| vegetariánství | |
|
+7Hanss Leif D.A.K. vverewolf Ferda_Mravenec Joseph Porta Werwolf 11 posters |
Autor | Zpráva |
---|
Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: vegetariánství 2/5/2007, 19:40 | |
| Já si svou stravu nedokáži bez masa představit. A to i díky tomu, že v mase jsou nejplnohodnotnější bílkoviny, jež tělo potřebuje. Pokud tvrdě trénujete, ať už bojové sporty či kulturistika, jíst maso beru za nutnost. Já bych se bez masa neobešel, jelikož jej jím každý den. | |
|
| |
Joseph Porta
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 24. 04. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 3/5/2007, 09:54 | |
| - Werwolf napsal:
- Já si svou stravu nedokáži bez masa představit. A to i díky tomu, že v mase jsou nejplnohodnotnější bílkoviny, jež tělo potřebuje. Pokud tvrdě trénujete, ať už bojové sporty či kulturistika, jíst maso beru za nutnost. Já bych se bez masa neobešel, jelikož jej jím každý den.
To souhlasim je dokázáno že matky které svým dětem v rocích tělesného vývoje nedávají maso tak se znich stávají podvižené měkoty které jsou 2x týdně u felčara a pořád si na něco stěžují | |
|
| |
Ferda_Mravenec
Poeet p?íspivku : 21 Age : 56 Localisation : Heidewald - Bayern Registration date : 22. 05. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 22/5/2007, 12:36 | |
| Podle mě je to blbost, já někde četl, že Hitler si dal alespoň občas kuřecí! | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: vegetariánství 22/5/2007, 20:49 | |
| Bez konzumace masa by se člověk nestal člověkem, díky tomu že začal konzumovat masitou potravu začal měnit i svůj způsob života, jenž zatím vrcholí v naší vlastní existenci. Jak Adolf Hitler, tak i ostatní si vegetariánství zvolili až v průběhu života, většinou v dospělosti. Během vývoje je maso jen obtížně nahraditelnou (ne-li nenahraditelnou) složkou stravy. Jinak osobně mám podobný styl stravování jako Werwolf. | |
|
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: vegetariánství 1/6/2007, 03:44 | |
| Nic proti masu,to bych byl sám proti sobě .Ale jde o to že lidi to berou jako nějákou samozřejmost .Nemají k tomu masu(a jídlu všeobecně) žádnou úctu.Lidi by si měli uvědomit že to není jen nějákej kus "žrádla".Měli by si uvědomit že to bylo dřív živý zvíře který zemřelo ,aby oni mohly žít.Dřív měli lidi k jidlu a masu uctu protože věděli co práce museli udělat než se dočkali masa.Dneska jde člověk do obchodu a koupí kilo masa a nic si neuvědomí.Je to jen další důkaz morálního a sociálního úpadku týhle společnosti.Možná se divíte co to píšu ale jsem pohan a takhle to chápu já,lidi už nemají žádnou úctu k přírodě a jejímu přirozenýmu koloběhu.Nehledě na to že kdysi byly zvířata braný takřka jako součást rodiny .Lidé věděli že oni potřebují je a naopak.Lidi si svých hospodářských zvířat vážili,samozřejmě bylo jasný že ty zvýřata musí jednou zabít,ale proto jim za života dávali to nejlepší a starali se o ně .Dneska je s toho hnusnej byznis,zvířata jsou jedno na druhým,cpou do nich bobule ,dokonce existuje něco jako burza s masem s toho je mi blbě.Takže až se příště zakousnete do řízečku tak na to myslete.... | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: vegetariánství 1/6/2007, 09:16 | |
| Máš sice pravdu D.A.K., nicméně moderní člověk si již nic takového jako úctu ke zvířeti, jež za živa nikdy neviděl, až na talíři, nedokáže uvědomit. Vidím to na sobě, ani jednou mne nenapadlo, že by mě něco takového mělo zatěžovat. A taky nezatěžuje a již při dnešním obědě si na to ani nevzpomenu. Bohužel, dnešní doba je jiná a v tomto ohledu beru zvířata jako dobrý zdroj bílkovin. Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku. | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: vegetariánství 4/6/2007, 01:39 | |
| Jo, přesunul sem toto téma sem, myslím, že se spíše hodí do ideologie! | |
|
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| Předmět: Re: vegetariánství 6/6/2007, 03:32 | |
| - Werwolf napsal:
- Máš sice pravdu D.A.K., nicméně moderní člověk si již nic takového jako úctu ke zvířeti, jež za živa nikdy neviděl, až na talíři, nedokáže uvědomit. Vidím to na sobě, ani jednou mne nenapadlo, že by mě něco takového mělo zatěžovat. A taky nezatěžuje a již při dnešním obědě si na to ani nevzpomenu. Bohužel, dnešní doba je jiná a v tomto ohledu beru zvířata jako dobrý zdroj bílkovin. Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.
Já souhlasím,chceš-li žít musíš jíst,to je samozřejmí.Je jiná doba já taky neviděl to zvíře co sem měl dnes k obědu:*4*: ,já jen mluvil o tom že člověk si už vůbec neuvědomuje koloběh života. -Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.-To je právě podle mě chyba ,měl bys vidět obojí. | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: vegetariánství 6/6/2007, 11:50 | |
| - D.A.K. napsal:
- Werwolf napsal:
- Máš sice pravdu D.A.K., nicméně moderní člověk si již nic takového jako úctu ke zvířeti, jež za živa nikdy neviděl, až na talíři, nedokáže uvědomit. Vidím to na sobě, ani jednou mne nenapadlo, že by mě něco takového mělo zatěžovat. A taky nezatěžuje a již při dnešním obědě si na to ani nevzpomenu. Bohužel, dnešní doba je jiná a v tomto ohledu beru zvířata jako dobrý zdroj bílkovin. Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.
Já souhlasím,chceš-li žít musíš jíst,to je samozřejmí.Je jiná doba já taky neviděl to zvíře co sem měl dnes k obědu:*4*: ,já jen mluvil o tom že člověk si už vůbec neuvědomuje koloběh života. -Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku. -To je právě podle mě chyba ,měl bys vidět obojí.
Moc dobře vím, že je to chyba. Bohužel jsem rozmazlený dnešními vymoženostmi a koloběh života mé večeře jde opravdu mimo mne. | |
|
| |
Hanss
Poeet p?íspivku : 2 Registration date : 07. 06. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 25/6/2007, 15:17 | |
| Člověk je všežravec. Má se jíst vše, zelenina ovoce maso. K tomu neni už co dodat. | |
|
| |
Picma.
Poeet p?íspivku : 123 Age : 35 Localisation : Wolfschanze Registration date : 18. 04. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 25/6/2007, 15:50 | |
| Žeru všechno co mi přijde pod ruku ale maso je pro mě nejlepší | |
|
| |
KmotrBP
Poeet p?íspivku : 614 Localisation : Praha Registration date : 20. 01. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 25/6/2007, 16:07 | |
| Vegetarianstvi je kravina.. Vymysl zas nejakyho hippika | |
|
| |
Schleitr
Poeet p?íspivku : 22 Localisation : Mahrischen markgrafschaft Registration date : 29. 04. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 25/6/2007, 19:48 | |
| | |
|
| |
Schleitr
Poeet p?íspivku : 22 Localisation : Mahrischen markgrafschaft Registration date : 29. 04. 07
| Předmět: Re: vegetariánství 25/6/2007, 19:49 | |
| | |
|
| |
Temnee_svedomi... Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 288 Registration date : 19. 09. 06
| Předmět: Re: vegetariánství 25/6/2007, 20:14 | |
| Přesně tak, člověk je univerzální..jí jak maso, tak zeleninu a nepřijde mi "evoluční", když ze sebe udělám dobrovolně bíložravce...ale s masem by se to taky nemělo přehánět.Vyvážená strava je důležitá Pokud ale někdo chce jíst jen trávu, tak ať jí ale ať to nikomu nevnucuje, jak je poslední dobou trendem | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: vegetariánství | |
| |
|
| |
| vegetariánství | |
|