Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Black Metal, NSBM, Pagan

Goto down 
+17
Picma.
Obr koloděj
batrss
Loghar
zyklon
Maximum.Violence
Wolfmoon
Werwolf
Uctívač z Javi
Leif
BliSS88
D.A.K.
MilanMainsky
Mozkocuc-CZ
Totenmond
Temnee_svedomi...
Ohtar14
21 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorZpráva
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime31/10/2006, 23:16

Totenmond napsal:
No ten odkaz do kompu.Nejak mi to zadrhava a nejde mi to ulozit.

Mělo by to jít..., kdyžtak si počkej na to až se to dá na stranky , mno Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 14
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

Poeet p?íspivku : 291
Registration date : 20. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime31/10/2006, 23:19

Tak jo.Jdu se divat na fotbal tak zatim dik a zdar!
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime1/11/2006, 19:00

Ted koukam na tu Arkonu z koncertu:*2904*: Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2904 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2904 je to vynikajicíBlack Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2802 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2802
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime1/11/2006, 20:00

Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2811 Temneeej-a nemas nejake alba od nich???Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2811 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2753
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime1/11/2006, 20:09

Totenmond napsal:
Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2811 Temneeej-a nemas nejake alba od nich???Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2811 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2753

Mám všechny Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 724 Jsem na Arkoně hrozně ujetej Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2904 Arkonááááá Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 3093
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime1/11/2006, 20:20

Fintroll-Trollhammaren Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 194 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2739 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 3093

https://www.youtube.com/watch?v=lh09Kegy7G8&mode=related&search=
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime2/11/2006, 07:56

Temnee_svedomi... napsal:
Totenmond napsal:

Mám všechny Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 724 Jsem na Arkoně hrozně ujetej Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2904 Arkonááááá Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 3093
Kde to jde sehnat,porad????Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 6 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 6
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2006, 19:35

Stahnul jsem si tu Arkonu z Jukeboxu,ale nejde se na to divat.Zvuk je dobry,ale skace to nejak a nic tam nevidim Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 20 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 12 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 12
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2006, 20:07

Totenmond napsal:
Stahnul jsem si tu Arkonu z Jukeboxu,ale nejde se na to divat.Zvuk je dobry,ale skace to nejak a nic tam nevidim Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 20 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 12 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 12

Zkus si stáhnout nové kodeky nebo jak se to jmenuje, pak to snad pujde Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 18 Mě to jede v poho
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2006, 20:19

Budu muset pockat,az se ke me stavi nekdy Mozkocuc,ja tem kodekum a vubec programum nerozumim Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2731
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2006, 20:26

Totenmond napsal:
Budu muset pockat,az se ke me stavi nekdy Mozkocuc,ja tem kodekum a vubec programum nerozumim Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 2731
Tak stačí říct, víš že já mám čas furt, příští víkend budu v ov bo pojedu na ten pochod do Hlučína, doufám že pojedeš taky
Návrat nahoru Goto down
Totenmond

Totenmond

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2006, 20:28

Uvidime,jak budu robit.Az budes mit cas,tak me prozvon
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime4/11/2006, 20:30

Totenmond napsal:
Uvidime,jak budu robit.Az budes mit cas,tak me prozvon
OK .
Chybý mi tu heilující smajlík
Návrat nahoru Goto down
Ohtar14

Ohtar14

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 22. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime12/11/2006, 02:08

War for War Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 1001 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 1001 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 1001
www.youtube.com/watch?v=nZZXyI_Jjt4

Maniac Butcher - Co dobré pro mne, dobrým jest - toť pravidlem neměnným provázejíc konání mé životem mým povšechným Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 290 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 184
www.youtube.com/watch?v=uJujuVUCSwk Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 848 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 129
Návrat nahoru Goto down
MilanMainsky

MilanMainsky

Poeet p?íspivku : 174
Registration date : 24. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime21/11/2006, 20:32

Metal a rock je hudba mého srdce. Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2006, 01:00

Posloucháte někdo třeba MANOWAR,sice to sem až tak úplně nepatří ale podle mě jsou taky hodně inspirovaný wikingskou mitologií.Moje nejoblíbenější písničky jsou třeba Valhalla,Sign of the Hammer ,nebo Hail and Kill. Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246
Návrat nahoru Goto down
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2006, 11:01

MilanMainsky napsal:
Metal a rock je hudba mého srdce. Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246
Mmmm ano ano ano napodobne...:)Dnes rano mi hrali Nocturnal Mortum ,Opeth,Immortal a GraveWorm krasny zacatek noveho dne s poradnym vyberem:)) Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 5 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 18
Návrat nahoru Goto down
MilanMainsky

MilanMainsky

Poeet p?íspivku : 174
Registration date : 24. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime22/11/2006, 19:44

Nyní nacházím mějakou muziku po bratrovi, zatím co já se sotva plazil po čtyřech tak on byl skoro dospělí, stejně tak i druhý bratr, oba byli rockeři a metalisti. Takže Manowar, o tom jsem již něco slyšel. Ale dneska se v našem oklolí přímo brutální rychlostí rozmáhá punk, něco neuvěřitelného, ale abych jsem byl upřímní: raději vytrpím punk, než nějakej reap, beatbox či jiné sračky jim podobné, punk se ještě rozchodit dá, to je ještě hudba. Samozřejmě nekteré texty a vzevření punkerů dám stranou. Je to hrůza...Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 1001
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime23/11/2006, 02:11

Souhlas,PUNK sice neposlouchám ,ale ještě ho snesu ,třeba v radiu a tak.Ale co se týče rapu atd atd no tak to když slýším tak mám tlak tak 380 a mám nevýslovnou chut zabíjet! Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 A nedej bože když nějákou tu opičku uvidím jak tancuje (jestly se to teda dá považovat za tanec)tak to už su úplně nepříčetnej.fuj fuj a ještě jednou fuj. Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 78 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 78 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 78
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime23/11/2006, 15:52

Rap? CO to je?? To si rači pusím motorovou pilu!!! Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 91
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime23/11/2006, 19:12

D.A.K. napsal:
Posloucháte někdo třeba MANOWAR,sice to sem až tak úplně nepatří ale podle mě jsou taky hodně inspirovaný wikingskou mitologií.Moje nejoblíbenější písničky jsou třeba Valhalla,Sign of the Hammer ,nebo Hail and Kill. Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246 Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 246
Jasneze znam Ty jsem videla i nazivo...No,abych pravdu rekla...Byli celkem namachrovani-nerikam ze hrali spatne,ale nez zahrali 2 pisnicky,tak mezitim pulhodiny kecali a pripijeli si tak s jakymsi prince..No kokotci..Ale hrali skvele..To se musi nechat..Akorat me nastvala jedna vec...Celou dobu jsem cekala na skladbu Warriors of the World...Hrala ceska hymna,tak jsem si rikala,ze uz to asi bude konec,tak ji nezahrajou...Zalezla jsem do auta v kempu,zaviram dvere a kua co neslysim-tu pisnicku..:D:D Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 1206 ja chytla takovyho nerva...:D:D
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime23/11/2006, 23:07

To hráli českou hymnu na Metalovým konzertě??? To musilo být zaujímavý!! Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime26/11/2006, 02:56

Manowar je prostě klasika jdoucí skrze generace.
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime26/11/2006, 16:53

https://www.youtube.com/watch?v=Y6M19uaDaJE co si myslíte o tomhle??
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime26/11/2006, 19:11

Temnee_svedomi... napsal:
https://www.youtube.com/watch?v=Y6M19uaDaJE co si myslíte o tomhle??
Nightwish je skvělý, škoda že vyhodili Taru a stále hledají novou zpěvačku, avšak ji nelze jen tak nahradit
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Black Metal, NSBM, Pagan   Black Metal, NSBM, Pagan - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Black Metal, NSBM, Pagan
Strana 2 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: