Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!

Goto down 
+11
HanzWP
BliSS88
vena
Mozkocuc-CZ
zyklon
StandTrue
W.P.CV
Tyr
Leif
Werwolf
KalisnikWP
15 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Empty
PříspěvekPředmět: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime1/1/2007, 16:59

Děláte někdo něco takovýho,já dělám kick-box nějakej ten rok a hodně mě to baví...Měli byste více tyhle sporty dělat,jelikož se to hodí na ulici gegen Antifa! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 324 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 324
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime2/1/2007, 11:50

KalisnikWP napsal:
Děláte někdo něco takovýho,já dělám kick-box nějakej ten rok a hodně mě to baví...Měli byste více tyhle sporty dělat,jelikož se to hodí na ulici gegen Antifa! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 324 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 324

Velice užitečné, nejenom, že vás box naučí techniku, rychlost úderů a vydržíte dostat nějakou tu ránu, ale velký přínos je taky to, že vaši mentalitu to posune trochu dál. A jistě víte, kdo doporučoval box v jedné úžasné knize Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 1
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime6/1/2007, 00:12

Werwolf napsal:
KalisnikWP napsal:

Velice užitečné, nejenom, že vás box naučí techniku, rychlost úderů a vydržíte dostat nějakou tu ránu, ale velký přínos je taky to, že vaši mentalitu to posune trochu dál. A jistě víte, kdo doporučoval box v jedné úžasné knize Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 1
To, ano tu knihu jsem četl, skutečně ten dobrý muž box doporučuje, páč třeba narozdíl od posilování ve vás vybuduje i mrštnost a pohotovost, navíc pomáhá zkvalitňovat krevní oběh!! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 4
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime26/1/2007, 16:21

Včera jeden můj kamarád porazil ve Vale Tudo (ultimátní zápas) nějakého slováka. Po pár minutách ukončili zápas z důvodu rozsekaného obličeje toho slováka. Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 377
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime28/1/2007, 20:40

Včem zpočívá ten ultimátí zápas??? Kolukám, že jsou in čím dál brutálnější sporty! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 4 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 4
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime28/1/2007, 21:27

Leif napsal:
Včem zpočívá ten ultimátí zápas??? Kolukám, že jsou in čím dál brutálnější sporty! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 4 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 4

Ultimate fight je nejpodobnější boji na ulici. Smí se vše, až na údery čelem a do genitálií. Lokty, kolena, ostatní údery a kopy samozřejmě taky + páky a škrcení. Velice dobré a vhodné . . . Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 1605 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 2756
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime3/2/2007, 08:01

A co takhle obnovit souboje na střelné zbraně??
Návrat nahoru Goto down
Tyr

Tyr

Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 24. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime3/2/2007, 11:20

Leif napsal:
A co takhle obnovit souboje na střelné zbraně??

Ruskou ruletu jo? Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 3 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 3 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 3
Návrat nahoru Goto down
http://www.odpor.org/
W.P.CV

W.P.CV

Poeet p?íspivku : 16
Registration date : 29. 01. 07

PříspěvekPředmět: kick-box   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime6/2/2007, 12:53

Zdárec,já dělám kick-box už celé.....2 měsíce Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 1 ale je pravda,že mě to fakt chytlo Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 257
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

Poeet p?íspivku : 29

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime6/2/2007, 22:37

Já boxoval, ale pak jsem začal hledat nějaký komplexnější způsob boje, nějaký čas jsem zkoušel aikido - to je docela dobré, pokud máte dobrýho mistra, ale nejvíc mě dalo sambo ( z ruštiny - samaobrana bez oružija - sebeobrana beze zbraně). Moc to u nás není a když ano tak ve sportovní verzi, jinak je to ruský vojenský systém - něco podobného jako je v Německu all kampf jutsu. Pár let mě to učil jeden Rus a je to opravdu účinný - žádný tanečky jde tam o to eliminovat protivníka v co nejkratším čase a s co největším účinkem. Tréninky byly dost drsný - vybetonavaný plac, žádné žíněnky a všechno, co nás učil, tak šlo do bolesti.
Návrat nahoru Goto down
zyklon

zyklon

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 14. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 01:21

taky dělám nějakej ten rok thaibox a nemůžu si ten sport vynachválit,výbornej relax a hlavně velice praktické na ulici..
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 10:05

Má někdo zkušenosti s stylem co se jmenuje nějak jako musado?
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 11:28

Mozkocuc-CZ napsal:

Je to izraelské bojové umění. Patří k nejlepším! Osobně si myslím, že je nejlepší. Jen je problém sehnat někoho, kdo tě jej naučí, neboť proto, že je používáno armádou, speciálními jednotkami atd., se nesmí jen tak učit. Musíš mít licenci, ověření atd. Pokud máš možnost, jdi do toho. A napiš mi na icq, kdyby to bylo někde u Ovy, přidal bych se!
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 11:51

Werwolf napsal:
Mozkocuc-CZ napsal:

Je to izraelské bojové umění. Patří k nejlepším! Osobně si myslím, že je nejlepší. Jen je problém sehnat někoho, kdo tě jej naučí, neboť proto, že je používáno armádou, speciálními jednotkami atd., se nesmí jen tak učit. Musíš mít licenci, ověření atd. Pokud máš možnost, jdi do toho. A napiš mi na icq, kdyby to bylo někde u Ovy, přidal bych se!

Tak to si se dost spletl. Musado vymyslel Herbert Grudzensky někdy kolem roku 1985 ho začal vyučovat - byl to výsadkář Bundeswehru. A při tvoření tohoto stylu vycházel především z korejského bojového umění a především ze tří tradičních stylů Mu sul - přesný názvy už nevím. A H. Grudzensky byl jediným neasijským žákem nějakýho uznávanýho korejskýho mistra - na jména mám blbou paměť. Jinak jsou dvě formy musada - tradiční- ta je volně dostupná, ale nevím zda jsou u nás nějaké dobré školy, a pak je musado military combat system a ten se učí jen v armádách. Rozhodně to není špatný styl, ale osobně si myslím, že než se učit tradiční styl musado tak je lepší all kampf jutsu nebo i jiu jitsu a samozřejmě mnou oblíbené a preferované sambo
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 12:02

Omlouvám se za dezinformace, četl jsem to v časopise Fighters a nenapadlo mne to ověřovat. Sambo je skvělé, ale takřka nikde není někdo, kdo by trénoval. Zvlášť mi přijde, že na Ostravsku se jede takřka jenom box, který jsem dělal já, a thai-box.
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 12:14

V poho já jeden čas odbíral Budo a co tam bylo za žblechty to bylo hrozný. Já měk na sambo kliku, zajímal sem se o vysílačky a u nás měl obchod s vysílačkama Rusák - bejvalej voják a instruktor. Když Rusáci odcházeli takse tiu oženil a zůstal tady. On ani moc učit nechtěl, ale bavilo ho to - byl to trochu sadista :). Jeden čas jsem měl v prdeli šlachy v rameni tak sem nemohl dělat dynamický techniky a začal jsem trochu dělat Aikido - je to taky dobrý a myslím, že v Ově byla zavedená škola, ale už je to nějakej pátek tak nevim jak teď.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 12:19

V Ově vím, že je prý docela kvalitní oddíl Jiu- jitsu. Uvažoval jsem nad tím, jenže mám strach, že by mě to nebavilo. Když jsem dělal Kung - Fu a měli jsme na tréninku dechová či duchovní cvičení pro zocelování ducha, myslel jsem, že mě pojebe. Proto jsem toho nechal a přešel na box. Jsou v Sambu takové, podle mne, nepodstatné a nudné věci?
Návrat nahoru Goto down
StandTrue

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime14/2/2007, 12:30

Sambo je vojenskský systém tam nic takovýho není - teda tak jak mě to učil ten Rus. Ale já si nemyslím, že ty meditace sou k ničemu taky sem to dřív nemusel a na tom aikidu jsem tomu přišel na chuť. V tom jiu jitsu nevim jak toje ale dělal to kámoš tak se ho zeptám. Ale vím, že musado kluby pořádají i letní kurzy, takže jestli máš základy nějakýho bojovýho umění tak by to možná stačilo. Koukni na www.musadocz.cz teda jestli ta adresa ještě platí
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime18/2/2007, 13:42

Se spolužákem o tom sambu začínáme celkem dost uvažovat, avšak nevím co nás čeká... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 6 ale vipadá to lákavě
Návrat nahoru Goto down
vena

vena

Poeet p?íspivku : 132
Registration date : 20. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime24/2/2007, 04:15

V tady té naší končině nic takového nemáme:*71*: ...myslím, že je to dobrý relax hlavně box nebo něco takového...prostě člověk si sem tam potřebuje do něčeho bouchnout... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 257
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime25/2/2007, 01:47

vena napsal:
V tady té naší končině nic takového nemáme:*71*: ...myslím, že je to dobrý relax hlavně box nebo něco takového...prostě člověk si sem tam potřebuje do něčeho bouchnout... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 257
jj Do něčeho nebo lépe do NĚKOHO Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 848 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 653 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 1
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime28/2/2007, 13:44

No potencionálních cílů máme u nás dost což oto! Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 4
Návrat nahoru Goto down
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime9/3/2007, 19:42

Ja delala jiu-jistu
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime9/3/2007, 23:11

8FuckAntifa8 napsal:
Ja delala jiu-jistu

To já dělal taky a víte kde?(teďka potěším Leifa). V Deutschlandu-bundesrepublik Hessen- Erbach...Ich habe hin ganz gut deutsch gelernen... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 909 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 324
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime10/3/2007, 16:42

KalisnikWP napsal:
8FuckAntifa8 napsal:
Ja delala jiu-jistu

To já dělal taky a víte kde?(teďka potěším Leifa). V Deutschlandu-bundesrepublik Hessen- Erbach...Ich habe hin ganz gut deutsch gelernen... Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 909 Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! 324
Taky?No to je super:-P:-))
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!   Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty! Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kick-box,box,thai-box a jiné bojové sporty!
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: