Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

vegetariánství

Goto down 
+7
Hanss
Leif
D.A.K.
vverewolf
Ferda_Mravenec
Joseph Porta
Werwolf
11 posters
AutorZpráva
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime2/5/2007, 19:40

Já si svou stravu nedokáži bez masa představit. A to i díky tomu, že v mase jsou nejplnohodnotnější bílkoviny, jež tělo potřebuje. Pokud tvrdě trénujete, ať už bojové sporty či kulturistika, jíst maso beru za nutnost. Já bych se bez masa neobešel, jelikož jej jím každý den.
Návrat nahoru Goto down
Joseph Porta

Joseph Porta

Poeet p?íspivku : 9
Registration date : 24. 04. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime3/5/2007, 09:54

Werwolf napsal:
Já si svou stravu nedokáži bez masa představit. A to i díky tomu, že v mase jsou nejplnohodnotnější bílkoviny, jež tělo potřebuje. Pokud tvrdě trénujete, ať už bojové sporty či kulturistika, jíst maso beru za nutnost. Já bych se bez masa neobešel, jelikož jej jím každý den.

To souhlasim je dokázáno že matky které svým dětem v rocích tělesného vývoje nedávají maso tak se znich stávají podvižené měkoty které jsou 2x týdně u felčara a pořád si na něco stěžují vegetariánství 298
Návrat nahoru Goto down
Ferda_Mravenec

Ferda_Mravenec

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 22. 05. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime22/5/2007, 12:36

Podle mě je to blbost, já někde četl, že Hitler si dal alespoň občas kuřecí!
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime22/5/2007, 20:49

Bez konzumace masa by se člověk nestal člověkem, díky tomu že začal konzumovat masitou potravu začal měnit i svůj způsob života, jenž zatím vrcholí v naší vlastní existenci. Jak Adolf Hitler, tak i ostatní si vegetariánství zvolili až v průběhu života, většinou v dospělosti. Během vývoje je maso jen obtížně nahraditelnou (ne-li nenahraditelnou) složkou stravy. Jinak osobně mám podobný styl stravování jako Werwolf.
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime1/6/2007, 03:44

Nic proti masu,to bych byl sám proti sobě vegetariánství 4 .Ale jde o to že lidi to berou jako nějákou samozřejmost .Nemají k tomu masu(a jídlu všeobecně) žádnou úctu.Lidi by si měli uvědomit že to není jen nějákej kus "žrádla".Měli by si uvědomit že to bylo dřív živý zvíře který zemřelo ,aby oni mohly žít.Dřív měli lidi k jidlu a masu uctu protože věděli co práce museli udělat než se dočkali masa.Dneska jde člověk do obchodu a koupí kilo masa a nic si neuvědomí.Je to jen další důkaz morálního a sociálního úpadku týhle společnosti.Možná se divíte co to píšu ale jsem pohan a takhle to chápu já,lidi už nemají žádnou úctu k přírodě a jejímu přirozenýmu koloběhu.Nehledě na to že kdysi byly zvířata braný takřka jako součást rodiny .Lidé věděli že oni potřebují je a naopak.Lidi si svých hospodářských zvířat vážili,samozřejmě bylo jasný že ty zvýřata musí jednou zabít,ale proto jim za života dávali to nejlepší a starali se o ně .Dneska je s toho hnusnej byznis,zvířata jsou jedno na druhým,cpou do nich bobule ,dokonce existuje něco jako burza s masem vegetariánství 78 s toho je mi blbě.Takže až se příště zakousnete do řízečku tak na to myslete.... vegetariánství 4
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime1/6/2007, 09:16

Máš sice pravdu D.A.K., nicméně moderní člověk si již nic takového jako úctu ke zvířeti, jež za živa nikdy neviděl, až na talíři, nedokáže uvědomit. Vidím to na sobě, ani jednou mne nenapadlo, že by mě něco takového mělo zatěžovat. A taky nezatěžuje a již při dnešním obědě si na to ani nevzpomenu. Bohužel, dnešní doba je jiná a v tomto ohledu beru zvířata jako dobrý zdroj bílkovin. Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime4/6/2007, 01:39

Jo, přesunul sem toto téma sem, myslím, že se spíše hodí do ideologie! vegetariánství 4
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime6/6/2007, 03:32

Werwolf napsal:
Máš sice pravdu D.A.K., nicméně moderní člověk si již nic takového jako úctu ke zvířeti, jež za živa nikdy neviděl, až na talíři, nedokáže uvědomit. Vidím to na sobě, ani jednou mne nenapadlo, že by mě něco takového mělo zatěžovat. A taky nezatěžuje a již při dnešním obědě si na to ani nevzpomenu. Bohužel, dnešní doba je jiná a v tomto ohledu beru zvířata jako dobrý zdroj bílkovin. Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.

Já souhlasím,chceš-li žít musíš jíst,to je samozřejmí.Je jiná doba já taky neviděl to zvíře co sem měl dnes k obědu:*4*: ,já jen mluvil o tom že člověk si vůbec neuvědomuje koloběh života.

-Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.
-To je právě podle mě chyba ,měl bys vidět obojí.
vegetariánství 194
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime6/6/2007, 11:50

D.A.K. napsal:
Werwolf napsal:

Já souhlasím,chceš-li žít musíš jíst,to je samozřejmí.Je jiná doba já taky neviděl to zvíře co sem měl dnes k obědu:*4*: ,já jen mluvil o tom že člověk si vůbec neuvědomuje koloběh života.

-Já když se dívám na kuře, nevidím živého tvora, ale dobrou večeři bohatou na živočišné bílkoviny a trochou tuku.
-To je právě podle mě chyba ,měl bys vidět obojí.
vegetariánství 194

Moc dobře vím, že je to chyba. Bohužel jsem rozmazlený dnešními vymoženostmi a koloběh života mé večeře jde opravdu mimo mne.
Návrat nahoru Goto down
Hanss

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 07. 06. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime25/6/2007, 15:17

Člověk je všežravec. Má se jíst vše, zelenina ovoce maso.
K tomu neni už co dodat.vegetariánství 2739
Návrat nahoru Goto down
Picma.

Picma.

Poeet p?íspivku : 123
Registration date : 18. 04. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime25/6/2007, 15:50

Žeru všechno co mi přijde pod ruku vegetariánství 1 ale maso je pro mě nejlepší vegetariánství 1
Návrat nahoru Goto down
http://www.sblog.cz/picma03./
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime25/6/2007, 16:07

Vegetarianstvi je kravina.. Vymysl zas nejakyho hippika vegetariánství 129
Návrat nahoru Goto down
Schleitr

Schleitr

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 29. 04. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime25/6/2007, 19:48

Picma. napsal:
Žeru všechno co mi přijde pod ruku vegetariánství 1 ale maso je pro mě nejlepší vegetariánství 1
Tak pod tohle se klidně podepíšu vegetariánství 1
Návrat nahoru Goto down
Schleitr

Schleitr

Poeet p?íspivku : 22
Registration date : 29. 04. 07

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime25/6/2007, 19:49

Picma. napsal:
Tak pod tohle se klidně podepíšu vegetariánství 1
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime25/6/2007, 20:14

Přesně tak, člověk je univerzální..jí jak maso, tak zeleninu a nepřijde mi "evoluční", když ze sebe udělám dobrovolně bíložravce...ale s masem by se to taky nemělo přehánět.Vyvážená strava je důležitávegetariánství 114
Pokud ale někdo chce jíst jen trávu, tak ať jí ale ať to nikomu nevnucuje, jak je poslední dobou trendem vegetariánství 144
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

vegetariánství Empty
PříspěvekPředmět: Re: vegetariánství   vegetariánství Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

vegetariánství
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: