|
| Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! | |
|
+20Werwolf Mozkocuc-CZ bobik Heinz Güntsche Frorian Heliodor KalisnikWP Tyr D.A.K. BliSS88 rocky hevi88 Leif Sparta vverewolf ernest Sven88 KmotrBP tony666 24 posters | |
Čí argumenty jsou věrohodnější | Argumenty NS a jejich příznivců | | 81% | [ 30 ] | Argumenty Antifašistů a jejich příznivců | | 19% | [ 7 ] |
| Celkem hlasů : 37 | | |
| Autor | Zpráva |
---|
tony666
Poeet p?íspivku : 133 Registration date : 22. 03. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 26/3/2007, 23:50 | |
| - vverewolf napsal:
- tony161 napsal:
- vverewolf napsal:
- Takže je Ti 16, jednou se chystáš na sociologii a nevíš, co znamená termín "sionistická"?....... to je hodně dobrej kalup (spíš si ale myslim, že kecáš). Myslim, že jako synonymum pro sionistická by se dalo říct židovská, s tím že při užití termínu sionistický je spojena určitá vyhraněnost či radikalizace pojmu židovský (ne každý žid je sionistický bojovník). Proč okupační? Za světovým pořádkem v dnešní podobě víceméně stojí či jej velmi ovlivňují jedinci/skupiny/organizace jež jsou židovského "ražení", židy řízeny či nepřímo ovládány. Pro člověka, který se o to nikdy nezajímal, je to těžko pochopitelné, na první pohled to často není patrné, sám jsem to ze začátku nechápal, ale stačí otevřít oči. Jako malý úvod k tématu Ti doporučuji přečíst si tenhle článek: http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/konference-aipac-ohnisko-zrady_2959.html
PS:Jestli je to už moc, tak žádám adminy ať to smáznou. ja vim co je sionisticka to melo byt obracene jinak sem si precetl ten clanek a celkem mi otevrel oci a rozsiril obzory zasahuje to i u nás? Stačí se podívat na spolupráci naší a USA vlády (radar, podpora boje proti "terorismu", nasazení našich jednotek na blízském východě......). radar to me dos sere že si tady naky americky idioti postavej ceduli s napisem zautocte sem jenze co protiu tomu delat kdyz vlada neschvali referendum | |
| | | Tyr
Poeet p?íspivku : 370 Age : 35 Localisation : Nordmähren Registration date : 24. 09. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 26/3/2007, 23:56 | |
| celkem zajímavé bylo jak se ohradilo Rusko vůči radaru v ČR a raketové základně v Polsku.....jen aby to nevyvrcholilo v další studenou válku mezi Ruskem a USA, Rusko by to ekonomicky nepřežilo.......ani trochu se mi nechce věřit, že tato základna má pouze monitorovat údajné útoky z východu(Severní Korea atd.)...je to pouze další strategický tah USA(ZOG) jak si podmanit Evropu popřípadě celý svět. | |
| | | Tyr
Poeet p?íspivku : 370 Age : 35 Localisation : Nordmähren Registration date : 24. 09. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 26/3/2007, 23:57 | |
| a celkem zajímavé je že pro referendum hlasovala pouze KSČM...... | |
| | | D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 26/3/2007, 23:58 | |
| - vverewolf napsal:
- tony161 napsal:
- vverewolf napsal:
- Takže je Ti 16, jednou se chystáš na sociologii a nevíš, co znamená termín "sionistická"?....... to je hodně dobrej kalup (spíš si ale myslim, že kecáš). Myslim, že jako synonymum pro sionistická by se dalo říct židovská, s tím že při užití termínu sionistický je spojena určitá vyhraněnost či radikalizace pojmu židovský (ne každý žid je sionistický bojovník). Proč okupační? Za světovým pořádkem v dnešní podobě víceméně stojí či jej velmi ovlivňují jedinci/skupiny/organizace jež jsou židovského "ražení", židy řízeny či nepřímo ovládány. Pro člověka, který se o to nikdy nezajímal, je to těžko pochopitelné, na první pohled to často není patrné, sám jsem to ze začátku nechápal, ale stačí otevřít oči. Jako malý úvod k tématu Ti doporučuji přečíst si tenhle článek: http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/konference-aipac-ohnisko-zrady_2959.html
PS:Jestli je to už moc, tak žádám adminy ať to smáznou. ja vim co je sionisticka to melo byt obracene jinak sem si precetl ten clanek a celkem mi otevrel oci a rozsiril obzory zasahuje to i u nás? Stačí se podívat na spolupráci naší a USA vlády (radar, podpora boje proti "terorismu", nasazení našich jednotek na blízském východě......). Nejsi přeci slepej Tony musíš to sám vidět jak se tady manipuluje s faktama ,že ač je u nás něco čemu oni říkají demokracie tak jsou u nás zákony proti propagaci??!!!Přičemž svoboda vajádřit vlastní názor je i v ústavě.Takže jednají protiprávně a nikomu to nevadí...Tak o co jim jde ,jen o to aby nás umlčely,protože nás pár zná pravdu a oni nechcou aby se to dozvěděli další.Jak chceš odůvodnit to že před volbama je na nás vždicky vytažená špína.Vem si takovýho Sládka (není to můj idol,ale pro ilustraci..),před volbama na něj vždicky něco vytáhnou i když je to starý a mohly to vytáhnout už dávno,tak stejně čekají na volby,protože ví že ho to zdiskredituje...Tak je to ze vším,když to tak vemeš tak třeba "lehký drogy"naoko vadí všem politikům ale uzákonili nějáký povolený množstvý a huličský filmy jdou na dračku a nikomu to nevadí,vše je dělaný jen na oko aby se neřeklo.Když tě to nezajímá podrobně tak ten problém ani nevidíš ,v tomhle jsou fakt mistři.. Ps:jak jsi to myslel s tím Gatesem a microsoftem,rozved to | |
| | | D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 00:02 | |
| - Tyr napsal:
- celkem zajímavé bylo jak se ohradilo Rusko vůči radaru v ČR a raketové základně v Polsku.....jen aby to nevyvrcholilo v další studenou válku mezi Ruskem a USA, Rusko by to ekonomicky nepřežilo.......ani trochu se mi nechce věřit, že tato základna má pouze monitorovat údajné útoky z východu(Severní Korea atd.)...je to pouze další strategický tah USA(ZOG) jak si podmanit Evropu popřípadě celý svět.
Možná už to zaznělo jinde ,a je to trochu ale stejně to zmíním ten radar má totiž takovej dosach že by údajně mohl monitorovat i pohyb Ruských raketových vojsk(ale jen v Evropský části) ,čímž by samozžejmě Z.O.G získal převahu k prvnímu ůtoky | |
| | | tony666
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 00:05 | |
| - D.A.K. napsal:
- vverewolf napsal:
- tony161 napsal:
- vverewolf napsal:
PS:Jestli je to už moc, tak žádám adminy ať to smáznou. ja vim co je sionisticka to melo byt obracene jinak sem si precetl ten clanek a celkem mi otevrel oci a rozsiril obzory zasahuje to i u nás? Stačí se podívat na spolupráci naší a USA vlády (radar, podpora boje proti "terorismu", nasazení našich jednotek na blízském východě......). Nejsi přeci slepej Tony musíš to sám vidět jak se tady manipuluje s faktama ,že ač je u nás něco čemu oni říkají demokracie tak jsou u nás zákony proti propagaci??!!!Přičemž svoboda vajádřit vlastní názor je i v ústavě.Takže jednají protiprávně a nikomu to nevadí...Tak o co jim jde ,jen o to aby nás umlčely,protože nás pár zná pravdu a oni nechcou aby se to dozvěděli další.Jak chceš odůvodnit to že před volbama je na nás vždicky vytažená špína.Vem si takovýho Sládka (není to můj idol,ale pro ilustraci..),před volbama na něj vždicky něco vytáhnou i když je to starý a mohly to vytáhnout už dávno,tak stejně čekají na volby,protože ví že ho to zdiskredituje...Tak je to ze vším,když to tak vemeš tak třeba "lehký drogy"naoko vadí všem politikům ale uzákonili nějáký povolený množstvý a huličský filmy jdou na dračku a nikomu to nevadí,vše je dělaný jen na oko aby se neřeklo.Když tě to nezajímá podrobně tak ten problém ani nevidíš ,v tomhle jsou fakt mistři..
Ps:jak jsi to myslel s tím Gatesem a microsoftem,rozved to no uvažoval jsem o monopolech microsoft je monopol co si budem povidat ale jak to vidim bill gates neni žid a nad nim vlastne nikdo nestoji leda akcionáři a ty asi budou židi uz to vidim jasnejc oni nas ovladaj prostrednictvym medii a nikdo proti tomu vlastne nic nezmutze a ja myslel ze jejich kapitalismus je proti monopolizovanymu hospodarstvi v tom by taky mohli mit prsty | |
| | | tony666
| | | | Sparta
Poeet p?íspivku : 232 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 00:16 | |
| Tony - na co si tu vlastně hraješ? Přečti si velice pozorně tvoje první dva příspěvky v tomto Topicu. Nechceš mi tvrdit, že se z Tebe stane nácek, že ne? Pokud ano nikdy, opakuji, nikdy nebudeš mít můj respekt. Kdo jednou napsal to, co ty v prvních příspěvcích nikdy nemůže být NS!
NS není o tom, že si přečteš jeden článek o ZOG a jseš proti radaru. NS je ideologie, která zahrnuje vše od života člověka, přes rasu až po politiku samotnou. Nelíbí se mi tvá houpavá tendence. V jednom příspěvku jsi jako AFAk a v druhém jako NS... | |
| | | Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 08:22 | |
| - Sparta napsal:
- Tony - na co si tu vlastně hraješ? Přečti si velice pozorně tvoje první dva příspěvky v tomto Topicu. Nechceš mi tvrdit, že se z Tebe stane nácek, že ne? Pokud ano nikdy, opakuji, nikdy nebudeš mít můj respekt. Kdo jednou napsal to, co ty v prvních příspěvcích nikdy nemůže být NS!
NS není o tom, že si přečteš jeden článek o ZOG a jseš proti radaru. NS je ideologie, která zahrnuje vše od života člověka, přes rasu až po politiku samotnou. Nelíbí se mi tvá houpavá tendence. V jednom příspěvku jsi jako AFAk a v druhém jako NS... Tony,doufám,že již vylezeš s nějakým verdiktem,jak na tom jseš,jestly jsi to již pochopil?Protože bych byl nerad,kdyby jsme si tu všichni dávali zbytečnou práci. Řekni mi upřímně:Chceš být jeden z nás,nebo ne?Jestly ano,pak budem pokračovat v té dosavadní,,výchově" a vítáme tě. Pokud však ne,vysvětly laskavě,k čemu ti to je???Proč se tu snažíme ti něco vysvětlit?Je čas už se rozhodnout.Všichni tu odjakživa NS nebyli,to by tolik nevadilo,já byl dříve nacionalista například.Je pravdou,že kdyby si se přidal k nám,tvá pověst by byla pošramocena,nemusel by si mít u každého respekt.Jenže,je ti zatím 16 a vše se časem zpravý a zapomene a ty by si to mohl napravit.Tak mi pořád uchází účel této diskuze, pokračovat by jsme všichni měli,až Tony zodpoví mojí otázku zde nahoře.Je to důležité. Prosím,aby sem dřív nikdo nic nepsal,nemá cenu pokračovat,dokud to nebudem vědět.Dobře si to rozmysli. | |
| | | Heliodor
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 27. 03. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 15:55 | |
| Pokud nás tedy neprovokují! | |
| | | Frorian
Poeet p?íspivku : 21 Age : 43 Localisation : Bömerwald Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 21:59 | |
| Zatím máme dost dobré skóre ne, 100% pro nás! | |
| | | hevi88
Poeet p?íspivku : 146 Registration date : 13. 01. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 22:03 | |
| - Frorian napsal:
- Zatím máme dost dobré skóre ne, 100% pro nás!
no ale musim souhlasit s tonym že ta anketa nemá cenu když jsme tady na NS fóru | |
| | | Sparta
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 22:30 | |
| Ale i kdyby to bylo jinde, tak to neřeší tenhle problém. To je problém anket obecně. Lidé se prostě přidají k davu, než aby si lámalu hlavu a přemýšleli, kde může být pravda. Kdyby jsme toto přesunuli třeba na Seznam, tak by jsme to drtivě prohráli. Nejen, že by si to jen 5% lidí pročetlo ale jen 5% by soudilo podle toho, kdo skutečně argumentuje lépe. Zbytek si to pravděpodobně ani nepřečte. A nechá se strhnout propagandou na svoji stranu. Nácek? Vymaštěná, zakomplexovaná guma plná nenávisti, rasismus, xenofobie a antisemitismu, nemakačenky, ožralové, hooligens -> dají hlas antifasistum. I kdyby argumentovali stejně, jako tady náš přítel Tony...
Ankety a referenda neuznávám. Obzvláště referenda jsou pro mě nástrojem nepřátelského "demokratického" systému na ovládání lidí. | |
| | | hevi88
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 22:32 | |
| - Sparta napsal:
- Ale i kdyby to bylo jinde, tak to neřeší tenhle problém. To je problém anket obecně. Lidé se prostě přidají k davu, než aby si lámalu hlavu a přemýšleli, kde může být pravda. Kdyby jsme toto přesunuli třeba na Seznam, tak by jsme to drtivě prohráli. Nejen, že by si to jen 5% lidí pročetlo ale jen 5% by soudilo podle toho, kdo skutečně argumentuje lépe. Zbytek si to pravděpodobně ani nepřečte. A nechá se strhnout propagandou na svoji stranu. Nácek? Vymaštěná, zakomplexovaná guma plná nenávisti, rasismus, xenofobie a antisemitismu, nemakačenky, ožralové, hooligens -> dají hlas antifasistum. I kdyby argumentovali stejně, jako tady náš přítel Tony...
jasně ale myslim si že tady se lidi nenechali ztrhnout davem ,ale prostě píší svůj názor-tak jak by se dalo na NS fóru očekávat | |
| | | Sparta
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 22:34 | |
| - hevi88 napsal:
- Sparta napsal:
- Ale i kdyby to bylo jinde, tak to neřeší tenhle problém. To je problém anket obecně. Lidé se prostě přidají k davu, než aby si lámalu hlavu a přemýšleli, kde může být pravda. Kdyby jsme toto přesunuli třeba na Seznam, tak by jsme to drtivě prohráli. Nejen, že by si to jen 5% lidí pročetlo ale jen 5% by soudilo podle toho, kdo skutečně argumentuje lépe. Zbytek si to pravděpodobně ani nepřečte. A nechá se strhnout propagandou na svoji stranu. Nácek? Vymaštěná, zakomplexovaná guma plná nenávisti, rasismus, xenofobie a antisemitismu, nemakačenky, ožralové, hooligens -> dají hlas antifasistum. I kdyby argumentovali stejně, jako tady náš přítel Tony...
jasně ale myslim si že tady se lidi nenechali ztrhnout davem ,ale prostě píší svůj názor-tak jak by se dalo na NS fóru očekávat No po pravdě. Nejsem si jist, jestli skutečně všech těch 14 lidí, co hlasovalo si celou tuto diskuzi přečetlo. | |
| | | hevi88
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 27/3/2007, 22:36 | |
| - Sparta napsal:
- hevi88 napsal:
- Sparta napsal:
jasně ale myslim si že tady se lidi nenechali ztrhnout davem ,ale prostě píší svůj názor-tak jak by se dalo na NS fóru očekávat No po pravdě. Nejsem si jist, jestli skutečně všech těch 14 lidí, co hlasovalo si celou tuto diskuzi přečetlo. já teda jo ,myslým žě většina taky ,ale někdo určitě ne! | |
| | | rocky
Poeet p?íspivku : 235 Localisation : America Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 13:20 | |
| Ne pred tim sem neutekl bolela me hlava tak jsem si sel zacvicit | |
| | | rocky
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 13:20 | |
| Tak co tu resite? Nechci to cist | |
| | | KalisnikWP
Poeet p?íspivku : 175 Localisation : Süd Mähren Registration date : 25. 11. 06
| | | | Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 14:58 | |
| - Sparta napsal:
Ankety a referenda neuznávám. Obzvláště referenda jsou pro mě nástrojem nepřátelského "demokratického" systému na ovládání lidí. Však ta anketa je myšlená spíš jako recese není závazná!!! Spíše pro pobavení, navíc se sem může vloudit klidně tuna levičáků a hlasovat si jak chtěj! | |
| | | rocky
| | | | KalisnikWP
Poeet p?íspivku : 175 Localisation : Süd Mähren Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 18:18 | |
| Co je?Myslíš si, že seš drsnej? Kvůli tvým debilní příspěěvkům typu ,,Cikáni do plinu" (ano,to měkký i tam skutečně bylo- věřte nevěřte) a domlouvání si bitek na mích stránkách byly zrušeny! Ano mám problém a s tebou dycky, všichni se shodli, že největší idiot na fóru seš ty. Jenom Leif se za tebe postavil, myslím, že asi moc věří v nápravu blbosti, ale to se velice mýlý bohužel, pokud jde o tebe. Děláš jen ostudu svými primitivními projevy a hlavně svým pravopisem,který mi připomíná negramotné cikány... | |
| | | rocky
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 19:25 | |
|
Naposledy upravil dne 28/3/2007, 20:31, celkově upraveno 1 krát | |
| | | rocky
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 19:30 | |
|
Naposledy upravil dne 28/3/2007, 20:31, celkově upraveno 1 krát | |
| | | Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! 28/3/2007, 20:24 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! | |
| |
| | | | Argumenty našich odpůrců a naše reakce na ně! | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |