Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Zoufalé manželky

Goto down 
+10
Maximum.Violence
Tomb@
Totenmond
Mozkocuc-CZ
Leif
D.A.K.
MilanMainsky
vverewolf
Tyr
Werwolf
14 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next
AutorZpráva
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime19/12/2006, 16:43

Taky milujete tenhle seriál jako já? Pokud někomu z vás unikl, rychle to napravte!
Návrat nahoru Goto down
Tyr

Tyr

Poeet p?íspivku : 370
Registration date : 24. 09. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime19/12/2006, 18:04

Werwolf napsal:
Taky milujete tenhle seriál jako já? Pokud někomu z vás unikl, rychle to napravte!

to nemyslis vazne.....je to kravina jak svina Zoufalé manželky 78 Zoufalé manželky 78 Zoufalé manželky 78 Zoufalé manželky 144 Zoufalé manželky 144 Zoufalé manželky 144 Zoufalé manželky 246 Zoufalé manželky 246 Zoufalé manželky 246
Návrat nahoru Goto down
http://www.odpor.org/
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime19/12/2006, 20:37

No počkej ty hajzle, za to Tě zničím (v dotě). To jsi mi neměl dělat Zoufalé manželky 1582 Zoufalé manželky 1582 Zoufalé manželky 1582
Návrat nahoru Goto down
Tyr

Tyr

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime19/12/2006, 20:46

Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374 ty jsi srandista.....neznicis idybys ses mel pretrhnout Zoufalé manželky 1001 Zoufalé manželky 14
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime20/12/2006, 11:32

Zoufalé manželky nesleduji Zoufalé manželky 7 , mým oblíbeným seriálem ( z těch "moderních" Zoufalé manželky 85 ) je Ordinace v růžové zahradě. Je fakt dobrá Zoufalé manželky 298 .
Návrat nahoru Goto down
MilanMainsky

MilanMainsky

Poeet p?íspivku : 174
Registration date : 24. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime20/12/2006, 17:26

Uf, tedka jsem nakonec rád že mi cikáni televiizi ukradli...
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime20/12/2006, 23:39

MilanMainsky napsal:
Uf, tedka jsem nakonec rád že mi cikáni televiizi ukradli...

Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374 fakt dobrý...
Nejlepší seriál jsou stejně Simpsonovi. Zoufalé manželky 91 A taky někdy čumím na ten seriál o ruský mafii-Brigáda. Zoufalé manželky 1001 Zoufalé manželky 1001
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime21/12/2006, 10:05

Tak simsponovi jsou klasika, to sleduje většina z Ns, co jsem se tak ptal Zoufalé manželky 1 Doufám, že je po mém příspěvku nezruší Zoufalé manželky 3093 Ale hned po nich jsou Zoufalé manželky, kdo se nedívá, nepochopí Zoufalé manželky 1
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime21/12/2006, 10:07

vverewolf napsal:
Zoufalé manželky nesleduji Zoufalé manželky 7 , mým oblíbeným seriálem ( z těch "moderních" Zoufalé manželky 85 ) je Ordinace v růžové zahradě. Je fakt dobrá Zoufalé manželky 298 .

Ordinaci jsem sledoval celou první řadu, nicméně ta druhá mě vůbec nechytla a tak Ordinace u mě skončila
Návrat nahoru Goto down
MilanMainsky

MilanMainsky

Poeet p?íspivku : 174
Registration date : 24. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime21/12/2006, 17:07

V létě jsem se taky koukal na brigádu, docela dobrej seriál. Já se na něj vždy těšil.
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime21/12/2006, 19:00

Werwolf napsal:
vverewolf napsal:

Ordinaci jsem sledoval celou první řadu, nicméně ta druhá mě vůbec nechytla a tak Ordinace u mě skončila

Ta druhá řada je o dost slabší, ale zvyk je železná košile Zoufalé manželky 257 . Nevidívám se sice na všechny díly, vidim tak každej druhej, ale ono to bohatě stačí..... už se to začíná blížit těm nekonečnym telenovelám.
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime21/12/2006, 21:13

Zoufalé Manželky, kdy začnou dávat film nadrbaní svobodní mládenci?? Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime22/12/2006, 09:48

vverewolf napsal:
Werwolf napsal:
vverewolf napsal:

Ta druhá řada je o dost slabší, ale zvyk je železná košile Zoufalé manželky 257 . Nevidívám se sice na všechny díly, vidim tak každej druhej, ale ono to bohatě stačí..... už se to začíná blížit těm nekonečnym telenovelám.

To jo, tak to vyměň za Zoufalé manželky. Každý, kdo se na to podíval, nakonec uznal, že mám pravdu. Zoufalé manželky 3223
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime22/12/2006, 20:42

no viděl jsem pár dílů a celkem mě to zaujalo alejá televizi sleduji málo, si radši zahraju hru na PC, než abych koukal na seriály
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime22/12/2006, 20:49

Mozkocuc-CZ napsal:
no viděl jsem pár dílů a celkem mě to zaujalo alejá televizi sleduji málo, si radši zahraju hru na PC, než abych koukal na seriály

Většinou je to dobrá volba, nicméně v tomto případě ne. Zoufalé manželky 164
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime23/12/2006, 17:47

No mě to teda nenadchlo.Jinak dost dobrej serial bylo HALO,HALO!!!!!To nemělo chybu. Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime23/12/2006, 20:21

D.A.K. napsal:
No mě to teda nenadchlo.Jinak dost dobrej serial bylo HALO,HALO!!!!!To nemělo chybu. Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3

Na VHS mám nahraný všechny díly, už jsem si je všechny pustil aspoň 10x a pořád se mi to neokoukalo. Nejlepší je von Smolhausen a messieur Alfons Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3 Nicméně je tam spousty zejmena historických chyb Zoufalé manželky 144 , ale je třeba to brát fakt jen jako srandu Zoufalé manželky 34 Zoufalé manželky 3 .
Návrat nahoru Goto down
Tyr

Tyr

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime23/12/2006, 22:26

nejlepsi serial je stejne Hvezdna brana Zoufalé manželky 14 a Kobra 11 Zoufalé manželky 3223
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime24/12/2006, 01:52

D.A.K. napsal:
Bylo, vono už není???
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime24/12/2006, 12:35

Tyr napsal:
nejlepsi serial je stejne Hvezdna brana Zoufalé manželky 14 a Kobra 11 Zoufalé manželky 3223

Star gate je super, ale chtělo by to v ní více romantiky. O'neill a Carterová by se měli dát dohromady! Zoufalé manželky 85
Kobra 11 mě nebaví, pořád jedno a to samé dokolečka. Myslíte, že lidé z Kobry 11 ví, co znamená 11 pro nás? Zoufalé manželky 3
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime24/12/2006, 17:04

Werwolf napsal:
Tyr napsal:

Star gate je super, ale chtělo by to v ní více romantiky. O'neill a Carterová by se měli dát dohromady! Zoufalé manželky 85
Kobra 11 mě nebaví, pořád jedno a to samé dokolečka. Myslíte, že lidé z Kobry 11 ví, co znamená 11 pro nás? Zoufalé manželky 3
Ty jsi docela romantik že?
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime25/12/2006, 15:10

Leif napsal:
D.A.K. napsal:
Bylo, vono už není???

No na bednu ted nemám moc čas tak nevým ale mám dojem že už to skončilo.Jinak můj oblíbenec je Her Flick. Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime25/12/2006, 16:48

Mozkocuc-CZ napsal:
Werwolf napsal:
Tyr napsal:

Ty jsi docela romantik že?

Možná trošku jo. Ale v Star gate jsou stejně nejlepší ty díly, kde to mezi těma dvěma jiskří Zoufalé manželky 1 Zoufalé manželky 577
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

Poeet p?íspivku : 291
Registration date : 20. 10. 06

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime26/12/2006, 12:06

D.A.K. napsal:
Leif napsal:
D.A.K. napsal:
Bylo, vono už není???

No na bednu ted nemám moc čas tak nevým ale mám dojem že už to skončilo.Jinak můj oblíbenec je Her Flick. Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3
jo,skoncilo to asi pred mesicem.Muj oblibenec byl zase porucik Grubber Zoufalé manželky 125 Zoufalé manželky 2852
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime27/12/2006, 22:30

Zoufalé manželky 3 Zoufalé manželky 3 jo to byl klasik on a jeho tančík Hubert. Zoufalé manželky 2374 Zoufalé manželky 2374
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Zoufalé manželky Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zoufalé manželky   Zoufalé manželky Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Zoufalé manželky
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: