muslimi,vietmacemi nebo cigánami?Jestli nemáš afu rád,tak možná ne,tak co ti zas vadí na nás?A proč by jsme tě mlátili ?!To je pod naši úroveň mlátit bílý,pokud nejsou z antify. | |
|
| |
ernest
Poeet p?íspivku : 149 Registration date : 28. 01. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 16:54 | |
| | |
|
| |
Sven88
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 16:59 | |
| | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 17:02 | |
| nebratrickuju se ani s cikany ani s vietnamci a sem rozhodne stejny vlastenec jako vy vsichni ostatni ale nechapu proc bych mel nekoho nenavidet za barvu jeho kuze vy jen proste nemate otevrene oci a myslite ze vsichni cikani (cernosi, vietnamci) jsou uz od prirody zly to je ale demagogie samozrejme nektery sou zly a nedbaj zakona ale pröc bych mel hned odsuzovat cloveka kuli tomu jak vypada kdyz ho ani neznam nevim co ma uvnitr co to zpusobilo? zla zkusenost? a s belochy zadne zle zkusenosti nemate? ja teda jo | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 17:03 | |
| nebratrickuju se ani s cikany ani s vietnamci a sem rozhodne stejny vlastenec jako vy vsichni ostatni ale nechapu proc bych mel nekoho nenavidet za barvu jeho kuze vy jen proste nemate otevrene oci a myslite ze vsichni cikani (cernosi, vietnamci) jsou uz od prirody zly to je ale demagogie samozrejme nektery sou zly a nedbaj zakona ale pröc bych mel hned odsuzovat cloveka kuli tomu jak vypada kdyz ho ani neznam nevim co ma uvnitr co to zpusobilo? zla zkusenost? a s belochy zadne zle zkusenosti nemate? ja teda jo | |
|
| |
tony666
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 17:04 | |
| neexistuje zadne chovani ras to neni pravda existuje chovani jedincu myslite ze bili nikdynikoho neznasilnili/neokradli/nezabili? | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 17:05 | |
| Podle toho co píšeš, se dá říct snad jen jedno: Soudíš nás aniž bys věděl, co jsme zač. Ty keci z médií Ti pobláznily hlavu. Možná když budeš mít trpělivost a dozvíš se o nás něco víc, nebudeš nám přisuzovat věci, které neděláme, změníš názor. | |
|
| |
Sparta
Poeet p?íspivku : 232 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 17:07 | |
| Jde o to, že Evropa patří bílé rase.. nikdo tady přeci neříká, že "germánská" rasa má být nadřazená.. To jsme dávno rozebrali v jiném topicu. Bílé národy se v Evropě tak mísili, že nikdo nemůže s přesností říci jsem Čech, Němec atd.. Ale máme něco společného.. Všichni jsme bílí, obýváme Evropu máme společné zvyklosti.. kulturu... Měli bychom se bránit přistěhovalcům z Asie v podobě Arabů, vietnamců, cigánů, kteří s sebou přinášejí jinou kulturu. Je naivní si myslet, že spolu může zít v míru několik kultur vyvýjejících se odlišně po stovky let...
No jo.. opět obyčejné klišé v podobě "jak o sobě můžete tvrdit, že jste nadřazení" O to přeci nejde... Evropa je odjakživa bělochů a ti sem prostě patří... Arabové a jiní sem nepatří.. Ti jsou doma jinde..
My neříkáme "Jsme nadřazená rasa.. v našich řadách neexistují černé ovce"... Podíváš-li se na to statisticky u nás je špatná menšina např u cigánů je to jasná většina... nemůže nám mít tedy někdo za zlé, že je tu prostě nechceme už z toho prostého hlediska, že akorát vyžírají náš stát (někdo bude argumentovat a běloši to nedělají? Ano dělají.. např ty sociální dávky.. jistě se najde běloch, který nemaká byť může a přikrmuje se na státu.. ano ale jeho předci pro danou zem pracovali.. předek toho dotyčného cigána asi ne, že? Říká se "Výjimka potvrzuje pravidlo" Špatný běloch potvrzuje, že běloši jsou slušní.... Dobrý cigán jen potvrzuje, že cigáni jsou špatní a nemají tu co dělat...
Jestli ty chceš pracovat na někoho, kdo tě za rohem ještě přepadne a pro stát nikdy nic neudělal stejně, jako jeho předci, tak nechápu, o čem tu chceš debatovat... | |
|
| |
Sven88
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 23/3/2007, 17:10 | |
| - vverewolf napsal:
- Podle toho co píšeš, se dá říct snad jen jedno: Soudíš nás aniž bys věděl, co jsme zač. Ty keci z médií Ti pobláznily hlavu. Možná když budeš mít trpělivost a dozvíš se o nás něco víc, nebudeš nám přisuzovat věci, které neděláme, změníš názor.
Taky myslím,známe to všichni i já.Věci někdy nejsou tak,jak se na první pohled zdá. | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 17:15 | |
| dobrá co jste zač? mate radi nasi zem to ja taky nemate radi cikany ja je taky nemam rad lide umirali za svobodu nasi zeme a ja to ctim ale bojovali taky proti nacistum a vy mate ted na obrrazcich orlice a hakove krize nemyslite ze to je zrada naseho statu? oni bojovali aby tu nemci nebyli | |
|
| |
tony666
| Předmět: lol 23/3/2007, 17:16 | |
| a reknete mi co jste zac? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! | |
| |
|