Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Skinheads

Goto down 
+21
Tomb@
Temnee_svedomi...
VolksGrenadier
Wonder
Honza88
Spirit
dolf18
Uctívač z Javi
Sparta
KalisnikWP
vverewolf
ernest
Gudrun
Mozkocuc-CZ
KmotrBP
Sven88
D.A.K.
Tyr
StandTrue
Leif
Werwolf
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Co je pro Vás Skinheads????
Jediná a pravá cesta
Skinheads - Stránka 4 Vote_lcap12%Skinheads - Stránka 4 Vote_rcap
 12% [ 4 ]
Součást NS ideologie
Skinheads - Stránka 4 Vote_lcap15%Skinheads - Stránka 4 Vote_rcap
 15% [ 5 ]
Živoní styl části NS
Skinheads - Stránka 4 Vote_lcap41%Skinheads - Stránka 4 Vote_rcap
 41% [ 14 ]
Ostuda NS-hnutí
Skinheads - Stránka 4 Vote_lcap18%Skinheads - Stránka 4 Vote_rcap
 18% [ 6 ]
Hoši na špinavou práci
Skinheads - Stránka 4 Vote_lcap6%Skinheads - Stránka 4 Vote_rcap
 6% [ 2 ]
Hovada, co nevědí nic o NS
Skinheads - Stránka 4 Vote_lcap8%Skinheads - Stránka 4 Vote_rcap
 8% [ 3 ]
Celkem hlasů : 34

AutorZpráva
Spirit

Spirit

Poeet p?íspivku : 31
Registration date : 01. 04. 07

Skinheads - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime17/4/2007, 17:04

KmotrBP napsal:

To,ze "nejsou zadni politici" me osobni vadi asi nejvice. Nikdo-podotykam-nikdo normalni,slusny,inteligentni clovek neni apoliticky!! Musis mit prece nazor na politiku a musis se zajimat o to,co se deje. Me se hlavne libi,ze ste vsichni APOLITICKY SKINS,jenom vam nevadi AFA,ale nenavidite WP!

Nebylo to myšleno tak, že jako nemají (přesněji neměli) svůj názor na politickou situaci, nebo že by všichni nechodili volit, myslel jsem to tak, že skinhead jako hnutí politiku neřešilo a nijak se v ní neangažovalo. Ve staré Anglii byli skins kteří na politiku naprosto srali nebo proti ní ostře vystupovali, stejně jako skins kteří chodili volit, měli svoje jasné postoje, apod. Nicméně apolitičnost je vlasně taky politický názor, dle mě.... Neházej laskavě skinheady do jednoho pytle. Nemám rád AFU stejně jako nemám rád NO. Obě strany jsou pro mě nepřijatelné. I když si myslím, že ti vylízanci převažují v AFě.
Návrat nahoru Goto down
Honza88

Honza88

Poeet p?íspivku : 76
Registration date : 19. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime17/4/2007, 17:42

Spirit napsal:
KmotrBP napsal:

To,ze "nejsou zadni politici" me osobni vadi asi nejvice. Nikdo-podotykam-nikdo normalni,slusny,inteligentni clovek neni apoliticky!! Musis mit prece nazor na politiku a musis se zajimat o to,co se deje. Me se hlavne libi,ze ste vsichni APOLITICKY SKINS,jenom vam nevadi AFA,ale nenavidite WP!

Nebylo to myšleno tak, že jako nemají (přesněji neměli) svůj názor na politickou situaci, nebo že by všichni nechodili volit, myslel jsem to tak, že skinhead jako hnutí politiku neřešilo a nijak se v ní neangažovalo. Ve staré Anglii byli skins kteří na politiku naprosto srali nebo proti ní ostře vystupovali, stejně jako skins kteří chodili volit, měli svoje jasné postoje, apod. Nicméně apolitičnost je vlasně taky politický názor, dle mě.... Neházej laskavě skinheady do jednoho pytle. Nemám rád AFU stejně jako nemám rád NO. Obě strany jsou pro mě nepřijatelné. I když si myslím, že ti vylízanci převažují v AFě.
Přesně jak to napsal Kmotr "Normální,slušný a inteligentní člověk nemůže být apolitický.Kritizovat to jim šlo ale aby nabídli možné východisko to ne!!
Byli stejní jako dnešní AFA Skinheads - Stránka 4 378 ....
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime17/4/2007, 22:14

Jen ať je v Afe mrtě vylízanců a jen ať jsou vydět hodně na vehřejnosti!! Skinheads - Stránka 4 1
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Spirit

Spirit

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2007, 18:58

Leif napsal:
Jen ať je v Afe mrtě vylízanců a jen ať jsou vydět hodně na vehřejnosti!! Skinheads - Stránka 4 1

Ovšem podobným arsenálem individuí se může pochlubit i druhá strana mince Skinheads - Stránka 4 7
Návrat nahoru Goto down
Honza88

Honza88

Poeet p?íspivku : 76

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2007, 19:23

Spirit napsal:
Leif napsal:

Ovšem podobným arsenálem individuí se může pochlubit i druhá strana mince Skinheads - Stránka 4 7
To si nemyslím, protože každý z nás si jde za jasným cílem. Schwarz-weiss-rot
A ne jako AFA která umí jenom kritizovat :*378*:Vždyť vjetšina z nich jsou jen ubohý trosky Skinheads - Stránka 4 144
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2007, 19:31

Spirit napsal:
Leif napsal:

Je sice pravda, že i na "naší" straně jsou lidé, které si opravdu dovolím nazvat špínou, nicméně ponejvíce takovéto lůzy je mezi anarchisty a punkery, žijí ve špíně a drogovém opojení, naprosto nevzděláni a nedotčeni dnešní morálkou . . . takoví nemají právo na život!
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2007, 20:28

Werwolf napsal:
Spirit napsal:
Leif napsal:

Je sice pravda, že i na "naší" straně jsou lidé, které si opravdu dovolím nazvat špínou, nicméně ponejvíce takovéto lůzy je mezi anarchisty a punkery, žijí ve špíně a drogovém opojení, naprosto nevzděláni a nedotčeni dnešní morálkou . . . takoví nemají právo na život!
Ale na smrt!!!! Skinheads - Stránka 4 246 Skinheads - Stránka 4 5
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2007, 21:37

Spirit napsal:
Leif napsal:

No zatím na naší straně jsem vylízanců moc nepoznal, každej z nás co znám ví o co jde!! Možná jeden člověk se tomuto vymiká, ale toho ru jmenovat nebudu páč stejně neznám jeho jméno! Skinheads - Stránka 4 141
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Wonder

Wonder

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 20. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime19/4/2007, 23:22

Skinheads no někteří naši starší na počátku byly kališníci.
I když kališníky moc nemusím.Z důvodů že nesympatizují z naší ideologii.
Ale co se týče politiky v něčem málo si porozumíme.A navíc jsou to taky rasisté.Je spousta NS kteří byli dříve kališníky.Pár jich znám.Je jiná doba a kališníků je minimum mají na nás větší vliv Německo a Anglie co se týče NS.Akorát jsem nepochopil proč v době počátku u nás v komotau.Byli kališníci a nepřešli rovnou k NS.Když měli možnost osobně jsem hrdý na to že mi Němci co žili v Sudetech vybudovali toto město.A Sám bydlím v domě a čtvrti ve které tenkrát bydleli ryze Němci.Husické války mě fascinují ale osobě jsem spíš hrdý na Karla IV než na Jana Žišku, už proto co Karel IV vybudoval a jaké měl Patenty na cikány.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime23/4/2007, 15:00

Velice pěkný článek - http://www.nsec-88.org/fortis/literatura/clanky/Skinheadska_otazka.html
Návrat nahoru Goto down
Spirit

Spirit

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime24/4/2007, 18:00

Werwolf napsal:
Velice pěkný článek - http://www.nsec-88.org/fortis/literatura/clanky/Skinheadska_otazka.html

Skinheads - Stránka 4 2374 Pro zasmání dobrý... Skinheads - Stránka 4 2374 Píše o NS, a neonacistických skinech, o SHARPácích píše jako o "agresivních neomarxistech", přiznává, že skinhead si odvažuje říkat i negr, a přitom mu (nejen jemu) uniká pravý význam a smysl SH. Někdy mě opouští vztek a smíchy slzím, když si představím, že dnešní "jakobySkinhead", tak hrdý na svou rasu, se hrdě nazývá stejně, jako před třiceti lety spoustu černochů Skinheads - Stránka 4 2374
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime24/4/2007, 19:06

Spirit napsal:
Werwolf napsal:

Skinheads - Stránka 4 2374 Pro zasmání dobrý... Skinheads - Stránka 4 2374 Píše o NS, a neonacistických skinech, o SHARPácích píše jako o "agresivních neomarxistech", přiznává, že skinhead si odvažuje říkat i negr, a přitom mu (nejen jemu) uniká pravý význam a smysl SH. Někdy mě opouští vztek a smíchy slzím, když si představím, že dnešní "jakobySkinhead", tak hrdý na svou rasu, se hrdě nazývá stejně, jako před třiceti lety spoustu černochů Skinheads - Stránka 4 2374

Vždyť on píše, že se musíme vyvarovat tohoto označení, že toto označení shazuje ideály Ns. Autor článku se skinheadem rozhodně nenazývá.
Návrat nahoru Goto down
KalisnikWP

KalisnikWP

Poeet p?íspivku : 175
Registration date : 25. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime7/5/2007, 23:25

Wonder napsal:
Skinheads no někteří naši starší na počátku byly kališníci.
I když kališníky moc nemusím.Z důvodů že nesympatizují z naší ideologii.
Ale co se týče politiky v něčem málo si porozumíme.A navíc jsou to taky rasisté.Je spousta NS kteří byli dříve kališníky.Pár jich znám.Je jiná doba a kališníků je minimum mají na nás větší vliv Německo a Anglie co se týče NS.Akorát jsem nepochopil proč v době počátku u nás v komotau.Byli kališníci a nepřešli rovnou k NS.Když měli možnost osobně jsem hrdý na to že mi Němci co žili v Sudetech vybudovali toto město.A Sám bydlím v domě a čtvrti ve které tenkrát bydleli ryze Němci.Husické války mě fascinují ale osobě jsem spíš hrdý na Karla IV než na Jana Žišku, už proto co Karel IV vybudoval a jaké měl Patenty na cikány.

Skinheads - Stránka 4 4 Skinheads - Stránka 4 188 Skinheads - Stránka 4 182 Skinheads - Stránka 4 Celtzi1
Návrat nahoru Goto down
http://www.whiteman.6te.net
VolksGrenadier

VolksGrenadier

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 05. 05. 07

PříspěvekPředmět: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 12:45

Když jsem viděl fotky z pochodu národního odporu v brně můžu vám říct že 90% lidí tam měla Bomber, Kanady......
Zase na druhou stranu kdyby se tak ti lidi neoblíkali tak by jsme nepoznali že je to NS
Návrat nahoru Goto down
http://www.ss-ttk-klan.
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 13:31

VolksGrenadier napsal:
Když jsem viděl fotky z pochodu národního odporu v brně můžu vám říct že 90% lidí tam měla Bomber, Kanady......
Zase na druhou stranu kdyby se tak ti lidi neoblíkali tak by jsme nepoznali že je to NS

Cože? Tak to asi těžko. Opravdu to bylo úplně naopak. Já si právě pochvaloval, že 95% účastníků vypadalo reprezentativně. No řekni, Tyre, Leife, Mozkocuci, BliSS či Otíku . . .
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 13:34

VolksGrenadier napsal:

90% procent tam MĚLO bomber a kanady?Tak to jsem byl asi na jinym pochodě. Uakž mi tu těch 90procent http://www.fotos.cz/galery.php?id=980&pg=3&perpg=20 Skinheads - Stránka 4 1
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

Poeet p?íspivku : 232

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 15:26

Co můžu říci, tak je to přesně naopak 90.. ne-li 95% všech NS nenosí něco, co připomíná skinheads. A když se někdo na akci v takovém objeví, tak se na něj většina ns divá dost divně - včetně mě.

Celé tohle povykování mi přijde ze strany skinheads jako zoufalství.
Návrat nahoru Goto down
VolksGrenadier

VolksGrenadier

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 15:57

Možná že to byla jiná akce...

nejsem skinhead, a neobhajuji je , ale neměli by jsme se od těchto lidí hned distancovat protože hodně z nich jsou NS a táhnou s náma za jeden provaz...

A chtěl bych se omluvit všem, co jsem něják poškodil , nebo urazil

Díky
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 17:27

VolksGrenadier napsal:
Možná že to byla jiná akce...

nejsem skinhead, a neobhajuji je , ale neměli by jsme se od těchto lidí hned distancovat protože hodně z nich jsou NS a táhnou s náma za jeden provaz...

A chtěl bych se omluvit všem, co jsem něják poškodil , nebo urazil

Díky

Ale já se odmítám spojovat s někým, kdo se k nám otevřeně nehlásí a má ve svých řadách všelijakou verbež ala marxisty, komunisty atd... nikdy
Návrat nahoru Goto down
VolksGrenadier

VolksGrenadier

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime8/5/2007, 17:36

ale ne všichni....
Návrat nahoru Goto down
Sparta

Sparta

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime9/5/2007, 07:29

VolksGrenadier napsal:
ale ne všichni....

Ten kdo se k nám hlásí at s k nám přidá a odejde ze spolku všelijaké verbeže.

Jen pro srovnání. Stejný argument "ne, všichni" používá antirasisté na protiváhu naší kritiky cigánů.
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime9/5/2007, 17:23

Sparta napsal:
VolksGrenadier napsal:
ale ne všichni....

Jen pro srovnání. Stejný argument "ne, všichni" používá antirasisté na protiváhu naší kritiky cigánů.
Svata pravda Skinheads - Stránka 4 1359
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
VolksGrenadier

VolksGrenadier

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime9/5/2007, 17:59

Sven88 napsal:
Sparta napsal:
VolksGrenadier napsal:
ale ne všichni....

Svata pravda Skinheads - Stránka 4 1359
S tím souhlasím : Ten kdo se k nám hlásí ať se k nám přidá a odejde ze spolku všelijaké verbeže.
Argumentem "ne, všichni" jsem rozhodně nechtěl obhajovat cigany a podobnou holotu (Myslím přistěhovalce, ukrajince, rusy, a podobné individua které tu přišli pobírat Sociální dávky)
Návrat nahoru Goto down
Spirit

Spirit

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime9/5/2007, 20:37

Sparta napsal:

Já tento argument používám často. Jak v souvislosti s cikány, tak v souvislosti např. s NS. Protože je to jednoduše pravdivý argument. Nemůžu soudit jednotlivce podle většiny - to dá rozum! Skinheads - Stránka 4 157
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime9/5/2007, 21:11

Mě osobně skinheads(WP) nevadí, pokud maj dost sebereflexe a když už se učastní nějaký demo opustí od své klasické módy -bombrů atp.
Znám mezi nima dost solidních-inteligentních lidí ,kteří se od tohoto stylu života nechtěj trhnout a určitě jim to nezazlejvám.Nevim proč by jsme měli automaticky zatracovat to z čeho většina nás vzešla, pro některé to byla taková příprava a dnes z nich jsou kvalitní NS.Pro mě to zůstavá mezistupeň.Především to považuju za síto, které ty asociální jedince od NS oddělí:)Z toho důvodu ale sem i proto aby se odlišoval NS člověk od skinheada:)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Skinheads   Skinheads - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Skinheads
Strana 4 z 5Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: