Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Současná domácí politika

Goto down 
+13
KmotrBP
Von Lerenstein
Werwolf
MilanMainsky
D.A.K.
Hans.
rocky
Klingenberg88
dolf18
people_shit
Totenmond
vverewolf
Leif
17 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2

Co si myslíte o současné domácí politické scéně??
Je to doklad hroutícího se systému
Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_lcap76%Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_rcap
 76% [ 22 ]
Je to kryze která posílí demokracii
Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_lcap7%Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_rcap
 7% [ 2 ]
Je mě to fuck!!
Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_lcap3%Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Je to v pořádku, je vidět že demokracie vzkvétá!!
Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_lcap3%Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_rcap
 3% [ 1 ]
Jsem z ní nadšen, ať žijí naši vládci ze Sionu!!
Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_lcap10%Současná domácí politika - Stránka 2 Vote_rcap
 10% [ 3 ]
Celkem hlasů : 29

AutorZpráva
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

Současná domácí politika - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime26/11/2006, 03:45

Že by NS!!!!! Současná domácí politika - Stránka 2 599 Současná domácí politika - Stránka 2 182
Návrat nahoru Goto down
MilanMainsky

MilanMainsky

Poeet p?íspivku : 174
Registration date : 24. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime28/11/2006, 16:54

Ano, NS, to je ta pravá cesta bílých nárdů naší rasy!!!
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime29/11/2006, 13:43

Chytří hošani, já věděl že ve vás se zkrývá mnoho dobrého!!!
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime6/1/2007, 17:47

Japak to vypadá stou vládou?? Už jsem dlouho o tom nic neslyšel??
Budou ještě nějakou sestavovat, nebo už rovnou nastolej diktaturu diasporátu?? Současná domácí politika - Stránka 2 1582 Současná domácí politika - Stránka 2 1582
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2007, 11:45

Leif napsal:
Japak to vypadá stou vládou?? Už jsem dlouho o tom nic neslyšel??
Budou ještě nějakou sestavovat, nebo už rovnou nastolej diktaturu diasporátu?? :*1582*: :*1582*:

To potrvá. To víš, jelikož se to vyřizuje přímo v Jeruzalémě, tak to bude ještě na dlouho. Navíc nikdo nemá potřebu cokoliv dělat, prachy se jim množí, sionisti tleskají, jelikož brzy přijdou s tím, že kdyby byla jedna vláda pro celou Evropu, tak se to nestane . . . a mám strach, že hloupé masy to zase odsouhlasí :*144*:
Návrat nahoru Goto down
Von Lerenstein

Von Lerenstein

Poeet p?íspivku : 122
Registration date : 04. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime7/1/2007, 14:40

Werwolf: nikoliv, docela by to vyřešila jednoduchá obdoba pravidla ze starověké Číny, kde lékař dostával zaplaceno za to, že jeho pacient byl zdravý, tedy, že by politici dostávali plat až poté, když by byla odhlasována důvěra parlamentu vládě, kdyby toto platilo, tak bychom měli fungující standartní vládu už zítra Současná domácí politika - Stránka 2 14
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime8/1/2007, 02:21

Tak budem volby bojkotovat!! Bílí Lístky!!
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime23/2/2007, 12:14

Co si myslíte o Národní straně? V jednu chvíli u mne zabodovala ohledně tábora v Letech, nicméně pořádání akcí proti našim sudetským soukmenovcům, mě přesvědčilo o něčem jiném. O tom, že Národní strana je jen další z rádoby pronárodních stran, která je povolena systémem a má za úkol štvát proti sobě jednotlivé národy. Takže něco naprosto nepřijatelného pro náš vznešený ideál Schwarz-weiss-rot
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime23/2/2007, 12:23

Werwolf napsal:
Co si myslíte o Národní straně? V jednu chvíli u mne zabodovala ohledně tábora v Letech, nicméně pořádání akcí proti našim sudetským soukmenovcům, mě přesvědčilo o něčem jiném. O tom, že Národní strana je jen další z rádoby pronárodních stran, která je povolena systémem a má za úkol štvát proti sobě jednotlivé národy. Takže něco naprosto nepřijatelného pro náš vznešený ideál Schwarz-weiss-rot
No ja nevim. Ja jsem ji volil a s jejim programem jsem spokojen. Hlavne akce-spalte svou nenavist,to bylo super,skoda,ze to certi zrusili...
Nejaky vetsi vyhrady nemam,prijde mi,ze je to takova Vlastenecka fronta v politice Současná domácí politika - Stránka 2 1236
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime23/2/2007, 16:27

Národní strana je pro mne jákási forma nacionalistů v jiném převleku.Ovšem moje sympatie měla,ale už nemá,kvůli jejímu předsedovi. Současná domácí politika - Stránka 2 41
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Honza88

Honza88

Poeet p?íspivku : 76
Registration date : 19. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime11/4/2007, 19:32

Zejtra k nám do města má přijet Václav Klaus Současná domácí politika - Stránka 2 144
Mám mu od vás vyřídit srdečný pozdrav?? Současná domácí politika - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 01. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime11/4/2007, 21:01

Nordmenn SE. napsal:
Národní strana je pro mne jákási forma nacionalistů v jiném převleku.Ovšem moje sympatie měla,ale už nemá,kvůli jejímu předsedovi. Současná domácí politika - Stránka 2 41

výjmečně s tebou musím souhlasit. Paní Edelmanová je skutečně něco extra to jsem ještě neviděl. Jestli to najdu tak sem hodim nějaké emaily od národní strany, kde mi jejich sekretář vyhrožuje zabitím a tak jako reakci nato, že jsem lady Edelmanovou nazval židovkou.
Návrat nahoru Goto down
http://www.ihr.org
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime11/4/2007, 22:06

Tomb@ napsal:
Nordmenn SE. napsal:

výjmečně s tebou musím souhlasit. Paní Edelmanová je skutečně něco extra to jsem ještě neviděl. Jestli to najdu tak sem hodim nějaké emaily od národní strany, kde mi jejich sekretář vyhrožuje zabitím a tak jako reakci nato, že jsem lady Edelmanovou nazval židovkou.

Ona se snad stydí za svůj původ?
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime12/4/2007, 00:53

Současná domácí politika - Stránka 2 1 nevim jestli se stydí to je otázka spíše pro ni, ale pravděpodobně se ho snaží zakrýt. Ono se moc nehodí mít v čele strany s celkem nacionalistickým programem ženu takového původu.
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime12/4/2007, 08:08

Tomb@ napsal:
Současná domácí politika - Stránka 2 1 nevim jestli se stydí to je otázka spíše pro ni, ale pravděpodobně se ho snaží zakrýt. Ono se moc nehodí mít v čele strany s celkem nacionalistickým programem ženu takového původu.
Tak to jsem ani nevěděl.Ta ženská se mi prostě nelíbí,jinak ta strana by teoreticky vzato špatná nebyla,ale dokud v jejím čele stojí ona-nikdy.Dělá straně ostudu.Toto není reprezentace strany. Současná domácí politika - Stránka 2 41
Jaký pán,takový krám.
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Güntsche

Güntsche

Poeet p?íspivku : 114
Registration date : 21. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime12/4/2007, 14:33

Národní strana se mě zdá až příliž šovinistická, připadájí mě jako Benešovi pohrobci, navíc Frau Edelmann je neuspěšnou kandidátkou do obce Židovské. Kdybych se právě považoval za Vlasteneckého Slovanského Čecha vadilo by mě to asi daleko více než teť. Čímž nechci říct že tuto Personu nějak zbožňuji!
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime21/4/2007, 01:15

Güntsche napsal:
Národní strana se mě zdá až příliž šovinistická, připadájí mě jako Benešovi pohrobci, navíc Frau Edelmann je neuspěšnou kandidátkou do obce Židovské. Kdybych se právě považoval za Vlasteneckého Slovanského Čecha vadilo by mě to asi daleko více než teť. Čímž nechci říct že tuto Personu nějak zbožňuji!

ten popis Národní strany mi v poslední době pasuje spíše na Vlasteneckou frontu. Tedy s výjimkou židovské předsedkyně samozřejmě. Ale jinak souhlas.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Současná domácí politika   Současná domácí politika - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Současná domácí politika
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: