| PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 | |
|
+6Klingenberg88 D.A.K. Leif werwolfeverband Tomb@ Dr.Martens 10 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Dr.Martens Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 39 Localisation : Brüx Registration date : 10. 09. 06
| Předmět: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 29/12/2006, 17:17 | |
| Koho volíte a vůbec domluvíme se na vládě ? Jakou stranu podporujete ? Proč nevolíte ? A nadáváte že se nic nezměnilo ? Proč nadále existuje strana KSČM , proč neni zrušena tak jako se musela rozpustit fašistická strana ? Stále máme naději náš ještě neuhasl, tak se ptám kdy se proberou ti co nadále spí ? Děkuji a čekám na vaše názory a reakce. | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 1/1/2007, 23:06 | |
| Předčasné volby v roce 2007 i při nejlepší vůli nebudou. Jinak volit sem byl a volil jsem PaS - jsou mi sympatičtí v některých věcech v programu a pak několik kamarádů za tuto stranu kandidovalo. Bohužel lidi davájí pořád a neustále svou důvěru do mediálně známých stran v kterých se ž několikrát zklamali. Jinak si myslim že chodit k volbám je důležité z důvodu omezení vlivu komunistů v poslanecké sněmovně. Z tohoto důvodu bych také navrhoval, aby se dalo volit i po internetu jako už je to zavedeno v některých zemích. Podle mě by to komunistům hodně ubralo procent. | |
|
| |
werwolfeverband
Poeet p?íspivku : 11 Registration date : 27. 12. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 1/1/2007, 23:11 | |
| Podle mého je značně perspektivní DS. Vyměnil jsem si několik mailů s panem předsedou a to mě v tomto přesvědčení jen utvrdilo. Heimdall | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 2/1/2007, 16:17 | |
| - Tomb@ napsal:
- Předčasné volby v roce 2007 i při nejlepší vůli nebudou. Jinak volit sem byl a volil jsem PaS - jsou mi sympatičtí v některých věcech v programu a pak několik kamarádů za tuto stranu kandidovalo. Bohužel lidi davájí pořád a neustále svou důvěru do mediálně známých stran v kterých se ž několikrát zklamali. Jinak si myslim že chodit k volbám je důležité z důvodu omezení vlivu komunistů v poslanecké sněmovně. Z tohoto důvodu bych také navrhoval, aby se dalo volit i po internetu jako už je to zavedeno v některých zemích. Podle mě by to komunistům hodně ubralo procent.
To je fakt, protože komunisti IT používat neumějí, myslím, že by to ubralo levici všeobecně!! | |
|
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/1/2007, 01:05 | |
| [quote="Leif To je fakt, protože komunisti IT používat neumějí, myslím, že by to ubralo levici všeobecně!![/quote]
To je fakt jejich voliči se rekrutují hlavně z důchodců a vyfetovaný levicový mládeže,která je často vůbec ráda že si pomatuje svý jméno. | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/1/2007, 01:06 | |
| - Leif napsal:
To je fakt, protože komunisti IT používat neumějí, myslím, že by to ubralo levici všeobecně!! To je fakt jejich voliči se rekrutují hlavně z důchodců a vyfetovaný levicový mládeže,která je často vůbec ráda že si pomatuje svý jméno. | |
|
| |
Klingenberg88
Poeet p?íspivku : 124 Localisation : Grossdeutschland Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/1/2007, 01:27 | |
| No nepochopim mladý lidi,co volí komunisty.Vždyť nás 40 let ničili...u důchodců mě to nepřekvapuje...stařecká demence | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/1/2007, 12:12 | |
| - Klingenberg88 napsal:
- No nepochopim mladý lidi,co volí komunisty.Vždyť nás 40 let ničili...u důchodců mě to nepřekvapuje...stařecká demence
no ono těch mladejch zase tolik neni co je volí. když vynechám duševně choré komusitickou mládež a podobný "přicmrndávače" tak to tak hrozný nebude. Myslim, že se stárnoucí a postupně umírající voličskou základnou starejch marxistů a stalinistů komunisti nejsou taková politická hrozba a jejich moc bude postupně upadat. | |
|
| |
Tomb@
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/1/2007, 15:48 | |
| - D.A.K. napsal:
- Leif napsal:
To je fakt, protože komunisti IT používat neumějí, myslím, že by to ubralo levici všeobecně!! To je fakt jejich voliči se rekrutují hlavně z důchodců a vyfetovaný levicový mládeže,která je často vůbec ráda že si pomatuje svý jméno. s tou vyfetovanou levicovou mládeží s tebou nemůžu tak úplně souhasit - je určitá skupinka mladých lidí, která je volí a to komunistická mládež, která no možná nějaké drogy berou, ale asi půjde o jedince a rozhodně ne nijak organizovaně a určitě to nedávají na odiv jako jiní, ale "vyfetovaný levičáci" jako anarchisti, lidi kolem FSA a podobně, tak ti je nevolí protože komunismus je totalitní režim, kterej by jim zatnul jejich fetování, kradení, somrování, žebraní, vágusení a nicnedělání. | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/1/2007, 18:27 | |
| Já sem za celej svůj život viděl a mluvil jen s jednou holkou co mě otevřeně řekla že volila komouše!! No, já myslel, že je to špatnej sen!!! Ale ono to bylo tím, že vyrůstala v komunistickým prostředí, její rodiče i prarodiče byli velký zvířata!! Br!! | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 12/1/2007, 22:16 | |
| Já už nemám na ty naše politický hovada žaludek,jak je vidím v TV tak to radši vypínám bo bych se asi poblil.Jeden horší než druhej!Ted jsem třeba četl v novinách že to prase Bursík už jednal s Rakušákama o odstavení Temelína??Ještě není vláda a pan Bursík už si vyjednává. Kde asi budou Rakušáci brát energii,kdzž ji berou půlku od nás. | |
|
| |
Tomb@
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 13/1/2007, 13:38 | |
| - D.A.K. napsal:
- Já už nemám na ty naše politický hovada žaludek,jak je vidím v TV tak to radši vypínám bo bych se asi poblil.Jeden horší než druhej!Ted jsem třeba četl v novinách že to prase Bursík už jednal s Rakušákama o odstavení Temelína??Ještě není vláda a pan Bursík už si vyjednává. Kde asi budou Rakušáci brát energii,kdzž ji berou půlku od nás.
to bude nejspíš nějaká novinářská kachna, jako Bursík je veliký hovado, ale tohle by si ani on nedovolil, ale jinak souhlasím s tebou, jaderná energie je levná a ekologiká, jiná věc ovšem je dokonalé zabezpečení jaderné elektrárny a vzorně vyškolený personál, abysme nedopadli jako v Černobylu. Dalším tématem k diskuzi je také možnost teroristického útoku, protože dle mého soudu jsou takového objekty přímo magnetem na teroristy, ale to už jsem opět odbočil někam kam jsem nechtěl..... | |
|
| |
Leif
| |
| |
Florian Geyer
Poeet p?íspivku : 36 Age : 36 Localisation : Buda Registration date : 08. 11. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 14/1/2007, 21:10 | |
| Zadny predcasny volby nebudou, prece nebudou riskovat, ze by je lidi zase nezvolili? | |
|
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 15/1/2007, 00:32 | |
| - Florian Geyer napsal:
- Zadny predcasny volby nebudou, prece nebudou riskovat, ze by je lidi zase nezvolili?
Přesně to radši budou do nekonečna dělat kompromisy,jen aby nebyly předčasný volby a oni měly svý jistý.Tím myslým to že nebudou nic dělat a budou jen sedět na prdelých.A to o tom Temelýnu asi jen pravda byly,alespon s části,aspon podle toho co jsem četl v novinách.A já bych věděl o jiným zdroji energie než nějáká fůze,Cigáni by vyfasovaly kliky a šly by točit s dinamem,to by byl zdroj energie,alespon by si mákly! | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 15/1/2007, 13:06 | |
| No, prosim ZickeunerArbeitDienst!! Aspoň už víme co snima!! | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 15/1/2007, 13:25 | |
| Cikáni jako pracovní síla? To zní směšně.... ale budou muset. | |
|
| |
Leif
| |
| |
D.A.K.
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 16/1/2007, 23:15 | |
| | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 23/1/2007, 20:25 | |
| Tohle by mohli dělat naši vězni a nebo klidně trošku tvrdé práce by nevadilo mládeži až zavedem Arbeitdienst!! | |
|
| |
D.A.K.
| |
| |
Leif
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 3/2/2007, 02:13 | |
| Nj, Arbeit Adelt den Mensch!!!! | |
|
| |
D.A.K.
| |
| |
Leif
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 5/2/2007, 01:49 | |
| Nemakaj, zakrněli, vyhynou!! | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 | |
| |
|
| |
| PŘEDČASNÉ VOLBY 2007 | |
|