Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!

Goto down 
+11
HanzWP
BliSS88
vena
Mozkocuc-CZ
zyklon
StandTrue
W.P.CV
Tyr
Leif
Werwolf
KalisnikWP
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime16/3/2007, 12:56

KalisnikWP napsal:
8FuckAntifa8 napsal:
Ja delala jiu-jistu

To já dělal taky a víte kde?(teďka potěším Leifa). V Deutschlandu-bundesrepublik Hessen- Erbach...Ich habe hin ganz gut deutsch gelernen... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 909 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 324

Tos mě potěšil!! Stam ještě vytvoř institut Jana Husa a Martina Luthera! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
HanzWP

Poeet p?íspivku : 37
Registration date : 20. 03. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime22/3/2007, 23:45

Znate Filipinsky Box docela hodne dobra vec prirovnava se to k poulicnim bojum Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 848 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1001 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 2938 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1582 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 2756 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Odinsa1
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime24/3/2007, 14:34

Leif napsal:
KalisnikWP napsal:
8FuckAntifa8 napsal:
Ja delala jiu-jistu

To já dělal taky a víte kde?(teďka potěším Leifa). V Deutschlandu-bundesrepublik Hessen- Erbach...Ich habe hin ganz gut deutsch gelernen... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 909 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 324

Tos mě potěšil!! Stam ještě vytvoř institut Jana Husa a Martina Luthera! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 3

Ano,ano... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1206 Ale mělo to háček, chodii tam jakysi dvě č*** tlamy.Taxem té jedné trošku OMYLEM kolenem zatlačil na břicho... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 599
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
Güntsche

Güntsche

Poeet p?íspivku : 114
Registration date : 21. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2007, 14:29

KalisnikWP napsal:
Leif napsal:
KalisnikWP napsal:
8FuckAntifa8 napsal:
Ja delala jiu-jistu

Ano,ano... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1206 Ale mělo to háček, chodii tam jakysi dvě č*** tlamy.Taxem té jedné trošku OMYLEM kolenem zatlačil na břicho... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 599

Ja wirklich, das ist aber je eine Überraschung.
Muss ich zugeben, dass ein Hussit , edr deutsch sprechen kann, sollte als ein Kleinod bezeichet werden. Früher könnte man doch sagen, dass diese heretische Minderheit eine bestimmte Meinung zu dieser Problematik gehabt hätte, wenn sie angeklagt weden wäre.
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime3/4/2007, 14:42

Güntsche napsal:
KalisnikWP napsal:
Leif napsal:
KalisnikWP napsal:
8FuckAntifa8 napsal:
Ja delala jiu-jistu

Ja wirklich, das ist aber je eine Überraschung.
Muss ich zugeben, dass ein Hussit , edr deutsch sprechen kann, sollte als ein Kleinod bezeichet werden. Früher könnte man doch sagen, dass diese heretische Minderheit eine bestimmte Meinung zu dieser Problematik gehabt hätte, wenn sie angeklagt weden wäre.

Na ja, aber wie Meinung glaubst du? Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 4 Schwarz-weiss-rot
Návrat nahoru Goto down
totenkopf

totenkopf

Poeet p?íspivku : 54
Registration date : 04. 05. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime4/5/2007, 12:46

tak asi každý z nás si zkusil nějáký ten sport...já kromě pravidelného cvičení i boxuje ale jen rekreačně...kdysi před léty jsem to bral vážně,ale nedokázal se rozhodnout,jestli box či posilka.Tenkrát už jsem cvičil,stálo to peníze,úsilí a čas a když pak přišel k nám do města oddíl a založil se box já už jen chodil trénovat rekreačně s klucíma z boxu.Nikdy jsem nestál v ringu na ostro,i když jsem o tom žádal.Tréner to nedovolil...neměl jsem max.fyzičku a jsem prý agresivní a surový,soudě podle tréningů a odrounaných partnerů...nikdo semnou nevydrží trénovat...přesto si myslím,že box je asi nejlepší sport co jsem osobně poznal...je dobré něco dělat,vždyt street fight je nejlepší trenér!!!
Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1582
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime24/5/2007, 12:46

Jj...Taky bych to tak viděl, jednou když mě bylo 15 sem 20ti letýmu borcovi trochu nabarvil voko, omylem tedy, ale byl sem překvapen... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 2811 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 3093
Návrat nahoru Goto down
blackbloc

blackbloc

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 23. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime31/5/2007, 00:41

Werwolf napsal:

Ultimate fight je nejpodobnější boji na ulici. Smí se vše, až na údery čelem a do genitálií. Lokty, kolena, ostatní údery a kopy samozřejmě taky + páky a škrcení. Velice dobré a vhodné . . . Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 1605 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 2756

Ultimátní zápasy mají mnoho odvětví a jedním z nich je i Vale Tudo (znamená "vše dovoleno"), paradoxně ale stojí v množství brutality nejníž, přece jenom je tu rozhodčí a některé techniky a údery jsou tabu. Mezi naše nej patří i bývalý vůdce antify André Reinders.
Návrat nahoru Goto down
http://black-bloc.blogspot.com/
cocotsmacher

cocotsmacher

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 02. 06. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime5/6/2007, 13:39

Ja jsem delal Teakwondo ITF,judo,kun-fu,kickbox...
Ze sve vlastni zkusenosti muzu rict,ze jedine co mi ochranilo na ulici prdel byl kickbox,ktrey mi nejen zvysim kondici,ale zaroven zvysil sebevedomi..Po prazdninach se chystam na Taibox Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 2756
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: