| Nezdary systému | |
|
+4Werwolf vverewolf Tomb@ Leif 8 posters |
Myslíte si, že systém je za zenitem svých sil?? | Ano systém se nezadržitelně hroutí!! | | 33% | [ 6 ] | Ano, ale ještě to bude chvíli trvat, až padne uplně! | | 44% | [ 8 ] | Systém je a bude furt stejně silnej!! | | 6% | [ 1 ] | Systém, pomalu, ale jistě posiluje | | 17% | [ 3 ] | Systém se nikdy nezhroutí, je dokonalý!! | | 0% | [ 0 ] |
| Celkem hlasů : 18 | | |
|
Autor | Zpráva |
---|
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Nezdary systému 2/1/2007, 23:11 | |
| Tak sem pište co si myslíte, že se systému nepovedlo, jedno jeli-to z domácí či zahranični politiky!! No já přidám fiasko izraele v Libanonu :*3* http://aktualne.centrum.cz/zahranici/clanek.phtml?id=321759&tro375_0_2 | |
|
| |
Tomb@
Poeet p?íspivku : 166 Age : 40 Localisation : Matka měst Registration date : 01. 01. 07
| Předmět: Re: Nezdary systému 3/1/2007, 13:46 | |
| no přidám agresy usa do iráku a jejich následné "nastolení pořádku" myslim že takovej pořádek jako je tam teď tam nebyl ani ve starověku | |
|
| |
vverewolf
Poeet p?íspivku : 424 Age : 41 Localisation : Deutschboehmen - Leitmeritz/Litoměřice Registration date : 10. 10. 06
| Předmět: Re: Nezdary systému 3/1/2007, 14:44 | |
| Ono ať se jedná o jakoukoli "mírovou misi" tak neskončila-li totálním fiaskem, tak minimálně ostudou v těch zemích jichž se týkala. Někdy mě dojímaj až k pláči. ; | |
|
| |
Werwolf
Poeet p?íspivku : 749 Localisation : Sudeten Registration date : 27. 10. 06
| Předmět: Re: Nezdary systému 3/1/2007, 17:28 | |
| Velký nezdar systému je to, že ani přes neustálé a násilné vtloukání lásky k negrům, cigošům atd. do našich hlav, se jim nepodařilo je mezi nás začlenit. I mnozí ortodoxní liberálové, kteří však nejsou sluhy systému, je nehodlají přijmout do naší společnosti. Což je dobře. Ale největším nezdarem je nedokázání zničení všemožných důkazů, jež boří všemožné mýty okolo holocaustu. Tato lež jim jednou srazí vaz, to mi věřte! Revizionismus je jednou z našich největších zbraní! Das Reich kommt wieder! | |
|
| |
Von Lerenstein
Poeet p?íspivku : 122 Localisation : Köln Registration date : 04. 12. 06
| Předmět: Re: Nezdary systému 3/1/2007, 20:03 | |
| Leif: rozhodně bych byť jen částečný úspěch Israele v Libanonu nenazýval fiaskem, to jsou přehnaně silná slova
Werwolf: skoro mi až někdy připadá, že to propagování multi-kulti eklhaftu přerůstá v anti-propagandu... na holokaust mám poněkud jiný názor než ty, rozhodně bych s tím revisionismem byl opatrný a už vůbec bych ho neprohlašoval za jednu z největších zbraní
btw: předevčírem jsem shlédl pořad Střepiny, ve kterém se k mému úžasu objevila ve spojení s Evropou a imigranty věta: "abychom si nepřipadali za chvíli jako cizinci ve vlastní zemi" atd. a že těchto prohlášení tam nebylo až tak málo, od vystoupení Davida Dukea rozhodně nejlepší věc, co se v televizi objevila | |
|
| |
Leif
Poeet p?íspivku : 2598 Age : 39 Localisation : Sudeten Registration date : 17. 10. 06
| Předmět: Re: Nezdary systému 15/1/2007, 13:12 | |
| Chce to do TV, vyslat nějaký naše Legáli, kteří by nad takovými akcemi přimhuřovali oči!! | |
|
| |
D.A.K.
Poeet p?íspivku : 866 Localisation : Hochland Registration date : 16. 11. 06
| |
| |
Leif
| Předmět: Re: Nezdary systému 23/1/2007, 20:18 | |
| Právě a chce to aby nás též informoval!! | |
|
| |
Frorian
Poeet p?íspivku : 21 Age : 43 Localisation : Bömerwald Registration date : 21. 03. 07
| Předmět: Re: Nezdary systému 21/3/2007, 19:57 | |
| | |
|
| |
ernest
Poeet p?íspivku : 149 Registration date : 28. 01. 07
| Předmět: Re: Nezdary systému 21/3/2007, 23:42 | |
| já spíš tomu dávám tak 20 až 30let | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nezdary systému | |