Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Vojenský Výcvik

Goto down 
+13
BliSS88
KmotrBP
Mozkocuc-CZ
StandTrue
Hory
Totenmond
Czech WP
Klingenberg88
Werwolf
vverewolf
D.A.K.
Leif
rocky
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

Vojenský Výcvik - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime11/2/2007, 01:44

Jako ja bych do toho urcite sel,ale moji kamaradi jsou na tohle moc liny a "hloupy" Vojenský Výcvik - Stránka 2 12
Návrat nahoru Goto down
rocky

Poeet p?íspivku : 235
Registration date : 23. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 14:51

KmotrWP napsal:
Jako ja bych do toho urcite sel,ale moji kamaradi jsou na tohle moc liny a "hloupy" Vojenský Výcvik - Stránka 2 12

Pak to nejsou kamaradi pro tebe! Nesmis se podrizovat slabsim!
Návrat nahoru Goto down
rocky

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 14:53

Mozna bych do toho sel. Kde by se to konalo? Nejsem z mostu.
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 15:13

rocky napsal:
KmotrWP napsal:

To jsou trochu silna slova Vojenský Výcvik - Stránka 2 4
Návrat nahoru Goto down
rocky

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 16:15

Proc? Vlk se nepodrizuje ovci! Zakon prirody. Jako se beloch nepodridi tupemu negrovy!
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 16:40

KmotrWP napsal:
rocky napsal:
KmotrWP napsal:

A říct o kamarádech, že jsou "hloupí", to silné slovo není?
Návrat nahoru Goto down
rocky

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 16:49

Werwolf napsal:
KmotrWP napsal:
rocky napsal:
KmotrWP napsal:

A říct o kamarádech, že jsou "hloupí", to silné slovo není?

Samozrejme je! Ale nebudem se tu hadat! Vojenský Výcvik - Stránka 2 164 Vojenský Výcvik - Stránka 2 164
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime8/3/2007, 17:48

Jsem to myslel s nadsazkou,ze jsou "hloupi",ja na ne nedam dopustit Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Vojenský Výcvik - Stránka 2 184
Návrat nahoru Goto down
rocky

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime9/3/2007, 15:14

KmotrWP napsal:
ja na ne nedam dopustit Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Vojenský Výcvik - Stránka 2 184

Jak to myslis Vojenský Výcvik - Stránka 2 157 Vojenský Výcvik - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime9/3/2007, 17:08

rocky napsal:
KmotrWP napsal:
ja na ne nedam dopustit Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Vojenský Výcvik - Stránka 2 184

Jak to myslis Vojenský Výcvik - Stránka 2 157 Vojenský Výcvik - Stránka 2 3
Tak,jak rikam. Nehledej v tom zadny zvrhlosti Vojenský Výcvik - Stránka 2 91
Návrat nahoru Goto down
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime9/3/2007, 19:25

jojo..dala bych si rict..
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime16/3/2007, 13:01

V čem, bys sis dala říct?
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
podochranouSS

podochranouSS

Poeet p?íspivku : 177
Registration date : 13. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime20/3/2007, 09:33

Tak to bych taky velice rád zavítal na nějaký výcvik.. Do lesa chodíme s kámošema každej výkend přinejmenším opékat buřty a to přežití se může tozhodně hodit.. Jinak , myslím, že se zbraní by měl umět zacházet každý NS.. Jelikože ještě nejsem plnoletý, nemám zbroják, ale hnedka si ho nechám udělat až budu moct.. Prozatím jsem si pořídil alespoň vzduchovku.. Ta podle mně taky není zrovna k zahození Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Vojenský Výcvik - Stránka 2 5
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime20/3/2007, 14:47

podochranouSS napsal:
Tak to bych taky velice rád zavítal na nějaký výcvik.. Do lesa chodíme s kámošema každej výkend přinejmenším opékat buřty a to přežití se může tozhodně hodit.. Jinak , myslím, že se zbraní by měl umět zacházet každý NS.. Jelikože ještě nejsem plnoletý, nemám zbroják, ale hnedka si ho nechám udělat až budu moct.. Prozatím jsem si pořídil alespoň vzduchovku.. Ta podle mně taky není zrovna k zahození Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Vojenský Výcvik - Stránka 2 5
Já jsem prošel fyzickýma zkouškama na vojenské škole,ale tím pravým výcvikem ne,protože dělám v jiném oboru,kde spíš potřebuji technické vědomosti,ale zbroják si potom můžu udělat v rámci školy.Jinak,zatím si vystačuji s plynovkou,která je od 18 let a na ní se člověk naučí zacházet s něčím ostřejším. Vojenský Výcvik - Stránka 2 1001
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime20/3/2007, 15:53

Sven napsal:
podochranouSS napsal:
Já jsem prošel fyzickýma zkouškama na vojenské škole,ale tím pravým výcvikem ne,protože dělám v jiném oboru,kde spíš potřebuji technické vědomosti,ale zbroják si potom můžu udělat v rámci školy.Jinak,zatím si vystačuji s plynovkou,která je od 18 let a na ní se člověk naučí zacházet s něčím ostřejším. Vojenský Výcvik - Stránka 2 1001
Vždyť plynovka nestřílí ostrý, ne?
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime20/3/2007, 16:39

Neměla by,ale zabít tě teoreticky může(záleží,jaké používáš náboje,je totiž mnoho druhů),když ti to namířím z blízky na hlavu,pak je to velice možné.A když po tobě vystřelím normálně z větší dálky,v pohodě asi taky potom moc nebudeš.Pak se myslím prodávají gumové projektili,ty jsem ale ještě nezkoušel,ty můžou způsobit taky zranění,polámat žebra,kosti atd.Ale samozřejmě,že nemají takovou průraznost,jako ostrý.Hračka to však určitě není. Vojenský Výcvik - Stránka 2 5
Návrat nahoru Goto down
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime21/3/2007, 08:35

Aha. Tak to já nevim. Nejspíš záleží na individuálním tipu plynovky. Kámoš ji má, střílí mu to světlice, slepý, jakési pepřové náboje a jednou tam dal ostrou a natrhlo mu to hlaveň.. Vojenský Výcvik - Stránka 2 1001 Ne nadarmo se říká, že zbraně nepatří dětem do rukou Vojenský Výcvik - Stránka 2 144 Vojenský Výcvik - Stránka 2 1206 Vojenský Výcvik - Stránka 2 1206 Vojenský Výcvik - Stránka 2 182
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime22/3/2007, 22:21

Já mám doma tzv, Fusbrok, tím se dá střílet snad všecko, jednou jsem si udělal "broky" z tvrzenýho papíru a střelil jsme sestře do zad!!! Se mohla podělat bolestí a měla tam dlouho monokl! Vojenský Výcvik - Stránka 2 1468
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Sven88

Sven88

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime22/3/2007, 22:29

Leif napsal:
Já mám doma tzv, Fusbrok, tím se dá střílet snad všecko, jednou jsem si udělal "broky" z tvrzenýho papíru a střelil jsme sestře do zad!!! Se mohla podělat bolestí a měla tam dlouho monokl! Vojenský Výcvik - Stránka 2 1468
Vojenský Výcvik - Stránka 2 2374 Vojenský Výcvik - Stránka 2 2374 Vojenský Výcvik - Stránka 2 2374 Leife,ty si koumák. Vojenský Výcvik - Stránka 2 2374 Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Chudák sestřička. Vojenský Výcvik - Stránka 2 144 Vojenský Výcvik - Stránka 2 2374
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime31/3/2007, 01:47

Leif napsal:
Kdepak, zrušení vojny z národa udělá akorát více povolnější ovce!!! Lid potřebuje umět zacházet se zbraní! Přemejšlím, že bych po škole šel k armádě! Vojenský Výcvik - Stránka 2 14 Vojenský Výcvik - Stránka 2 095

Já přemejšlím o tom samím... Vojenský Výcvik - Stránka 2 4 Vojenský Výcvik - Stránka 2 300 Vojenský Výcvik - Stránka 2 300 Vojenský Výcvik - Stránka 2 300
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
podochranouSS

podochranouSS

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime1/6/2007, 23:04

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým dobrým výcviku v sebeobraně, protože všechno, co jsem zatim našel, je od 18-ti let Vojenský Výcvik - Stránka 2 19 Taky bych se rád naučil zacházet s teleskopickým obuškem a s nožem, stahnul jsem si k tomu už nějaké knihy, ale vše je to v angličtině. Vojenský Výcvik - Stránka 2 7
Návrat nahoru Goto down
Picma.

Picma.

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 18. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime1/6/2007, 23:47

podochranouSS napsal:
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakým dobrým výcviku v sebeobraně, protože všechno, co jsem zatim našel, je od 18-ti let Vojenský Výcvik - Stránka 2 19 Taky bych se rád naučil zacházet s teleskopickým obuškem a s nožem, stahnul jsem si k tomu už nějaké knihy, ale vše je to v angličtině. Vojenský Výcvik - Stránka 2 7
Mám teleskop a bylo k němu dodáváno dvd na kterém byli techniky zacházení s ním. Nevim jestli by se ti to hodilo, ale pokud chceš a pokud to ještě najdu, tak se ňák můžem domluvit.
Návrat nahoru Goto down
http://www.sblog.cz/picma03./
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vojenský Výcvik
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: