Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Cigáni

Goto down 
+21
Hanss
Werwolf
cocotsmacher
podochranouSS
bobik
Wonder
tony666
ROMANOV
Mozkocuc-CZ
zyklon
vverewolf
Tomb@
Rattler
Sven88
Maku
Maximum.Violence
Czech WP
D.A.K.
KmotrBP
Leif
ernest
25 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 22:56

Příště se pořádně podívejte, a nezakládejte tu stejný nebo podbný vlákna, já sem nejdřív musel jedno vlákno přejmenovat aby to šlo vůbec sloučit!!!! Cigáni - Stránka 2 1582 Cigáni - Stránka 2 1582
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Maximum.Violence

Maximum.Violence

Poeet p?íspivku : 445
Registration date : 04. 01. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2007, 02:39

V Praze moc času nepobývám, ale co já vím tak sem slyšel že je na tom nejhůř Žižkov
Návrat nahoru Goto down
http://sever.nacionaliste.com
Sven88

Sven88

Poeet p?íspivku : 1174
Registration date : 13. 02. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2007, 09:20

Jestli jste viděli někde jednou cigánskou ulici,jenom cigánskou,tak všichni poznáte co jsou to za prasata.Nové baráky postavené pro ně sotva rok staré jsou zas na spadnutí,já fakt nevím jak to dělaj. Cigáni - Stránka 2 1001
Návrat nahoru Goto down
http://www.banicek.cz/banik/tabulka.php
Leif

Leif

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2007, 13:55

Stačí občas vidět jak o vypadá na sídlištích v Severních Čechách o Východním Slovensku nemluvě. Ale samozřejmě "naši" pseudohumanističtí aktivisté budou stéle řvát, "všichni lidé jsou si rovni"! Cigáni - Stránka 2 2938
Návrat nahoru Goto down
vverewolf

vverewolf

Poeet p?íspivku : 424
Registration date : 10. 10. 06

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime15/2/2007, 14:33

Leif napsal:
Stačí občas vidět jak o vypadá na sídlištích v Severních Čechách o Východním Slovensku nemluvě. Ale samozřejmě "naši" pseudohumanističtí aktivisté budou stéle řvát, "všichni lidé jsou si rovni"! Cigáni - Stránka 2 2938

Na východním Slovensku jsem byl v létě. Ze SČ jsem na ledacos zvyklej, ale co jsem viděl tam to nemá obdoby. Kraj je to krásný, dovolená byla fajn a rád se tam budu vracet, ale ta gheta, co tam byla k vidění.. Cigáni - Stránka 2 369 . Jedeme si takhle krásnou krajinou po kvalitní silnici, ale najednou, kde se vzaly, tu se vzaly, z ničeho nic, po obou stranách silnice, zříceniny. Na každé straně 3-4 rozbořený baráky, něco jako stavba, ale hrozně špinavý a v tom odhadem tak 70-80 cikánů, váleli se tam po zemi nebo ožralý na nějakejch panelech či co to bylo. Jen jsme přibrzdili, abychom se podívali, za pár vteřin jsme byli pryč a vše zas bylo ok. Dodnes ale nevi, co jsem to vlastně viděl..... Tady u nás jsem nic podobnýho nezaregistroval, něco jako Chánov ale menší a mnohokrát špinavější.
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2007, 18:42

No však ano a u nás to není o nic lepší.Už kvůli tomu bych je vyhostil někam do tramtárie kde si můžou klidně pochcípat ve špíně.Něco jiného jsou pracující cigáni,ale těch je fakt dost málo,tak nevím nač si ztěžují. Cigáni - Stránka 2 378
Návrat nahoru Goto down
zyklon

zyklon

Poeet p?íspivku : 21
Registration date : 14. 02. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2007, 22:41

pracuju v jedný nuselský restauraci,podle mě největší koncentrace cikánů v praze je právě v nuslích,je to téměř neřešitelnej problém-drogy krádeže atd.máme tam tvz.herák bar plnej těch černejch bastardů.policie to ví ale nic se neděje,to je pak těžký,pár černejch fetek to už na mě zkoušelo,dopadli hodně špatně...každopádně cikáni ač největší povl a paraziti jsou naší vládou z nepochopitelných důvodu chráněný a ve všem se jim vychází vsříc.to mi hlava nebere. v jejich případě bych uplatnil slogan "práce osvobozuje"a to do důsledku!
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2007, 22:52

Známe,ale to asi nechápe nikdo.Takto se to bude dál směle rozmnožovat. Cigáni - Stránka 2 1582 Co se s tím dá dělat? Cigáni - Stránka 2 157 Zajímalo by mě,co by tu kdo navrhl. Cigáni - Stránka 2 5
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime17/2/2007, 17:57

Sven napsal:
Známe,ale to asi nechápe nikdo.Takto se to bude dál směle rozmnožovat. Cigáni - Stránka 2 1582 Co se s tím dá dělat? Cigáni - Stránka 2 157 Zajímalo by mě,co by tu kdo navrhl. Cigáni - Stránka 2 5

Na to se dá navrhnout opravdu jedině jak napsal Zyklon"Arbeit macht frei"se vším všudy! Cigáni - Stránka 2 4 A jinak přemýšlely jste někdy jak by se v týhle zemi žilo krásně bez nich ,nechce se mi to počítat ale tenhle stát už stáli miliardy,zajímalo by mě jestl se někde uvádí kolik nás stojí Cigáni ročne na dávkách apod...To bude nejspíš taky devítimístný číslo??Vem si že kdyby ty všechny prach šli do infrastruktury,silnic,výzkumu.....Tak už máme možná životní úroven jako v Německu.Tohle je drzost když stát upřednostnuje cizý šmejdy na úkor vlastních lidí!!!Jen další důkaz kolaborantství naší vlády.Však vy výte s kým Cigáni - Stránka 2 1001 Cigáni - Stránka 2 1001
Návrat nahoru Goto down
Tomb@

Tomb@

Poeet p?íspivku : 166
Registration date : 01. 01. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime22/2/2007, 14:13

hezká fotečka z jednoho nejmenovaného romského sídliště
http://i.idnes.cz/06/111/maxi/PEI16eda6_p1179336.jpg
Návrat nahoru Goto down
http://www.ihr.org
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/2/2007, 01:12

Tomb@ napsal:
hezká fotečka z jednoho nejmenovaného romského sídliště
http://i.idnes.cz/06/111/maxi/PEI16eda6_p1179336.jpg
Tam akorat cerstve uklidili,kdyz to fotili,ne? Cigáni - Stránka 2 957
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime26/2/2007, 14:27

Kamarádka mojí přítelkyně studuje socialní pracovnici pro cigány takže si dokážete představit mé debaty s ní Cigáni - Stránka 2 6 Ale nejlepší na těchto pseudohumanistech je to že během debat vám po pár větách nemají co říct, budou mlít dokola to svoje o rovnosti a o tom dát jim šanci ale nic víc. S vyjímkou jednoho mého učitele který mi řekl " Ještě jednou to zopakujte a jdete k soudu" Cigáni - Stránka 2 1001
Návrat nahoru Goto down
ROMANOV

Poeet p?íspivku : 2
Registration date : 23. 03. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: No cigani   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 19:42

Já znám cigány dobře bydlím v dědině kde jich je asi 60%.Je to hruza vidět na každém rohu roma.Už jsem si na to zvykl ale pozor na ně!!.Nestěhujte se kde jich je víc jak 10%.Není to taková hruza ale no tož víte tady na hané jich nemáme rádi!:HoooooooAH
Návrat nahoru Goto down
tony666

Poeet p?íspivku : 133
Registration date : 22. 03. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 20:47

D.A.K. napsal:
Sven napsal:

Na to se dá navrhnout opravdu jedině jak napsal Zyklon"Arbeit macht frei"se vším všudy! Cigáni - Stránka 2 4 A jinak přemýšlely jste někdy jak by se v týhle zemi žilo krásně bez nich ,nechce se mi to počítat ale tenhle stát už stáli miliardy,zajímalo by mě jestl se někde uvádí kolik nás stojí Cigáni ročne na dávkách apod...To bude nejspíš taky devítimístný číslo??Vem si že kdyby ty všechny prach šli do infrastruktury,silnic,výzkumu.....Tak už máme možná životní úroven jako v Německu.Tohle je drzost když stát upřednostnuje cizý šmejdy na úkor vlastních lidí!!!Jen další důkaz kolaborantství naší vlády.Však vy výte s kým Cigáni - Stránka 2 1001 Cigáni - Stránka 2 1001

jo s tim bych souhlasil nekam bych je mozna odstehoval
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 20:49

tak na tom bychom se shodli,že? Cigáni - Stránka 2 3223 Schwarz-weiss-rot
Návrat nahoru Goto down
tony666

Poeet p?íspivku : 133
Registration date : 22. 03. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 20:59

Nordmenn SE. napsal:
tak na tom bychom se shodli,že? Cigáni - Stránka 2 3223 Schwarz-weiss-rot

jo na tom asi jo je to pravda
Návrat nahoru Goto down
ernest

ernest

Poeet p?íspivku : 149
Registration date : 28. 01. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:11

no a takhle vyřešit otázku s dalšími národy a shodneme se na všem
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime23/3/2007, 22:13

ernest napsal:
no a takhle vyřešit otázku s dalšími národy a shodneme se na všem
tak nevím,co řeší Cigáni - Stránka 2 378
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

Poeet p?íspivku : 445
Registration date : 04. 01. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime6/4/2007, 14:30

Skvělý článek o diskriminaci
http://blisty.cz/2007/4/3/art33667.html
Blisty teda normálně produkujou netříděný odpad, ale tohle mě dost zaujalo, až se divím, že to zveřejnili
Návrat nahoru Goto down
http://sever.nacionaliste.com
Leif

Leif

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime15/4/2007, 01:28

Mozkocuc-CZ napsal:
Kamarádka mojí přítelkyně studuje socialní pracovnici pro cigány takže si dokážete představit mé debaty s ní Cigáni - Stránka 2 6 Ale nejlepší na těchto pseudohumanistech je to že během debat vám po pár větách nemají co říct, budou mlít dokola to svoje o rovnosti a o tom dát jim šanci ale nic víc. S vyjímkou jednoho mého učitele který mi řekl " Ještě jednou to zopakujte a jdete k soudu" Cigáni - Stránka 2 1001

Tak to je pěkný hovado, učitel má učit a né vyhrožovat díky bohum, za věčinu kvalitních učitelů kteří mě vychovávali a měli na mě vliv!!
Návrat nahoru Goto down
Wonder

Wonder

Poeet p?íspivku : 77
Registration date : 20. 09. 06

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime20/4/2007, 11:09

Cikáni si začali říkat Romové protože chtějí být něco více Rom=Je v překladu z jejich Jazyka člověk neboli lidský.Tím to nám asi chtějí sdělit že jsou asi něco víc než zvířata.Ale nejsou protože se tak nechovají.Vychovávají děti ke krádeží a žádný cikán se nikdy nepřizpůsobí.A když ano tak za sebou nechá potomstvo který ne a zase se některý přizpůsobí a zase za sebou nechá ty nepříspůsobiví.
Jde o to že si i slušně vychovaný cikán si najde cikánku která tolik bejd nemusí.Prostě to jak se chovají mají v genech.A nemá smysl je obhajovat že jsou to chudinky.Beztak se vším ohánějí že je to rasizmus.A ti primitivové ve vládě jim to tolerují.Tihle šaškové ve vládě neví jak to chodí na ulici protože s cikánem nepřichází do kontaktu denně a když ano cikáni jim lezou do zadku.Naši politici jim dají to co chtějí jen za účelem toho že stoho budou mít prospěch při dalších volbách.Například Čunek řekl pravdu i když se za své výroky později omluvil.
A nevím proč dosazují na Romskou problematiku cizincku Džamilu Stehlíkovou.Pro ně je ovšem výhodnější dosadit na tento post cizinku než Českého politika.Protože takhle se nemůžou cikáni ohánět rasizmem.
A Džamila je chce ještě dotovat.Celá ta jejich strana zelených jsou značně humální třeba aféra Kateřiny Žák STRANA ZELENÝCH PROTI NEONACIZMU!!!!.Zelený jsou ve vládě jen protože mají podstatné hlasy od cikánů,lidí které jsou pro ekologii,a dalších.Oni se prostě snaží upoutat všemi směry dělají aféry a snaží se být zajímaví.Například třeba výrok předsedy strany zelených že lustr na hradě více hřeje než li svítí.
Co takový čůrák dělá vůbec ve vládě.ODS se značně hodí že jsou ve vládě zelení protože počítají z podporou při hlasování.A proto se taky Topolánek ohání jak může…
Radši bych viděl ve vládě Dělnickou Stranu než některý ty šašky…
Rozhodně problém z cikánama se neřeší tak jak má.
Návrat nahoru Goto down
bobik

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 06. 04. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime21/4/2007, 11:00

kód:
No však ano a u nás to není o nic lepší.Už kvůli tomu bych je vyhostil někam do tramtárie kde si můžou klidně pochcípat ve špíně.Něco jiného jsou pracující cigáni,ale těch je fakt dost málo,tak nevím nač si ztěžují.

1)Svene,Svene,Svene..............jestlipak víš,jak začal holocaust?Přesně tímto.Nejprve se řeklo vystěhujme je,zbavme se jich v naší zemi a židé byly ze západních zemí sváženy dále na východ,jenže pak už je nebylo kam dát,nebylo pro ně místo,potraviny a tak nacisté kolem roku 1942 přišli na čistě TECHNICKÉ řešení:plyn.
2)ona totiž tramtárie nikde neexistuje
3)a stejné by to bylo s rómama,kdyby to někdo takto dělal
4)rómové si stěžují na diskriminaci,protože už narodit se rómem v bílé společnosti není žádný med
5)to ale neznamená,že netvrdím,že s rómama nejsou žádné problémy....ale asi jediné chce čas a ne nějaká radikální a zbrklá řešení.....popřípadě někdo navrhuje zatočit s nima silou......vem si příklady s historie......to nikdy nic dobrého nepřineslo
Návrat nahoru Goto down
Sven88

Sven88

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 16:10

bobik napsal:
kód:
No však ano a u nás to není o nic lepší.Už kvůli tomu bych je vyhostil někam do tramtárie kde si můžou klidně pochcípat ve špíně.Něco jiného jsou pracující cigáni,ale těch je fakt dost málo,tak nevím nač si ztěžují.

1)Svene,Svene,Svene..............jestlipak víš,jak začal holocaust?Přesně tímto.Nejprve se řeklo vystěhujme je,zbavme se jich v naší zemi a židé byly ze západních zemí sváženy dále na východ,jenže pak už je nebylo kam dát,nebylo pro ně místo,potraviny a tak nacisté kolem roku 1942 přišli na čistě TECHNICKÉ řešení:plyn.
2)ona totiž tramtárie nikde neexistuje
3)a stejné by to bylo s rómama,kdyby to někdo takto dělal
4)rómové si stěžují na diskriminaci,protože už narodit se rómem v bílé společnosti není žádný med
5)to ale neznamená,že netvrdím,že s rómama nejsou žádné problémy....ale asi jediné chce čas a ne nějaká radikální a zbrklá řešení.....popřípadě někdo navrhuje zatočit s nima silou......vem si příklady s historie......to nikdy nic dobrého nepřineslo
1)Ahoj Bobe.Já vím,ale tak co s tím,že,neporadíš?Bude-li mít někdo lepší řešení,určitě si ho poslechnu Cigáni - Stránka 2 4 .
2)Oblast x-y-z...Těžko říct kde by se našlo místo,proto řečeno jinak Tramtárie.
3)židé mi kupodivu nevadí,ono to mohlo být naopak,já ještě žida neviděl
4)ano a oni si to ještě zhoršují Cigáni - Stránka 2 1278
5)máš pravdu,jenže času není na zbyt
Návrat nahoru Goto down
KmotrBP

KmotrBP

Poeet p?íspivku : 614
Registration date : 20. 01. 07

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime28/5/2007, 23:09

Jsem zvedavy na film Roming Cigáni - Stránka 2 3
Omlouvam se za Cigáni - Stránka 2 1443 Cigáni - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime29/5/2007, 01:24

To Sven :tak se na nějáký Žídata podívej v tomhle dokumentu.Já si pustím jednou za tejden bednu a co tam nevidím Ewige Jude Cigáni - Stránka 2 78
Od tý doby trpím žaludeční nevolností Cigáni - Stránka 2 1
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/27.05.2007/1098528273-krestansky-magazin/33622.html
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Cigáni - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Cigáni   Cigáni - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Cigáni
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: