Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Vojenský Výcvik

Goto down 
+13
BliSS88
KmotrBP
Mozkocuc-CZ
StandTrue
Hory
Totenmond
Czech WP
Klingenberg88
Werwolf
vverewolf
D.A.K.
Leif
rocky
17 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
rocky

Poeet p?íspivku : 235
Registration date : 23. 10. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime3/1/2007, 12:42

000f

Naposledy upravil dne 5/1/2007, 16:02, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime4/1/2007, 23:21

Skus si zajít don nějakýho knihkupectví, ltitulů na toto téma vyšlo celá řada!! Jinak já sem byl sice odveden, ale paxem šel studovat, a ani mě vojnu zrušili!! A to sem se na ní tak těšil!! Vojenský Výcvik 14 Vojenský Výcvik 12
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime5/1/2007, 00:06

Leif napsal:
Skus si zajít don nějakýho knihkupectví, ltitulů na toto téma vyšlo celá řada!! Jinak já sem byl sice odveden, ale paxem šel studovat, a ani mě vojnu zrušili!! A to sem se na ní tak těšil!! Vojenský Výcvik 14 Vojenský Výcvik 12

Úplně stejnej případ jako já,mě to minulo o měsíc!!A to sem se těšil že si zastřílím. Vojenský Výcvik 20
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime5/1/2007, 11:20

D.A.K. napsal:
Leif napsal:

Úplně stejnej případ jako já,mě to minulo o měsíc!!A to sem se těšil že si zastřílím. Vojenský Výcvik 20

Jsem na tom úplně stejně jako Vy, už jsem měl i auto nalakovaný na zeleno.. Vojenský Výcvik 257 Vojenský Výcvik 369
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime6/1/2007, 00:14

Kdepak, zrušení vojny z národa udělá akorát více povolnější ovce!!! Lid potřebuje umět zacházet se zbraní! Přemejšlím, že bych po škole šel k armádě! Vojenský Výcvik 14 Vojenský Výcvik 095
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime6/1/2007, 11:47

Já osobně jsem takřka rozhodnutý jít po dodělání vysoké školy do armády. Pěkný plat ze startu, naučím se mnoho nového a nasbírám nějaké zkušenosti. Sice budu tak trochu sloužit systému Vojenský Výcvik 369
Návrat nahoru Goto down
Klingenberg88

Klingenberg88

Poeet p?íspivku : 124

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime6/1/2007, 15:44

No až se otevře u nás pracovní trh Rumunům a Bulharům,tak bude zbraň nutná.Můj otec říkal,že až se sem tohle nastěhuje,tak to tu bude jednou vypadat jak v Bronxu,docela trefný. Vojenský Výcvik 71
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime6/1/2007, 16:10

Leif napsal:
Kdepak, zrušení vojny z národa udělá akorát více povolnější ovce!!! Lid potřebuje umět zacházet se zbraní! Přemejšlím, že bych po škole šel k armádě! Vojenský Výcvik 14 Vojenský Výcvik 095

Kdyby mě tenkrát odvedly tak bych šel,ale jít tam ted dobrovolně ,tak ani náhodou.Naše armáda je ubohost ,jsme jen takový opičky co dělají co nám kdo řekne,aby jsme se zavděčily.Ale je pravda že zacházet se zbraní by tě asi naučily Vojenský Výcvik 4 ,to je jediný co mě mrzý.
To se radši dám najmout jako žoldák do Čečenska. Vojenský Výcvik 3 Vojenský Výcvik 3 Vojenský Výcvik 4
Návrat nahoru Goto down
Klingenberg88

Klingenberg88

Poeet p?íspivku : 124

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime7/1/2007, 01:56

Naše armáda je asi celkem k ničemu,jen dělat poskoky Systému a bojovat za ty židy by se mi nechtělo.
Návrat nahoru Goto down
Czech WP

Czech WP

Poeet p?íspivku : 186
Registration date : 28. 12. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime9/1/2007, 06:31

No tak o nic jste určitě nepřišli. Já na vojně byl a dělal jsem tam úplný hovno. Byl jsem zdravoťák a akorát jsem hrál playstationa a chlastal pivo.
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

Poeet p?íspivku : 291
Registration date : 20. 10. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime9/1/2007, 07:56

Presne tak,jenom se tam chlastalo a zasivalo se,kde mohlo Vojenský Výcvik 194
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime12/1/2007, 01:11

A nebo vstoupit do Bundeswehru? Či ještě lépe, skusit Francouskou cizineckou legii! Vojenský Výcvik 4
Návrat nahoru Goto down
Hory

Hory

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 09. 01. 07

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime17/1/2007, 17:35

Schwarz-weiss-rot Znete Airsoft ???? jestli ne tak přicházíto o hodně je to sport při kterém se dobře vybíjí vstek Vojenský Výcvik 1001 Vojenský Výcvik 103 Vojenský Výcvik 095 Delam Německé bundeswery jak stesi všimly mam je na obrázku :D:D:D:D
Návrat nahoru Goto down
Hory

Hory

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 09. 01. 07

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Klingenberg88   Vojenský Výcvik Icon_minitime17/1/2007, 17:40

To máš pravdu že ČR armáda je na nic ale chci jít do armady.Je mi jedno kam ale chci se tam dostat doufám jen že se dostanu!!! Hele a na židy si nehraju spíš sí pohrávam s negrama pač ARÝJCI 4EVER :d Vojenský Výcvik 2756
Návrat nahoru Goto down
rocky

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime17/1/2007, 18:11

a

Naposledy upravil dne 23/3/2007, 18:36, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime18/1/2007, 01:37

rocky napsal:
Hory napsal:
To máš pravdu že ČR armáda je na nic ale chci jít do armady.Je mi jedno kam ale chci se tam dostat doufám jen že se dostanu!!! Hele a na židy si nehraju spíš sí pohrávam s negrama pač ARÝJCI 4EVER :d Vojenský Výcvik 2756

Doporucuji ti jit ke SPECNAZ! Vojenský Výcvik 1001

Jo to sou ostří hoši,možná nejlepší jednotka na světě,teda pokud nepočítám jednotky SS a Fallschimjager. Vojenský Výcvik 503 Vojenský Výcvik 1001
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime18/1/2007, 16:57

SPECNAZ?? Není to spíš SPECNAZI?? Vojenský Výcvik 4
Návrat nahoru Goto down
rocky

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime19/1/2007, 20:42

a

Naposledy upravil dne 23/3/2007, 18:37, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime24/1/2007, 15:21

Já si říkám, že to zní hned líp!! Vojenský Výcvik 3
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 29. 01. 07

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime6/2/2007, 22:54

Tak já na vojně byl, je to teda už pár let, a nemůžu říci, že by mi byla k "hovnu". Je pravda, že kdo chtěl teda aspoň za mně, tak se něco naučit mohl. Já byl u strážaků, takže jsme měli povinné střelby co 14 dní a já si ještě udělal kurz kulometčíka a střelce z pancéřovky. A další positivum bylo, že jsem tam potkal pár NS, se kterými jsem v kontaktu dodnes. Dost mě štvali lidi z hnutí, kteří se vyhýbali vojně a přitom měli plnou hubu toho jací jsou bílí bojovníci Vojenský Výcvik 157 . Po vojně jsem byl ještě párkrát na přežití - občas to někde organizují - obvykle jste po dvojicích vezmou Vám vše až na půl litru vody a tyčinku nebo tabulku čokolády, pár sirek, nůža podobný drobnosti a první úkol je dostat se do určité doby třeba 50-100 km daleko - bez peněz bez dokladů atd. pokud se včas dostanete na určené místo dostanete mapu s pár orientačními body a musíte se tam třeba 2 dny schovávat a plnit určité úkoly - popsat co se třeba dělo u určitýho objektu v určitou dobu atd a instruktoři se vás samozřejmě snaží chytit. Některý kursy maj před vlastním úkolem třeba denní instruktáž, kde vám vysvětlí ty základy -jak rozdělat ohen, jak se maskovat co se dá jíst co se nemá jíst jak si vyčistit vodu atd, doporučuju na útěku se to může hodit...
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime10/2/2007, 21:17

StandTrue napsal:
Tak já na vojně byl, je to teda už pár let, a nemůžu říci, že by mi byla k "hovnu". Je pravda, že kdo chtěl teda aspoň za mně, tak se něco naučit mohl. Já byl u strážaků, takže jsme měli povinné střelby co 14 dní a já si ještě udělal kurz kulometčíka a střelce z pancéřovky. A další positivum bylo, že jsem tam potkal pár NS, se kterými jsem v kontaktu dodnes. Dost mě štvali lidi z hnutí, kteří se vyhýbali vojně a přitom měli plnou hubu toho jací jsou bílí bojovníci Vojenský Výcvik 157 . Po vojně jsem byl ještě párkrát na přežití - občas to někde organizují - obvykle jste po dvojicích vezmou Vám vše až na půl litru vody a tyčinku nebo tabulku čokolády, pár sirek, nůža podobný drobnosti a první úkol je dostat se do určité doby třeba 50-100 km daleko - bez peněz bez dokladů atd. pokud se včas dostanete na určené místo dostanete mapu s pár orientačními body a musíte se tam třeba 2 dny schovávat a plnit určité úkoly - popsat co se třeba dělo u určitýho objektu v určitou dobu atd a instruktoři se vás samozřejmě snaží chytit. Některý kursy maj před vlastním úkolem třeba denní instruktáž, kde vám vysvětlí ty základy -jak rozdělat ohen, jak se maskovat co se dá jíst co se nemá jíst jak si vyčistit vodu atd, doporučuju na útěku se to může hodit...
tohle zní sakra dobře, ale já bych to se svým zdravotním stavem určitě nezvládl, škoda Vojenský Výcvik 12
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime11/2/2007, 00:14

StandTrue napsal:

Ty jo,to musi byt super!! Vojenský Výcvik 246
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime11/2/2007, 00:31

Tak se dejte do kupy a něco takovýho si zorganizujte sami. Snad každý má nějakýho kámoše co má chatu a určete si okolí té chaty, rozdělte se a jedna skupina bude hlídat a hledat druhou po okolí a druhá bude plnit různý úkoly po okolí. Fantazii se meze nekladou. Párkrát sme to taky zkusili a je to i prdel. Pokud ale chcete udržet úroven aby to k něčemu bylo tak základní pravidlo je - žádný alkohol. jinak se z toho stává fraška - vlastní zkušenost... Vojenský Výcvik 2739
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime11/2/2007, 00:54

Tohle nadhodit kamosum,tak mi reknou,ze jsem jak malej Franta,co si chce hrat. No i kdyz po alkoholu by na to pristoupili,ale pak by to byla ta fraska no...
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime11/2/2007, 00:56

však to můžete zkombinovat s bojovým výcvikem, se střelbou (třeba jen ze vzduchovky) atd. Jde o přístup - buď to budete brát jako hru, nebo jako přípravu pro boj, nehledě k tomu, ýže je to i dobrá zábava a poznáš při tom kámoše i z jiný stránky, než jen při sedění v hospodě. A my jsme to s kámošema dělali tak, že kdo prohrál (skupina, která prohrála) tak přístí víkend kupoval suda a sele.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Vojenský Výcvik Empty
PříspěvekPředmět: Re: Vojenský Výcvik   Vojenský Výcvik Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Vojenský Výcvik
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: