| Současná domácí politika | |
|
+13KmotrBP Von Lerenstein Werwolf MilanMainsky D.A.K. Hans. rocky Klingenberg88 dolf18 people_shit Totenmond vverewolf Leif 17 posters |
|
Co si myslíte o současné domácí politické scéně?? | Je to doklad hroutícího se systému | | 76% | [ 22 ] | Je to kryze která posílí demokracii | | 7% | [ 2 ] | Je mě to fuck!! | | 3% | [ 1 ] | Je to v pořádku, je vidět že demokracie vzkvétá!! | | 3% | [ 1 ] | Jsem z ní nadšen, ať žijí naši vládci ze Sionu!! | | 10% | [ 3 ] |
| Celkem hlasů : 29 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| |
| |
MilanMainsky
Poeet p?íspivku : 174 Localisation : Sudeten Gold Höhe Registration date : 24. 10. 06
| Předmět: Re: Současná domácí politika 28/11/2006, 16:54 | |
| Ano, NS, to je ta pravá cesta bílých nárdů naší rasy!!! | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Současná domácí politika 29/11/2006, 13:43 | |
| Chytří hošani, já věděl že ve vás se zkrývá mnoho dobrého!!! | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Současná domácí politika 6/1/2007, 17:47 | |
| Japak to vypadá stou vládou?? Už jsem dlouho o tom nic neslyšel?? Budou ještě nějakou sestavovat, nebo už rovnou nastolej diktaturu diasporátu?? | |
|
| |
Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Současná domácí politika 7/1/2007, 11:45 | |
| - Leif napsal:
- Japak to vypadá stou vládou?? Už jsem dlouho o tom nic neslyšel??
Budou ještě nějakou sestavovat, nebo už rovnou nastolej diktaturu diasporátu?? :*1582*: :*1582*: To potrvá. To víš, jelikož se to vyřizuje přímo v Jeruzalémě, tak to bude ještě na dlouho. Navíc nikdo nemá potřebu cokoliv dělat, prachy se jim množí, sionisti tleskají, jelikož brzy přijdou s tím, že kdyby byla jedna vláda pro celou Evropu, tak se to nestane . . . a mám strach, že hloupé masy to zase odsouhlasí :*144*: | |
|
| |
Von Lerenstein
Poeet p?íspivku : 122 Localisation : Köln Registration date : 04. 12. 06
| Předmět: Re: Současná domácí politika 7/1/2007, 14:40 | |
| Werwolf: nikoliv, docela by to vyřešila jednoduchá obdoba pravidla ze starověké Číny, kde lékař dostával zaplaceno za to, že jeho pacient byl zdravý, tedy, že by politici dostávali plat až poté, když by byla odhlasována důvěra parlamentu vládě, kdyby toto platilo, tak bychom měli fungující standartní vládu už zítra | |
|
| |
Leif
| Předmět: Re: Současná domácí politika 8/1/2007, 02:21 | |
| Tak budem volby bojkotovat!! Bílí Lístky!! | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Současná domácí politika 23/2/2007, 12:14 | |
| Co si myslíte o Národní straně? V jednu chvíli u mne zabodovala ohledně tábora v Letech, nicméně pořádání akcí proti našim sudetským soukmenovcům, mě přesvědčilo o něčem jiném. O tom, že Národní strana je jen další z rádoby pronárodních stran, která je povolena systémem a má za úkol štvát proti sobě jednotlivé národy. Takže něco naprosto nepřijatelného pro náš vznešený ideál | |
|
| |
KmotrBP
Poeet p?íspivku : 614 Localisation : Praha Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: Současná domácí politika 23/2/2007, 12:23 | |
| - Werwolf napsal:
- Co si myslíte o Národní straně? V jednu chvíli u mne zabodovala ohledně tábora v Letech, nicméně pořádání akcí proti našim sudetským soukmenovcům, mě přesvědčilo o něčem jiném. O tom, že Národní strana je jen další z rádoby pronárodních stran, která je povolena systémem a má za úkol štvát proti sobě jednotlivé národy. Takže něco naprosto nepřijatelného pro náš vznešený ideál
No ja nevim. Ja jsem ji volil a s jejim programem jsem spokojen. Hlavne akce-spalte svou nenavist,to bylo super,skoda,ze to certi zrusili... Nejaky vetsi vyhrady nemam,prijde mi,ze je to takova Vlastenecka fronta v politice | |
|
| |
Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Současná domácí politika 23/2/2007, 16:27 | |
| Národní strana je pro mne jákási forma nacionalistů v jiném převleku.Ovšem moje sympatie měla,ale už nemá,kvůli jejímu předsedovi. | |
|
| |
Honza88
Poeet p?íspivku : 76 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Současná domácí politika 11/4/2007, 19:32 | |
| Zejtra k nám do města má přijet Václav Klaus Mám mu od vás vyřídit srdečný pozdrav?? | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: Současná domácí politika 11/4/2007, 21:01 | |
| - Nordmenn SE. napsal:
- Národní strana je pro mne jákási forma nacionalistů v jiném převleku.Ovšem moje sympatie měla,ale už nemá,kvůli jejímu předsedovi.
výjmečně s tebou musím souhlasit. Paní Edelmanová je skutečně něco extra to jsem ještě neviděl. Jestli to najdu tak sem hodim nějaké emaily od národní strany, kde mi jejich sekretář vyhrožuje zabitím a tak jako reakci nato, že jsem lady Edelmanovou nazval židovkou. | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Současná domácí politika 11/4/2007, 22:06 | |
| - Tomb@ napsal:
- Nordmenn SE. napsal:
- Národní strana je pro mne jákási forma nacionalistů v jiném převleku.Ovšem moje sympatie měla,ale už nemá,kvůli jejímu předsedovi.
výjmečně s tebou musím souhlasit. Paní Edelmanová je skutečně něco extra to jsem ještě neviděl. Jestli to najdu tak sem hodim nějaké emaily od národní strany, kde mi jejich sekretář vyhrožuje zabitím a tak jako reakci nato, že jsem lady Edelmanovou nazval židovkou. Ona se snad stydí za svůj původ? | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: Současná domácí politika 12/4/2007, 00:53 | |
| nevim jestli se stydí to je otázka spíše pro ni, ale pravděpodobně se ho snaží zakrýt. Ono se moc nehodí mít v čele strany s celkem nacionalistickým programem ženu takového původu. | |
|
| |
Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Současná domácí politika 12/4/2007, 08:08 | |
| - Tomb@ napsal:
- nevim jestli se stydí to je otázka spíše pro ni, ale pravděpodobně se ho snaží zakrýt. Ono se moc nehodí mít v čele strany s celkem nacionalistickým programem ženu takového původu.
Tak to jsem ani nevěděl.Ta ženská se mi prostě nelíbí,jinak ta strana by teoreticky vzato špatná nebyla,ale dokud v jejím čele stojí ona-nikdy.Dělá straně ostudu.Toto není reprezentace strany. Jaký pán,takový krám. | |
|
| |
Güntsche
Poeet p?íspivku : 114 Registration date : 21. 11. 06
| Předmět: Re: Současná domácí politika 12/4/2007, 14:33 | |
| Národní strana se mě zdá až příliž šovinistická, připadájí mě jako Benešovi pohrobci, navíc Frau Edelmann je neuspěšnou kandidátkou do obce Židovské. Kdybych se právě považoval za Vlasteneckého Slovanského Čecha vadilo by mě to asi daleko více než teť. Čímž nechci říct že tuto Personu nějak zbožňuji! | |
|
| |
Tomb@
| Předmět: Re: Současná domácí politika 21/4/2007, 01:15 | |
| - Güntsche napsal:
- Národní strana se mě zdá až příliž šovinistická, připadájí mě jako Benešovi pohrobci, navíc Frau Edelmann je neuspěšnou kandidátkou do obce Židovské. Kdybych se právě považoval za Vlasteneckého Slovanského Čecha vadilo by mě to asi daleko více než teť. Čímž nechci říct že tuto Personu nějak zbožňuji!
ten popis Národní strany mi v poslední době pasuje spíše na Vlasteneckou frontu. Tedy s výjimkou židovské předsedkyně samozřejmě. Ale jinak souhlas. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Současná domácí politika | |
| |
|
| |
| Současná domácí politika | |
|