Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

death metal,hard core,hate core

Goto down 
+3
Werwolf
Sven88
zyklon
7 posters
AutorZpráva
zyklon

zyklon

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 14. 02. 07

death metal,hard core,hate core Empty
PříspěvekPředmět: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime16/2/2007, 23:03

jak tak koukám je to tady samej NSBM a WP,zajímá mě co říkáte na kapely který hrajou výše uvedený styly,jestli je posloucháte a jaký.máte rádi brutal death metal(cannibal corpse,kataklysm..),hatecore(teardown,rebell hell,those opossed,fear rains down)hardcore(hatebreed,death before dishonour)atd..
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime16/2/2007, 23:10

zyklon napsal:
jak tak koukám je to tady samej NSBM a WP,zajímá mě co říkáte na kapely který hrajou výše uvedený styly,jestli je posloucháte a jaký.máte rádi brutal death metal(cannibal corpse,kataklysm..),hatecore(teardown,rebell hell,those opossed,fear rains down)hardcore(hatebreed,death before dishonour)atd..
Ne všichni,mě osobně se to třeba moc nelíbí,němčina podle mne není zrovinka nejlepší jazyk na zpívání. death metal,hard core,hate core 157 Můj styl by asi tady nenašel místo. death metal,hard core,hate core 71
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime17/2/2007, 11:17

Z deathu mám strašně rád Deicide a Morbid Angel, Canibal Corpse jsou klasika. Hatebreed je skvělá záležitost a doplnil bych ještě Napalm death, což je spíš grindcore. death metal,hard core,hate core 2904
Návrat nahoru Goto down
zyklon

zyklon

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 14. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime18/2/2007, 00:36

sven:tvojí odpověd sem moc nepochopil,chceš říct že kapely o kterejch sem psal zpívaj německy?? death metal,hard core,hate core 157 to si asi žádnou z nich neslyšel.
Werwolf:jj deicide a M.angel jsou bomba,co se napalmů týče hudebně skvělý textově je to levice jak prase.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime18/2/2007, 12:19

zyklon napsal:
sven:tvojí odpověd sem moc nepochopil,chceš říct že kapely o kterejch sem psal zpívaj německy?? death metal,hard core,hate core 157 to si asi žádnou z nich neslyšel.
Werwolf:jj deicide a M.angel jsou bomba,co se napalmů týče hudebně skvělý textově je to levice jak prase.

To máš pravdu, jsou to levičáci. Ale jejich hudba je skvělá.
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime18/2/2007, 12:23

Všecko je možný,to jsem se netrefil s tou němčinou.. death metal,hard core,hate core 71
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime18/2/2007, 14:00

Já tyhle styly moc nemusím, já radši Blackmetal, Ale ten kataklysm se mi celkem líbil na youtube jsem viděl nějaké klipy
Návrat nahoru Goto down
Ohtar14

Ohtar14

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 22. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime19/2/2007, 13:11

Death metal jsem hodně poslouchal dříve, nic jiného u mě nemělo konkurenci, až do doby kdy jsem měl tu čest poslechnout black metalový klasiky death metal,hard core,hate core 2163 . Dneska si občas, když je nálada, poslechnu Deicide, Grave, Morbid Angel, Obituary, Unleashed.
Návrat nahoru Goto down
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime9/3/2007, 20:47

Hosi souhlasim s vami..Obituary,Cannibal Corpse,Morbid Angel,Kataklysm,nebo Hypomyšky,urcite DEATH spolecne s chuckem,nad temi jsem nezanevrela...Atd atd..Je toho moccc....:))
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

Poeet p?íspivku : 445
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime5/4/2007, 12:57

Deicide, Kataklysm, Death, Malevolent Creation. Z českejch Sabathory a Martyrium Christi, pro zasmání třebas Severočeskou legendu Pussy Pampers:*3*: Napalm Death je podle mě sračka jak hudební, tak názorová. Naopak Six Feet Under mám hrozně rád, přesto, že jsou to smažky. Ale tak to Motörhead taky, že?
Návrat nahoru Goto down
http://sever.nacionaliste.com
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime11/4/2007, 13:26

S temi napalm death souhlasim..Je to sranec...A nazivo me z nich bylo zle...
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

Poeet p?íspivku : 445
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime28/5/2007, 04:30

to Bliss88:
Death je skvělá kapela. Spirit Crusher kultovní píseň. Ono celé album Thesound Of Perseverence je hustý. Třeba ta instrumentálka nebo ten cover na konci.
Návrat nahoru Goto down
http://sever.nacionaliste.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: death metal,hard core,hate core   death metal,hard core,hate core Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

death metal,hard core,hate core
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: