Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Kabát - Corrida

Goto down 
+11
vverewolf
podochranouSS
hevi88
BliSS88
zyklon
D.A.K.
Von Lerenstein
Florian Geyer
Mozkocuc-CZ
Leif
Dr.Martens
15 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

Kabát - Corrida - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kabát - Corrida   Kabát - Corrida - Stránka 2 Icon_minitime10/5/2007, 19:46

Totenmond napsal:
BliSS napsal:
podochranouSS napsal:
vverewolf napsal:
Jak jsi přišel na to, že to jsou fetky? Jeden můj známej s nima chodí chlastat a moje bejvalka je příbuzná s jednim z nich a ani jeden mi nic podobnýho nehlásili..... asi budu muset pročistit MZS (moje zpravodajská služba) Kabát - Corrida - Stránka 2 3 .
No, mám jedno cd s jejich všema albama v mp3 a jejich fotky.. Pepa Vojtek je tam s vyfocen s rudým tričkem a na něm má černou barvou nastříkaný anarchistický áčko.. a myslím, že si stačí poslechnout jejich texty.. příklad: ...dneska tu bude asi veselo začnem se bavit, pít a kouřit shit. Kčertu s vaší trapnou morálkou, máme chuť tu všichni souložit.... a nebo ..Správná show, sex, drogy, rock'n'roll, na sále voní tráva, všichni se radujou...
Myslím, že tohle mi budeš těžko vyvracet Kabát - Corrida - Stránka 2 18
Nebo pokud jste videli klip na pivrnca tak Vojtek tam ma teda tricko s napisem "legalizujte marihuanu"...Takze asi tak...
Ve videoklipu Zizen to tricko s tim ackem ma taky ten kokot!! Kabát - Corrida - Stránka 2 78 Kabát - Corrida - Stránka 2 78 Kabát - Corrida - Stránka 2 78

No..Co dodat Kabát - Corrida - Stránka 2 71
¨Tim samozrejme nechci rict,ze si je rada obcas neposlechnu..Jako doma uz je neposloucham vubec,to uz je davno pryc..Ale kdyz to hraje nekde v krcme tak me to nevadi
Návrat nahoru Goto down

Kabát - Corrida
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: