| Skinheads | |
|
+21Tomb@ Temnee_svedomi... VolksGrenadier Wonder Honza88 Spirit dolf18 Uctívač z Javi Sparta KalisnikWP vverewolf ernest Gudrun Mozkocuc-CZ KmotrBP Sven88 D.A.K. Tyr StandTrue Leif Werwolf 25 posters |
|
Co je pro Vás Skinheads???? | Jediná a pravá cesta | | 12% | [ 4 ] | Součást NS ideologie | | 15% | [ 5 ] | Živoní styl části NS | | 41% | [ 14 ] | Ostuda NS-hnutí | | 18% | [ 6 ] | Hoši na špinavou práci | | 6% | [ 2 ] | Hovada, co nevědí nic o NS | | 8% | [ 3 ] |
| Celkem hlasů : 34 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Spirit
Poeet p?íspivku : 31 Registration date : 01. 04. 07
| Předmět: Re: Skinheads 17/4/2007, 17:04 | |
| - KmotrBP napsal:
To,ze "nejsou zadni politici" me osobni vadi asi nejvice. Nikdo-podotykam-nikdo normalni,slusny,inteligentni clovek neni apoliticky!! Musis mit prece nazor na politiku a musis se zajimat o to,co se deje. Me se hlavne libi,ze ste vsichni APOLITICKY SKINS,jenom vam nevadi AFA,ale nenavidite WP! Nebylo to myšleno tak, že jako nemají (přesněji neměli) svůj názor na politickou situaci, nebo že by všichni nechodili volit, myslel jsem to tak, že skinhead jako hnutí politiku neřešilo a nijak se v ní neangažovalo. Ve staré Anglii byli skins kteří na politiku naprosto srali nebo proti ní ostře vystupovali, stejně jako skins kteří chodili volit, měli svoje jasné postoje, apod. Nicméně apolitičnost je vlasně taky politický názor, dle mě.... Neházej laskavě skinheady do jednoho pytle. Nemám rád AFU stejně jako nemám rád NO. Obě strany jsou pro mě nepřijatelné. I když si myslím, že ti vylízanci převažují v AFě. | |
|
| |
Honza88
Poeet p?íspivku : 76 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Skinheads 17/4/2007, 17:42 | |
| - Spirit napsal:
- KmotrBP napsal:
To,ze "nejsou zadni politici" me osobni vadi asi nejvice. Nikdo-podotykam-nikdo normalni,slusny,inteligentni clovek neni apoliticky!! Musis mit prece nazor na politiku a musis se zajimat o to,co se deje. Me se hlavne libi,ze ste vsichni APOLITICKY SKINS,jenom vam nevadi AFA,ale nenavidite WP! Nebylo to myšleno tak, že jako nemají (přesněji neměli) svůj názor na politickou situaci, nebo že by všichni nechodili volit, myslel jsem to tak, že skinhead jako hnutí politiku neřešilo a nijak se v ní neangažovalo. Ve staré Anglii byli skins kteří na politiku naprosto srali nebo proti ní ostře vystupovali, stejně jako skins kteří chodili volit, měli svoje jasné postoje, apod. Nicméně apolitičnost je vlasně taky politický názor, dle mě.... Neházej laskavě skinheady do jednoho pytle. Nemám rád AFU stejně jako nemám rád NO. Obě strany jsou pro mě nepřijatelné. I když si myslím, že ti vylízanci převažují v AFě. Přesně jak to napsal Kmotr "Normální,slušný a inteligentní člověk nemůže být apolitický.Kritizovat to jim šlo ale aby nabídli možné východisko to ne!! Byli stejní jako dnešní AFA .... | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Skinheads 17/4/2007, 22:14 | |
| Jen ať je v Afe mrtě vylízanců a jen ať jsou vydět hodně na vehřejnosti!! | |
|
| |
Spirit
| |
| |
Honza88
Poeet p?íspivku : 76 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Skinheads 18/4/2007, 19:23 | |
| | |
|
| |
Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| |
| |
Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Skinheads 18/4/2007, 20:28 | |
| | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Skinheads 18/4/2007, 21:37 | |
| | |
|
| |
Wonder
Poeet p?íspivku : 77 Registration date : 20. 09. 06
| Předmět: Re 19/4/2007, 23:22 | |
| Skinheads no někteří naši starší na počátku byly kališníci. I když kališníky moc nemusím.Z důvodů že nesympatizují z naší ideologii. Ale co se týče politiky v něčem málo si porozumíme.A navíc jsou to taky rasisté.Je spousta NS kteří byli dříve kališníky.Pár jich znám.Je jiná doba a kališníků je minimum mají na nás větší vliv Německo a Anglie co se týče NS.Akorát jsem nepochopil proč v době počátku u nás v komotau.Byli kališníci a nepřešli rovnou k NS.Když měli možnost osobně jsem hrdý na to že mi Němci co žili v Sudetech vybudovali toto město.A Sám bydlím v domě a čtvrti ve které tenkrát bydleli ryze Němci.Husické války mě fascinují ale osobě jsem spíš hrdý na Karla IV než na Jana Žišku, už proto co Karel IV vybudoval a jaké měl Patenty na cikány. | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Skinheads 23/4/2007, 15:00 | |
| Velice pěkný článek - http://www.nsec-88.org/fortis/literatura/clanky/Skinheadska_otazka.html | |
|
| |
Spirit
| Předmět: Re: Skinheads 24/4/2007, 18:00 | |
| - Werwolf napsal:
- Velice pěkný článek - http://www.nsec-88.org/fortis/literatura/clanky/Skinheadska_otazka.html
Pro zasmání dobrý... Píše o NS, a neonacistických skinech, o SHARPácích píše jako o "agresivních neomarxistech", přiznává, že skinhead si odvažuje říkat i negr, a přitom mu (nejen jemu) uniká pravý význam a smysl SH. Někdy mě opouští vztek a smíchy slzím, když si představím, že dnešní "jakobySkinhead", tak hrdý na svou rasu, se hrdě nazývá stejně, jako před třiceti lety spoustu černochů | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Skinheads 24/4/2007, 19:06 | |
| - Spirit napsal:
- Werwolf napsal:
- Velice pěkný článek - http://www.nsec-88.org/fortis/literatura/clanky/Skinheadska_otazka.html
Pro zasmání dobrý... Píše o NS, a neonacistických skinech, o SHARPácích píše jako o "agresivních neomarxistech", přiznává, že skinhead si odvažuje říkat i negr, a přitom mu (nejen jemu) uniká pravý význam a smysl SH. Někdy mě opouští vztek a smíchy slzím, když si představím, že dnešní "jakobySkinhead", tak hrdý na svou rasu, se hrdě nazývá stejně, jako před třiceti lety spoustu černochů Vždyť on píše, že se musíme vyvarovat tohoto označení, že toto označení shazuje ideály Ns. Autor článku se skinheadem rozhodně nenazývá. | |
|
| |
KalisnikWP
Poeet p?íspivku : 175 Localisation : Süd Mähren Registration date : 25. 11. 06
| Předmět: Re: Skinheads 7/5/2007, 23:25 | |
| | |
|
| |
VolksGrenadier
Poeet p?íspivku : 13 Localisation : GrossDeutschland - Sudeten Registration date : 05. 05. 07
| Předmět: Skinheads 8/5/2007, 12:45 | |
| Když jsem viděl fotky z pochodu národního odporu v brně můžu vám říct že 90% lidí tam měla Bomber, Kanady...... Zase na druhou stranu kdyby se tak ti lidi neoblíkali tak by jsme nepoznali že je to NS | |
|
| |
Werwolf
| Předmět: Re: Skinheads 8/5/2007, 13:31 | |
| - VolksGrenadier napsal:
- Když jsem viděl fotky z pochodu národního odporu v brně můžu vám říct že 90% lidí tam měla Bomber, Kanady......
Zase na druhou stranu kdyby se tak ti lidi neoblíkali tak by jsme nepoznali že je to NS Cože? Tak to asi těžko. Opravdu to bylo úplně naopak. Já si právě pochvaloval, že 95% účastníků vypadalo reprezentativně. No řekni, Tyre, Leife, Mozkocuci, BliSS či Otíku . . . | |
|
| |
Temnee_svedomi... Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 288 Registration date : 19. 09. 06
| Předmět: Re: Skinheads 8/5/2007, 13:34 | |
- Když jsem viděl fotky z pochodu národního odporu v brně můžu vám říct že 90% lidí tam měla Bomber, Kanady......
Zase na druhou stranu kdyby se tak ti lidi neoblíkali tak by jsme nepoznali že je to NS 90% procent tam MĚLO bomber a kanady?Tak to jsem byl asi na jinym pochodě. Uakž mi tu těch 90procent http://www.fotos.cz/galery.php?id=980&pg=3&perpg=20 | |
|
| |
Sparta
Poeet p?íspivku : 232 Registration date : 19. 02. 07
| Předmět: Re: Skinheads 8/5/2007, 15:26 | |
| Co můžu říci, tak je to přesně naopak 90.. ne-li 95% všech NS nenosí něco, co připomíná skinheads. A když se někdo na akci v takovém objeví, tak se na něj většina ns divá dost divně - včetně mě.
Celé tohle povykování mi přijde ze strany skinheads jako zoufalství. | |
|
| |
VolksGrenadier
Poeet p?íspivku : 13 Localisation : GrossDeutschland - Sudeten Registration date : 05. 05. 07
| Předmět: Re: Skinheads 8/5/2007, 15:57 | |
| Možná že to byla jiná akce...
nejsem skinhead, a neobhajuji je , ale neměli by jsme se od těchto lidí hned distancovat protože hodně z nich jsou NS a táhnou s náma za jeden provaz...
A chtěl bych se omluvit všem, co jsem něják poškodil , nebo urazil
Díky | |
|
| |
Sparta
| Předmět: Re: Skinheads 8/5/2007, 17:27 | |
- Možná že to byla jiná akce...
nejsem skinhead, a neobhajuji je , ale neměli by jsme se od těchto lidí hned distancovat protože hodně z nich jsou NS a táhnou s náma za jeden provaz...
A chtěl bych se omluvit všem, co jsem něják poškodil , nebo urazil
Díky Ale já se odmítám spojovat s někým, kdo se k nám otevřeně nehlásí a má ve svých řadách všelijakou verbež ala marxisty, komunisty atd... nikdy | |
|
| |
VolksGrenadier
| Předmět: Re: Skinheads 8/5/2007, 17:36 | |
| | |
|
| |
Sparta
| Předmět: Re: Skinheads 9/5/2007, 07:29 | |
- ale ne všichni....
Ten kdo se k nám hlásí at s k nám přidá a odejde ze spolku všelijaké verbeže. Jen pro srovnání. Stejný argument "ne, všichni" používá antirasisté na protiváhu naší kritiky cigánů. | |
|
| |
Sven88
Poeet p?íspivku : 1174 Age : 37 Localisation : Sverige/Uppsala Registration date : 13. 02. 07
| Předmět: Re: Skinheads 9/5/2007, 17:23 | |
| - Sparta napsal:
- VolksGrenadier napsal:
- ale ne všichni....
Ten kdo se k nám hlásí at s k nám přidá a odejde ze spolku všelijaké verbeže.
Jen pro srovnání. Stejný argument "ne, všichni" používá antirasisté na protiváhu naší kritiky cigánů. Svata pravda | |
|
| |
VolksGrenadier
| Předmět: Re: Skinheads 9/5/2007, 17:59 | |
| - Sven88 napsal:
- Sparta napsal:
- VolksGrenadier napsal:
- ale ne všichni....
Ten kdo se k nám hlásí at s k nám přidá a odejde ze spolku všelijaké verbeže.
Jen pro srovnání. Stejný argument "ne, všichni" používá antirasisté na protiváhu naší kritiky cigánů. Svata pravda S tím souhlasím : Ten kdo se k nám hlásí ať se k nám přidá a odejde ze spolku všelijaké verbeže. Argumentem "ne, všichni" jsem rozhodně nechtěl obhajovat cigany a podobnou holotu (Myslím přistěhovalce, ukrajince, rusy, a podobné individua které tu přišli pobírat Sociální dávky) | |
|
| |
Spirit
| Předmět: Re: Skinheads 9/5/2007, 20:37 | |
| - Sparta napsal:
Jen pro srovnání. Stejný argument "ne, všichni" používá antirasisté na protiváhu naší kritiky cigánů. Já tento argument používám často. Jak v souvislosti s cikány, tak v souvislosti např. s NS. Protože je to jednoduše pravdivý argument. Nemůžu soudit jednotlivce podle většiny - to dá rozum! | |
|
| |
Temnee_svedomi... Stvořitel Asgardu
Poeet p?íspivku : 288 Registration date : 19. 09. 06
| Předmět: Re: Skinheads 9/5/2007, 21:11 | |
| Mě osobně skinheads(WP) nevadí, pokud maj dost sebereflexe a když už se učastní nějaký demo opustí od své klasické módy -bombrů atp. Znám mezi nima dost solidních-inteligentních lidí ,kteří se od tohoto stylu života nechtěj trhnout a určitě jim to nezazlejvám.Nevim proč by jsme měli automaticky zatracovat to z čeho většina nás vzešla, pro některé to byla taková příprava a dnes z nich jsou kvalitní NS.Pro mě to zůstavá mezistupeň.Především to považuju za síto, které ty asociální jedince od NS oddělí:)Z toho důvodu ale sem i proto aby se odlišoval NS člověk od skinheada:) | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Skinheads | |
| |
|
| |
| Skinheads | |
|