BliSS88
Poeet p?íspivku : 699 Registration date : 25. 10. 06
| Předmět: Re: Kabát - Corrida 10/5/2007, 19:46 | |
| - Totenmond napsal:
- BliSS napsal:
- podochranouSS napsal:
- vverewolf napsal:
- Jak jsi přišel na to, že to jsou fetky? Jeden můj známej s nima chodí chlastat a moje bejvalka je příbuzná s jednim z nich a ani jeden mi nic podobnýho nehlásili..... asi budu muset pročistit MZS (moje zpravodajská služba) .
No, mám jedno cd s jejich všema albama v mp3 a jejich fotky.. Pepa Vojtek je tam s vyfocen s rudým tričkem a na něm má černou barvou nastříkaný anarchistický áčko.. a myslím, že si stačí poslechnout jejich texty.. příklad: ...dneska tu bude asi veselo začnem se bavit, pít a kouřit shit. Kčertu s vaší trapnou morálkou, máme chuť tu všichni souložit.... a nebo ..Správná show, sex, drogy, rock'n'roll, na sále voní tráva, všichni se radujou... Myslím, že tohle mi budeš těžko vyvracet Nebo pokud jste videli klip na pivrnca tak Vojtek tam ma teda tricko s napisem "legalizujte marihuanu"...Takze asi tak... Ve videoklipu Zizen to tricko s tim ackem ma taky ten kokot!! No..Co dodat ¨Tim samozrejme nechci rict,ze si je rada obcas neposlechnu..Jako doma uz je neposloucham vubec,to uz je davno pryc..Ale kdyz to hraje nekde v krcme tak me to nevadi | |
|