Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Posilování

Goto down 
+15
KmotrBP
totenkopf
Wonder
BliSS88
Loghar
Maximum.Violence
Ohtar14
Hans.
D.A.K.
vverewolf
Mozkocuc-CZ
Von Lerenstein
Leif
Tyr
Werwolf
19 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Jak často chodíte do posilovny?
Necvičím vůbec
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap6%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 6% [ 2 ]
1-2x za měsíc
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap16%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 16% [ 5 ]
1x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap6%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 6% [ 2 ]
2x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap3%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 3% [ 1 ]
3x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap23%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 23% [ 7 ]
4x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap19%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 19% [ 6 ]
5x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap13%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 13% [ 4 ]
6x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap3%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 3% [ 1 ]
7x za týden
Posilování - Stránka 2 Vote_lcap10%Posilování - Stránka 2 Vote_rcap
 10% [ 3 ]
Celkem hlasů : 31

AutorZpráva
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

Posilování - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2007, 20:41

Colemann, je i značka sportovního vybavení, asi se jmenuje po něm, takže nic od nich nekupovat! Posilování - Stránka 2 4
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
Werwolf

Werwolf

Poeet p?íspivku : 749
Registration date : 27. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2007, 21:33

Hans. napsal:
Werwolf napsal:
Mozkocuc-CZ napsal:
kamarád mi doporučil dobré forům ohledně posilování http://forum.ronnie.cz/

To je opravdu vynikající stránka i fórum. Doporučuji, je tam popsána většina tréninkových programů, mnoho rad . . .

Tak až zjistíš kdo je ten Ronnie Coleman , nebo jak se to píše , tak tě to přejde.....stránka dobrá,ale dost šoatně pojmenovaná.

Já vím už několik let, kdo je Ronnie Coleman. Proč bych měl zanevřít na vynikající stránky jen proto, že se jmenujou po negrovi, který však v kulturistice opravdu hodně dokázal?
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime1/2/2007, 20:30

Prý i šimpans dokáže řídit stihačku!!! Posilování - Stránka 2 4 Posilování - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

Poeet p?íspivku : 488
Registration date : 26. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime4/2/2007, 20:27

Leif napsal:
Prý i šimpans dokáže řídit stihačku!!! Posilování - Stránka 2 4 Posilování - Stránka 2 3
V kulturistice mají negři hodně výsledků ale to je dáno tím že jim příropda dal svaly a nám mozek. Ale stejně na Arnolda nemá nikdo a nikdy mít nebude
Návrat nahoru Goto down
Ohtar14

Ohtar14

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 22. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime5/2/2007, 00:43

http://www.f-sport.cz/
také dobrá stránka, dobře popsané cviky s obrázky
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

Poeet p?íspivku : 445
Registration date : 04. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime7/2/2007, 02:54

Posilování - Stránka 2 2374
http://www.instaluj.cz/cz/katalog/domacnost-zabava/zivotni-styl/svaly/
Hrozně mě rozesmálo, když jsem tu stránku otevřel a vypadla na mě hláška: "Zdarma stáhnout svaly..." Posilování - Stránka 2 2374

Kliknul jsem na to už dvakrát a pořád vypadám stejně
Posilování - Stránka 2 1 asi už sem nabušenej dost Posilování - Stránka 2 2374
Návrat nahoru Goto down
http://sever.nacionaliste.com
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime13/2/2007, 20:03

Jsem 2 měsíce před koncem objemovky a jsem spokojený. Za 4 měsíce jsem přibral přes 8 kilo! A to jsem ektomorf (tělesný typ, který ať dělá cokoliv, nemůže přibrat). Uvidíme, jak to bude vypadat za další 3 měsíce, pak se zaměřím na výrys a kvalitu. Už se těším Posilování - Stránka 2 338
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 00:26

To Werwolf: Můžeš se o tom trochu více rozepsat, mám taky dost problém s tím přibíráním...
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 09:45

Maximum.Violence napsal:
To Werwolf: Můžeš se o tom trochu více rozepsat, mám taky dost problém s tím přibíráním...

Pokud jsi stejně jako já ektomorf a nemůžeš přibrat, stačí určitým způsobem jíst a cvičit. Pak to jde. Kdyby jsi chtěl poradit, napiš čeho chceš dosáhnout, kolik chceš přibrat, kolik hodláš investovat času a peněz a nebude pro mne problém, ti sepsat jídelníček a tréninkový plán.
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 10:06

Werwolf napsal:
Maximum.Violence napsal:

Pokud jsi stejně jako já ektomorf a nemůžeš přibrat, stačí určitým způsobem jíst a cvičit. Pak to jde. Kdyby jsi chtěl poradit, napiš čeho chceš dosáhnout, kolik chceš přibrat, kolik hodláš investovat času a peněz a nebude pro mne problém, ti sepsat jídelníček a tréninkový plán.
Rád bych nabral na objemu ale chci investovat minimum času, minimum peněz a minimum úsilí co mi poradíš Posilování - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 11:29

Mozkocuc-CZ napsal:
Werwolf napsal:
Maximum.Violence napsal:

Rád bych nabral na objemu ale chci investovat minimum času, minimum peněz a minimum úsilí co mi poradíš Posilování - Stránka 2 1

Ukradni někde zrcadlo, které opticky zvětšuje Posilování - Stránka 2 3
Návrat nahoru Goto down
Maximum.Violence

Maximum.Violence

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 14:13

No mám teď kolem 76 kg,chtěl bych jít někam k 85, možná časem dál. Uvítám každé kilo nahoru. S časem až takový problém nevidím, limit budou asi peníze. Nejsem zrovna milionář...

P.S. Jsem kuřák!!!Ale snažím se to omezovat Posilování - Stránka 2 4
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime14/2/2007, 14:20

Můžeš nabírat 3 způsoby
1. velice pomalu a čistou svalovou hmotu
2. rychleji, ale jde to i s tukem, kterého je ale stále méně než SH a na léto ho shodíš (preferuji já)
3. takzvaný velkovýkrm - jíš pořád a všechno, nabíráš na váze, ale mnohdy více tuky, než SH

Na čas se ptám podle toho, kolikrát týdně bys chodil cvičit a na peníze z toho důvodu, že pořádná a kvalitní strava tě bude stát hodně peněz. Já osobně projím měsíčně i s doplňky stravy okolo 3000-3500 kč, což je hodně. Důležítý je hlavně výběr jídla, s tím bych ti mohl poradit, stejně jako s tréninkem. Je toho strašně moc, nejlepší by bylo icq. Což?

poznámka: doplňkami stravy jsou myšleny proteinové koktejly. To jen aby mne nikdo nenařkl, že si píchám nějaká anabolika.
Návrat nahoru Goto down
Hans.

Hans.

Poeet p?íspivku : 39
Registration date : 08. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime16/2/2007, 22:58

Werwolf napsal:
Můžeš nabírat 3 způsoby
1. velice pomalu a čistou svalovou hmotu
2. rychleji, ale jde to i s tukem, kterého je ale stále méně než SH a na léto ho shodíš (preferuji já)
3. takzvaný velkovýkrm - jíš pořád a všechno, nabíráš na váze, ale mnohdy více tuky, než SH

Na čas se ptám podle toho, kolikrát týdně bys chodil cvičit a na peníze z toho důvodu, že pořádná a kvalitní strava tě bude stát hodně peněz. Já osobně projím měsíčně i s doplňky stravy okolo 3000-3500 kč, což je hodně. Důležítý je hlavně výběr jídla, s tím bych ti mohl poradit, stejně jako s tréninkem. Je toho strašně moc, nejlepší by bylo icq. Což?

poznámka: doplňkami stravy jsou myšleny proteinové koktejly. To jen aby mne nikdo nenařkl, že si píchám nějaká anabolika.

Jojo svatá pravda.Výsledky a dobře odvedená práce ve fitku = 70 % strava a cca. 30 % dobře prováděné cviky :-))

Kdo nemá vyváženej poměr sacharidů a svalů na svou váhu je namydlenej.
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime17/2/2007, 11:14

Hans. napsal:
Já teď začal chodit po dlouhý době.Chodím třikrát do tejdne .Cvičím hlavně na ruce a kozy ,aby je měl jak pamela.

Tvůj poslední příspěvek naznačuje, že o tom něco víš. Potom tedy nechápu to, cos napsal předtím a výše cituji. Pokud totiž víš jen minimum o posilování, víš, že takové ty tréninky jen "těch partií, na které ženské letí", jsou naprostá blbost. Posilování - Stránka 2 338
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime18/2/2007, 13:54

no já jsem stejný, když si najdu čas na posilovnu tak cvičím jenom ruce, prsa a občas ramena. Na nohy nebo břicho kašlu
Návrat nahoru Goto down
Werwolf

Werwolf

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime18/2/2007, 15:09

Posilování je ošemetné v tom, že nesmíte zapomínat na rozvoj všech partií. Si říkáte, jak nejste silní, když dáte 80 kilo na bench, jenže když máte třeba ochablé dolní zádové svalstvo či nohy, tak vám to je na ulici nebo i v běžném životě k ničemu. Posilování - Stránka 2 338
Návrat nahoru Goto down
Ohtar14

Ohtar14

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 22. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime18/2/2007, 19:43

Werwolf napsal:
Posilování je ošemetné v tom, že nesmíte zapomínat na rozvoj všech partií. Si říkáte, jak nejste silní, když dáte 80 kilo na bench, jenže když máte třeba ochablé dolní zádové svalstvo či nohy, tak vám to je na ulici nebo i v běžném životě k ničemu. Posilování - Stránka 2 338

Naprosto suhlasím. Bez cvičení nohou, ani nelze pořádně, rozšířit ostatní části těla. Když jo tak to vypadá prapodivně a je to k ničemu. Základem jsou cviky procvičujíci více svalů najednou, jenoznačně bench, dřepy, mrtvej tah. A hodně papání, pak to jde samo Posilování - Stránka 2 338 Posilování - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
Loghar

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 18. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime6/3/2007, 11:35

Ano, každej kdo začíná cvičit, by na začatek svého treninku měl zařadit nějakej ten vzpěračskej cvik na rozvoj síly a nabraní hmoty jako je zvedaní velké činky nad hlavu,dřep,mrtvola a bench Posilování - Stránka 2 338 Pak to jde celkem rychle nahoru, po tom by měli následovat už specializovanější cviky na partie které chcete procvičit.Základ všeho je ale dřep Posilování - Stránka 2 298 Důležitá je ještě pravidelná strava.
Návrat nahoru Goto down
Loghar

Poeet p?íspivku : 45
Registration date : 18. 01. 07

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime6/3/2007, 11:41

Jinak by jsme se mohli trochu pochlubit, co kdo zvedá at vypukne nějaká soutěživost.

Já tedy začnu Posilování - Stránka 2 1

Dřep-7x 125kg - maximálku nejezdim takže nevim
Mrtvola 7x 125kg- maximálku taky nejezdim...
Bench 6x 110 - maximálku taktéž nevim ale asi 130kg Posilování - Stránka 2 503
Nad hlavu dám 6x 70kg - max 1x 80kg

nohy cvičim krátce, celkem sem je ojebával ale ted už jdu do nich tvrdě Posilování - Stránka 2 957
Návrat nahoru Goto down
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime9/3/2007, 19:41

ja cvicim doma a jsem rada,ze se aspon parkrat pritahnu:-D:-D
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime9/3/2007, 21:03

ve středu jsem po dlouhé době zabouchal, no ještě dnes mě všechno bolí Posilování - Stránka 2 1
Návrat nahoru Goto down
BliSS88

BliSS88

Poeet p?íspivku : 699
Registration date : 25. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime10/3/2007, 16:43

Mozkocuc-CZ napsal:
ve středu jsem po dlouhé době zabouchal, no ještě dnes mě všechno bolí Posilování - Stránka 2 1
To se mas,ja muzu tak maximalne bouchat doma do skrine Posilování - Stránka 2 1206
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime16/3/2007, 12:54

Taxi udělej svůj pytel, my jsme si ho sklukama udělali tak, že jsem vzali klasickej pytel, třeba na brambory a vyplnili ho pískem z řeky!! Ale bacha rukavice nutné páč to odírá kůži jako prase! Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 19 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18
Návrat nahoru Goto down
Mozkocuc-CZ

Mozkocuc-CZ

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime8/4/2007, 20:41

Leif napsal:
Taxi udělej svůj pytel, my jsme si ho sklukama udělali tak, že jsem vzali klasickej pytel, třeba na brambory a vyplnili ho pískem z řeky!! Ale bacha rukavice nutné páč to odírá kůži jako prase! Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 19 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18 Posilování - Stránka 2 18
dobrá je i žíňenka na zed
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Posilování   Posilování - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Posilování
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: