|
| death metal,hard core,hate core | |
| | Autor | Zpráva |
---|
zyklon
Poeet p?íspivku : 21 Age : 44 Localisation : pragl Registration date : 14. 02. 07
| Předmět: death metal,hard core,hate core 16/2/2007, 23:03 | |
| jak tak koukám je to tady samej NSBM a WP,zajímá mě co říkáte na kapely který hrajou výše uvedený styly,jestli je posloucháte a jaký.máte rádi brutal death metal(cannibal corpse,kataklysm..),hatecore(teardown,rebell hell,those opossed,fear rains down)hardcore(hatebreed,death before dishonour)atd.. | |
| | | Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 16/2/2007, 23:10 | |
| - zyklon napsal:
- jak tak koukám je to tady samej NSBM a WP,zajímá mě co říkáte na kapely který hrajou výše uvedený styly,jestli je posloucháte a jaký.máte rádi brutal death metal(cannibal corpse,kataklysm..),hatecore(teardown,rebell hell,those opossed,fear rains down)hardcore(hatebreed,death before dishonour)atd..
Ne všichni,mě osobně se to třeba moc nelíbí,němčina podle mne není zrovinka nejlepší jazyk na zpívání. Můj styl by asi tady nenašel místo. | |
| | | Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 17/2/2007, 11:17 | |
| Z deathu mám strašně rád Deicide a Morbid Angel, Canibal Corpse jsou klasika. Hatebreed je skvělá záležitost a doplnil bych ještě Napalm death, což je spíš grindcore. | |
| | | zyklon
Poeet p?íspivku : 21 Age : 44 Localisation : pragl Registration date : 14. 02. 07
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 18/2/2007, 00:36 | |
| sven:tvojí odpověd sem moc nepochopil,chceš říct že kapely o kterejch sem psal zpívaj německy?? to si asi žádnou z nich neslyšel. Werwolf:jj deicide a M.angel jsou bomba,co se napalmů týče hudebně skvělý textově je to levice jak prase. | |
| | | Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 18/2/2007, 12:19 | |
| - zyklon napsal:
- sven:tvojí odpověd sem moc nepochopil,chceš říct že kapely o kterejch sem psal zpívaj německy?? to si asi žádnou z nich neslyšel.
Werwolf:jj deicide a M.angel jsou bomba,co se napalmů týče hudebně skvělý textově je to levice jak prase. To máš pravdu, jsou to levičáci. Ale jejich hudba je skvělá. | |
| | | Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 18/2/2007, 12:23 | |
| Všecko je možný,to jsem se netrefil s tou němčinou.. | |
| | | Mozkocuc-CZ
Poeet p?íspivku : 488 Localisation : Ostrau Registration date : 26. 10. 06
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 18/2/2007, 14:00 | |
| Já tyhle styly moc nemusím, já radši Blackmetal, Ale ten kataklysm se mi celkem líbil na youtube jsem viděl nějaké klipy | |
| | | Ohtar14
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 22. 10. 06
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 19/2/2007, 13:11 | |
| Death metal jsem hodně poslouchal dříve, nic jiného u mě nemělo konkurenci, až do doby kdy jsem měl tu čest poslechnout black metalový klasiky . Dneska si občas, když je nálada, poslechnu Deicide, Grave, Morbid Angel, Obituary, Unleashed. | |
| | | BliSS88
Poeet p?íspivku : 699 Registration date : 25. 10. 06
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 9/3/2007, 20:47 | |
| Hosi souhlasim s vami..Obituary,Cannibal Corpse,Morbid Angel,Kataklysm,nebo Hypomyšky,urcite DEATH spolecne s chuckem,nad temi jsem nezanevrela...Atd atd..Je toho moccc....:)) | |
| | | Maximum.Violence
Poeet p?íspivku : 445 Localisation : DC Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 5/4/2007, 12:57 | |
| Deicide, Kataklysm, Death, Malevolent Creation. Z českejch Sabathory a Martyrium Christi, pro zasmání třebas Severočeskou legendu Pussy Pampers:*3*: Napalm Death je podle mě sračka jak hudební, tak názorová. Naopak Six Feet Under mám hrozně rád, přesto, že jsou to smažky. Ale tak to Motörhead taky, že? | |
| | | BliSS88
Poeet p?íspivku : 699 Registration date : 25. 10. 06
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 11/4/2007, 13:26 | |
| S temi napalm death souhlasim..Je to sranec...A nazivo me z nich bylo zle... | |
| | | Maximum.Violence
Poeet p?íspivku : 445 Localisation : DC Registration date : 04. 01. 07
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core 28/5/2007, 04:30 | |
| to Bliss88: Death je skvělá kapela. Spirit Crusher kultovní píseň. Ono celé album Thesound Of Perseverence je hustý. Třeba ta instrumentálka nebo ten cover na konci. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: death metal,hard core,hate core | |
| |
| | | | death metal,hard core,hate core | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |