| Vojenský Výcvik | |
|
+13BliSS88 KmotrBP Mozkocuc-CZ StandTrue Hory Totenmond Czech WP Klingenberg88 Werwolf vverewolf D.A.K. Leif rocky 17 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
rocky
Poeet p?íspivku : 235 Localisation : America Registration date : 23. 10. 06
| Předmět: Vojenský Výcvik 3/1/2007, 12:42 | |
|
Naposledy upravil dne 5/1/2007, 16:02, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| |
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 5/1/2007, 00:06 | |
| | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 5/1/2007, 11:20 | |
| | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| |
| |
Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 6/1/2007, 11:47 | |
| Já osobně jsem takřka rozhodnutý jít po dodělání vysoké školy do armády. Pěkný plat ze startu, naučím se mnoho nového a nasbírám nějaké zkušenosti. Sice budu tak trochu sloužit systému | |
|
| |
Klingenberg88
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Grossdeutschland Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 6/1/2007, 15:44 | |
| No až se otevře u nás pracovní trh Rumunům a Bulharům,tak bude zbraň nutná.Můj otec říkal,že až se sem tohle nastěhuje,tak to tu bude jednou vypadat jak v Bronxu,docela trefný. | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 6/1/2007, 16:10 | |
| | |
|
| |
Klingenberg88
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Grossdeutschland Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 7/1/2007, 01:56 | |
| Naše armáda je asi celkem k ničemu,jen dělat poskoky Systému a bojovat za ty židy by se mi nechtělo. | |
|
| |
Czech WP
Poeet p?íspivku : 186 Age : 45 Registration date : 28. 12. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 9/1/2007, 06:31 | |
| No tak o nic jste určitě nepřišli. Já na vojně byl a dělal jsem tam úplný hovno. Byl jsem zdravoťák a akorát jsem hrál playstationa a chlastal pivo. | |
|
| |
Totenmond
Poeet p?íspivku : 291 Localisation : Ostrau Registration date : 20. 10. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 9/1/2007, 07:56 | |
| Presne tak,jenom se tam chlastalo a zasivalo se,kde mohlo | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 12/1/2007, 01:11 | |
| A nebo vstoupit do Bundeswehru? Či ještě lépe, skusit Francouskou cizineckou legii! | |
|
| |
Hory
Poeet p?íspivku : 2 Age : 33 Registration date : 09. 01. 07
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 17/1/2007, 17:35 | |
| | |
|
| |
Hory
Poeet p?íspivku : 2 Age : 33 Registration date : 09. 01. 07
| Předmět: Klingenberg88 17/1/2007, 17:40 | |
| To máš pravdu že ČR armáda je na nic ale chci jít do armady.Je mi jedno kam ale chci se tam dostat doufám jen že se dostanu!!! Hele a na židy si nehraju spíš sí pohrávam s negrama pač ARÝJCI 4EVER :d | |
|
| |
rocky
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 17/1/2007, 18:11 | |
|
Naposledy upravil dne 23/3/2007, 18:36, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 18/1/2007, 01:37 | |
| | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 18/1/2007, 16:57 | |
| SPECNAZ?? Není to spíš SPECNAZI?? | |
|
| |
rocky
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 19/1/2007, 20:42 | |
|
Naposledy upravil dne 23/3/2007, 18:37, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 24/1/2007, 15:21 | |
| Já si říkám, že to zní hned líp!! | |
|
| |
StandTrue
Poeet p?íspivku : 29 Registration date : 29. 01. 07
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 6/2/2007, 22:54 | |
| Tak já na vojně byl, je to teda už pár let, a nemůžu říci, že by mi byla k "hovnu". Je pravda, že kdo chtěl teda aspoň za mně, tak se něco naučit mohl. Já byl u strážaků, takže jsme měli povinné střelby co 14 dní a já si ještě udělal kurz kulometčíka a střelce z pancéřovky. A další positivum bylo, že jsem tam potkal pár NS, se kterými jsem v kontaktu dodnes. Dost mě štvali lidi z hnutí, kteří se vyhýbali vojně a přitom měli plnou hubu toho jací jsou bílí bojovníci . Po vojně jsem byl ještě párkrát na přežití - občas to někde organizují - obvykle jste po dvojicích vezmou Vám vše až na půl litru vody a tyčinku nebo tabulku čokolády, pár sirek, nůža podobný drobnosti a první úkol je dostat se do určité doby třeba 50-100 km daleko - bez peněz bez dokladů atd. pokud se včas dostanete na určené místo dostanete mapu s pár orientačními body a musíte se tam třeba 2 dny schovávat a plnit určité úkoly - popsat co se třeba dělo u určitýho objektu v určitou dobu atd a instruktoři se vás samozřejmě snaží chytit. Některý kursy maj před vlastním úkolem třeba denní instruktáž, kde vám vysvětlí ty základy -jak rozdělat ohen, jak se maskovat co se dá jíst co se nemá jíst jak si vyčistit vodu atd, doporučuju na útěku se to může hodit... | |
|
| |
Mozkocuc-CZ
Poeet p?íspivku : 488 Localisation : Ostrau Registration date : 26. 10. 06
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 10/2/2007, 21:17 | |
| - StandTrue napsal:
- Tak já na vojně byl, je to teda už pár let, a nemůžu říci, že by mi byla k "hovnu". Je pravda, že kdo chtěl teda aspoň za mně, tak se něco naučit mohl. Já byl u strážaků, takže jsme měli povinné střelby co 14 dní a já si ještě udělal kurz kulometčíka a střelce z pancéřovky. A další positivum bylo, že jsem tam potkal pár NS, se kterými jsem v kontaktu dodnes. Dost mě štvali lidi z hnutí, kteří se vyhýbali vojně a přitom měli plnou hubu toho jací jsou bílí bojovníci . Po vojně jsem byl ještě párkrát na přežití - občas to někde organizují - obvykle jste po dvojicích vezmou Vám vše až na půl litru vody a tyčinku nebo tabulku čokolády, pár sirek, nůža podobný drobnosti a první úkol je dostat se do určité doby třeba 50-100 km daleko - bez peněz bez dokladů atd. pokud se včas dostanete na určené místo dostanete mapu s pár orientačními body a musíte se tam třeba 2 dny schovávat a plnit určité úkoly - popsat co se třeba dělo u určitýho objektu v určitou dobu atd a instruktoři se vás samozřejmě snaží chytit. Některý kursy maj před vlastním úkolem třeba denní instruktáž, kde vám vysvětlí ty základy -jak rozdělat ohen, jak se maskovat co se dá jíst co se nemá jíst jak si vyčistit vodu atd, doporučuju na útěku se to může hodit...
tohle zní sakra dobře, ale já bych to se svým zdravotním stavem určitě nezvládl, škoda | |
|
| |
KmotrBP
Poeet p?íspivku : 614 Localisation : Praha Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 11/2/2007, 00:14 | |
| - StandTrue napsal:
- Tak já na vojně byl, je to teda už pár let, a nemůžu říci, že by mi byla k "hovnu". Je pravda, že kdo chtěl teda aspoň za mně, tak se něco naučit mohl. Já byl u strážaků, takže jsme měli povinné střelby co 14 dní a já si ještě udělal kurz kulometčíka a střelce z pancéřovky. A další positivum bylo, že jsem tam potkal pár NS, se kterými jsem v kontaktu dodnes. Dost mě štvali lidi z hnutí, kteří se vyhýbali vojně a přitom měli plnou hubu toho jací jsou bílí bojovníci . Po vojně jsem byl ještě párkrát na přežití - občas to někde organizují - obvykle jste po dvojicích vezmou Vám vše až na půl litru vody a tyčinku nebo tabulku čokolády, pár sirek, nůža podobný drobnosti a první úkol je dostat se do určité doby třeba 50-100 km daleko - bez peněz bez dokladů atd. pokud se včas dostanete na určené místo dostanete mapu s pár orientačními body a musíte se tam třeba 2 dny schovávat a plnit určité úkoly - popsat co se třeba dělo u určitýho objektu v určitou dobu atd a instruktoři se vás samozřejmě snaží chytit. Některý kursy maj před vlastním úkolem třeba denní instruktáž, kde vám vysvětlí ty základy -jak rozdělat ohen, jak se maskovat co se dá jíst co se nemá jíst jak si vyčistit vodu atd, doporučuju na útěku se to může hodit...
Ty jo,to musi byt super!! | |
|
| |
StandTrue
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 11/2/2007, 00:31 | |
| Tak se dejte do kupy a něco takovýho si zorganizujte sami. Snad každý má nějakýho kámoše co má chatu a určete si okolí té chaty, rozdělte se a jedna skupina bude hlídat a hledat druhou po okolí a druhá bude plnit různý úkoly po okolí. Fantazii se meze nekladou. Párkrát sme to taky zkusili a je to i prdel. Pokud ale chcete udržet úroven aby to k něčemu bylo tak základní pravidlo je - žádný alkohol. jinak se z toho stává fraška - vlastní zkušenost... | |
|
| |
KmotrBP
Poeet p?íspivku : 614 Localisation : Praha Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 11/2/2007, 00:54 | |
| Tohle nadhodit kamosum,tak mi reknou,ze jsem jak malej Franta,co si chce hrat. No i kdyz po alkoholu by na to pristoupili,ale pak by to byla ta fraska no... | |
|
| |
StandTrue
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik 11/2/2007, 00:56 | |
| však to můžete zkombinovat s bojovým výcvikem, se střelbou (třeba jen ze vzduchovky) atd. Jde o přístup - buď to budete brát jako hru, nebo jako přípravu pro boj, nehledě k tomu, ýže je to i dobrá zábava a poznáš při tom kámoše i z jiný stránky, než jen při sedění v hospodě. A my jsme to s kámošema dělali tak, že kdo prohrál (skupina, která prohrála) tak přístí víkend kupoval suda a sele. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Vojenský Výcvik | |
| |
|
| |
| Vojenský Výcvik | |
|