Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  GalleryGallery  RegistraceRegistrace  Latest imagesLatest images  HledatHledat  Přihlášení  

Irak a vse kolem Saddama

Goto down 
+6
Leif
Temnee_svedomi...
D.A.K.
werwolfeverband
Uctívač z Javi
Maliiisek
10 posters
Jdi na stránku : 1, 2  Next

Souhlasíte s poporavou Saddáma Huseina
Ne, Saddám byl pro mě stělesněním Vůdce
Irak a vse kolem Saddama Vote_lcap0%Irak a vse kolem Saddama Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Ne, protože USA páchají mnohem větší zvěrstva
Irak a vse kolem Saddama Vote_lcap67%Irak a vse kolem Saddama Vote_rcap
 67% [ 10 ]
Ne, protože toto byl loutkový proces
Irak a vse kolem Saddama Vote_lcap27%Irak a vse kolem Saddama Vote_rcap
 27% [ 4 ]
Ne, jsem proti trestu smrti
Irak a vse kolem Saddama Vote_lcap6%Irak a vse kolem Saddama Vote_rcap
 6% [ 1 ]
Ano, ale měli popravu provést humálněji
 0% [ 0 ]
Ano, nemám vůči tomu výhrady
 0% [ 0 ]
Ano, ale měli ho popravit mnohem bolestivěji
 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 15

AutorZpráva
Maliiisek

Maliiisek

Poeet p?íspivku : 5
Registration date : 28. 09. 06

Irak a vse kolem Saddama Empty
PříspěvekPředmět: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime31/12/2006, 12:07

Jaky je tvuj nazor na tu popravu, jaky je tvuj nazor na valku v Iraku a co se zmenilo nebo zmeni kdyz uz Irak nema vudce?
Návrat nahoru Goto down
http://www.brux-vandals.com
Uctívač z Javi
Yggdrasil
Yggdrasil
Uctívač z Javi

Poeet p?íspivku : 99
Registration date : 30. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime31/12/2006, 17:58

http://drinkingliberally.org/blogs/louisville/archives/sack.jpg
Návrat nahoru Goto down
werwolfeverband

werwolfeverband

Poeet p?íspivku : 11
Registration date : 27. 12. 06

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime31/12/2006, 18:17

Já osobně například plně schvaluji krok NO, když žádali prezidenta o povolení jít bojovat proti Izraeli. To charakterizuje můj názor na Blízký východ. Poti Arabům nic nemám a nevěřím, že jsou pro nás nebezpeční. Za válku může jedině Izrael a sionistické USA. Tím se dostávám k otázce Iráku. Samozřejmě jsem proti té invazi i proti poravě pana prezidenta.

Heimdall
Návrat nahoru Goto down
http://varulf.blog.cz/
D.A.K.

D.A.K.

Poeet p?íspivku : 866
Registration date : 16. 11. 06

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime31/12/2006, 19:11

Je to hnus,celá americká politika v Iráku.Už jen to že vtrhly do suveréního státu a udělaly tam převrat kvůli svejm a Izraelskejm zájmům je hnus do očí bijící.Celej ten humbuk kolem zbrani HN,taky vyzněl do stracena a nikdo veřejně nepřiznal že se mílil a Irák žádný zbraně HN,neměl.A poprava Sadáma je jen pomyslnou třešničkou na dortu.Je to prostě takovej vzkas světu že co si U.S.A a Izrael usmislý to taky udělají a celý OSN jsou jim u prdele.To je jen další důkaz že OSN je jen loutka bez vlivu.Jinak já za sebe musím říct že Araby moc nemusím,no spíš jsou pro mě neutrální.Ale to co předvádí U.S.A a to od Mrtvýho moře překračuje všechny meze,to se potom nedivým že Arabové volají po džihádu.Jenomže kvuli těm kokotům z U.S.A a spol to obeserem všichni(celá Evropa),protože Evropský vlády lezou U.S.A do prdele.Jinak taky se nedivým některejm s NO,že chcou bojovat proti Izraely,úplně to chápu.A souhlasím s tím.Jinak další na řadě je podle mě Irán,to se klidně vsadím,protože prej chce otevřít ropnou burzu,kde se bude nakupovat jen v Eurech a né dolarech,což U.S.A nedovolí,protože jediný ci drží dolar nad vodou je ropa(dolar už nekolik let není krytej zlatem),ale o tom se nechcu něják rozepisovat. Irak a vse kolem Saddama 503
Návrat nahoru Goto down
Temnee_svedomi...
Stvořitel Asgardu
Stvořitel Asgardu
Temnee_svedomi...

Poeet p?íspivku : 288
Registration date : 19. 09. 06

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime31/12/2006, 19:26

werwolfeverband napsal:
Já osobně například plně schvaluji krok NO, když žádali prezidenta o povolení jít bojovat proti Izraeli. To charakterizuje můj názor na Blízký východ. Poti Arabům nic nemám a nevěřím, že jsou pro nás nebezpeční. Za válku může jedině Izrael a sionistické USA. Tím se dostávám k otázce Iráku. Samozřejmě jsem proti té invazi i proti poravě pana prezidenta.

Heimdall

To mě zas přišlo dost hloupé Irak a vse kolem Saddama 144 Teda ta žadost tam bojovat...Iráčanci sjou na stejné úrovni jako cikáni.....jinak mám úctu co se jejich historie týče ale to už nejsou ty samý arabové, ty současní jsou dost degenerovaný Irak a vse kolem Saddama 19 Vim o čem mluvim a ke všemu tam ted jedu, takže vám o tom budu moc vyprávět z první ruky
Návrat nahoru Goto down
werwolfeverband

werwolfeverband

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime1/1/2007, 13:02

Temnee_svedomi... napsal:
werwolfeverband napsal:

Heimdall

To mě zas přišlo dost hloupé Irak a vse kolem Saddama 144 Teda ta žadost tam bojovat...Iráčanci sjou na stejné úrovni jako cikáni.....jinak mám úctu co se jejich historie týče ale to už nejsou ty samý arabové, ty současní jsou dost degenerovaný Irak a vse kolem Saddama 19 Vim o čem mluvim a ke všemu tam ted jedu, takže vám o tom budu moc vyprávět z první ruky

No přiznejme si, že to bylo spíše asi symbolické gesto. Že to Klaus nepovolí, bylo docela jasné. Ikdyby byli "na úrovni cikánů", tak mi nevadí, dokud zůstanou v Arábii, samozřejmě jsem pro tvrdou protiimigrační politiku, pokud jde o muslimy. Jinak ale podporuji protisionistické režimy, jako je například Irán.

Heimdall
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime1/1/2007, 16:44

Přesně tak do Evropy at nelezou,jinak když si zůstanou na Blízkým východě tak je mi to jedno.A jestly bojujou proti Židům tím líp.Protože když se dva perou třetí se směje.Ale Sadám byl stejně klasik to se mu musí nechat.Jeden z mál politiků co si od Amíků nenechal do ničeho kecat,a jak dopadl...... Irak a vse kolem Saddama 78
Návrat nahoru Goto down
werwolfeverband

werwolfeverband

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime1/1/2007, 18:21

D.A.K. napsal:
Přesně tak do Evropy at nelezou,jinak když si zůstanou na Blízkým východě tak je mi to jedno.A jestly bojujou proti Židům tím líp.Protože když se dva perou třetí se směje.Ale Sadám byl stejně klasik to se mu musí nechat.Jeden z mál politiků co si od Amíků nenechal do ničeho kecat,a jak dopadl...... Irak a vse kolem Saddama 78

Ono hlavně když Saddám používal na Írán chemické zbraně, tak mu je dodávali Američani, to jim byl dobrej. O tom se teď nemluví, místo toho ho soudili za nějaký podružný "masakr".

Heimdall Schwarz-weiss-rot
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

Poeet p?íspivku : 2598
Registration date : 17. 10. 06

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime2/1/2007, 16:23

Jo co o mluví genocidě, kterou zavinili druzí má nejvíce ruce od krve. No, zatím se můžem učit Persky, abychom mohli bránit posledníostrůvek svobody, Irán! Irak a vse kolem Saddama 103 Irak a vse kolem Saddama 095 Irak a vse kolem Saddama Odinsa1 Irak a vse kolem Saddama Odinsa1
Návrat nahoru Goto down
http://www.sexualgerassel.blog.cz
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime5/1/2007, 01:00

[quote="werwolfeverband]
Ono hlavně když Saddám používal na Írán chemické zbraně, tak mu je dodávali Američani, to jim byl dobrej. O tom se teď nemluví, místo toho ho soudili za nějaký podružný "masakr".

Heimdall Schwarz-weiss-rot[/quote]

U.S.A využije každý situace jen pro svůj prospěch,nic jinýho je nezajímá.Vše podle situace,Busch by klidně zabil i svou matku kdyby na tom něco vidělal.To s těma chem.zbraněma ostatně není poprvý co U.S.A prodávala zbraně státu,proti kterýmu pak válčila.Kdo myslýš že prodával Talibanu protiletadlový střely Stinnger za první Afgánský války.No U.S.A,a když tam potom o několik let pozdějc vtrhly sami,a Afgánci jim sestřelili nějáký vrtulníky tak se moc divily,kde sakra ti primitivové vzaly taK moderní PLŘS.Prostě debilové,samozřejmě nikdy veřejně nepřiznaly že je tam prodaly oni.A sám G.Busch,dělá machry jak nemá rád Bin Ládina a podobný týpky,a při tom je s rodinou Bin Ládinů nejvetší přítel,viděl jsem o tom celej dokument a byla to fakt síla.Iluminát zasranej. Irak a vse kolem Saddama 78
Návrat nahoru Goto down
Klingenberg88

Klingenberg88

Poeet p?íspivku : 124

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime5/1/2007, 01:25

Určitě kdyby se USA a Izrael do všeho tak nesrali,tak by to nebylo tak vyhrocený.Ale stejně...co zaseli to si skliděj.Jinak nesouhlasim s nápadem o povolení jít bojovat za Araby.Arabové jsou šílenci,atentáty páchaj na civilním obyvatelstvu vlastního národa a taky v Evropě na nevinné lidi,místo aby se zaměřeli na ty,kteří si to zaslouží...myslím,že by hned změnili názor,kdyby se nějaký Arab vyhodil do vzduchu a vzal sebou třeba i matku jednoho z těch,co chtěli jít bojovat za Araby.
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime5/1/2007, 01:59

Jenže oni tak bojují proto,že jim nic jinýho nezbývá jiný prostředky prostě namají.Je to sice hnus ,ale co jim zbejvá,když na U.S.A prostě technologicky nemají.Je to takovej druh partizánský války,sice hodně krutej ale podle mě docela učinej.Mnoho prostejch Američanů začalo měnit svůj názor na dění v Iráku .Hold Amíci strartí pár set vojáků a jsou hned posraný......Hold Účel světí prostředky Irak a vse kolem Saddama 4
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime5/1/2007, 18:32

Hlavní je aby tito lidé neviděli nás Evropany jako nepřítele!!!
Kamarád studoval na Uni s Palestinskejma studentama a ti se divili, že i mnoho nás Evropanů se staví proti Sionismu a Izraeli, oni si mysleli, že jsme jejich spojenci!!!! Jejich spojenci jsou maximálně zrádcovský vlády, jednotlivejch státu a ta dementní EU!!! Jo a samozřejmě okupovaná Amerika!!
Návrat nahoru Goto down
Klingenberg88

Klingenberg88

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime6/1/2007, 15:07

No právě a když půjdeš říct NE Izraeli nebo USA, tak tě seberou.Celá Evropa leze do prdele USA,takže co řekne ona, to si musíme myslet i my.Má být vláda lidu a nás se nikdy nikdo neptal,co chceme my.Je tu pár stran a všechny jsou téměř stejný.Vsadim se,že kdyby se naše zahraniční politika změnila,tak sem USA pošlou taky svoje vojska...Teď to není SSSR,ale USA Irak a vse kolem Saddama 21
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime6/1/2007, 16:53

Klingenberg88 napsal:
No právě a když půjdeš říct NE Izraeli nebo USA, tak tě seberou.Celá Evropa leze do prdele USA,takže co řekne ona, to si musíme myslet i my.Má být vláda lidu a nás se nikdy nikdo neptal,co chceme my.Je tu pár stran a všechny jsou téměř stejný.Vsadim se,že kdyby se naše zahraniční politika změnila,tak sem USA pošlou taky svoje vojska...Teď to není SSSR,ale USA Irak a vse kolem Saddama 21

Uplně souhlasím dnes si nikdo ani neprdne,anihž by se bál že ho seřve mezinárodní fízl U.S.A!To je prostě ostuda celý Evropy že si nechá kecet do svý zahraniční ale i vlastní politiky.A to že spousta Arabu vidí Evropany jako spojence U.S.A se vůbec nedivím ,vždit to taky tak vypadá,co si U.S.A vymyslý to uděláme.A v médiích nikdo nemluví o opzici,která s tím nesouhlasí,jako by prostě neexistovala a všichni Evropani měly stejnej názor,a když nekdo nesouhlasý tak mu hned nad hlavou lítá hospodářský embargo ze strany U.S.A.A taky si myslým to co ty,že kdyby se tady něco změnilo tak tu je okamžitě U.S.A a její slavná armáda!!Já tvrdím že největší mezynárodní terorista je právě U.S.A,ALE NECHCE SI TO PŘIZNAT. Irak a vse kolem Saddama 246
Návrat nahoru Goto down
Klingenberg88

Klingenberg88

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime7/1/2007, 01:39

D.A.K. napsal:
Klingenberg88 napsal:

Uplně souhlasím dnes si nikdo ani neprdne,anihž by se bál že ho seřve mezinárodní fízl U.S.A!To je prostě ostuda celý Evropy že si nechá kecet do svý zahraniční ale i vlastní politiky.A to že spousta Arabu vidí Evropany jako spojence U.S.A se vůbec nedivím ,vždit to taky tak vypadá,co si U.S.A vymyslý to uděláme.A v médiích nikdo nemluví o opzici,která s tím nesouhlasí,jako by prostě neexistovala a všichni Evropani měly stejnej názor,a když nekdo nesouhlasý tak mu hned nad hlavou lítá hospodářský embargo ze strany U.S.A.A taky si myslým to co ty,že kdyby se tady něco změnilo tak tu je okamžitě U.S.A a její slavná armáda!!Já tvrdím že největší mezynárodní terorista je právě U.S.A,ALE NECHCE SI TO PŘIZNAT. Irak a vse kolem Saddama 246

Přitom hlavní slovo by měla mít Evropa,jakožto kolébka civilizace a kultury.Vždyť my vlastně nejsme vůbec samostaný,pořád nám někdo něco diktuje (EU,USA).Američani si myslí,že bude všechno podle nich,že oni jsou ti nejlepší.Jsou to přistěhovalci z Evropy,ale nic o Evropě ani neví.USA s Izraelem vyprovokovala válku a jednou za to ponesou následky,protože další okupace si snad arabský svět nenechá líbit.A kdyby oslábla moc USA a Izraele,tak i my budeme mít celkem lepší pozici (NS)
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime7/1/2007, 15:13

Přesně tak měly by si uvědomit že všichni pocházý s Evropy a že tady mají kořeny,nebýt Evropy tak žádný U.S.A není.Problém je v tom že spousta Američanů má naprosto ubohý zeměpisný vzdělání viz.Česko=Čečensko apod...,a taky si myslý že sežraly moudro světa a že bez nich se svět neobejde.Potřebovaly by dostat lekci ,normální lidi by se z 11.9 poučily oni ne.Ale já si myslým že ten jejich pohled na svět a to že bez nich Evropa nemůže existovat pramení s 1. a 2.sv.války,podle mě tenkrát dospěly k závěru že bez nich by Evropa(konkrétně Spojenci),válku nevyhrály.A od tý doby si prostě myslý že jsou něco a každej jim musí líst do p....e!Přitom se ti hovada vylodili až ve 44,kdy už byly Němci celkem v ......!A připisujou si největší zásluhy.Skrátka Američani.Jak to tak cítím tak v poslední době se stává slovo Američan sinonimem pro arogantního blbečka.
Návrat nahoru Goto down
Klingenberg88

Klingenberg88

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime8/1/2007, 19:45

Je to tak,ta mediální masáž tam jim hodně vypláchla mozky.No prostě řekne ti co kouřit,co máš pít a co žrát,po kom můžeš toužit a s kým můžeš v noci spát.Jak dobytel ve stádu jenom čum a přežvýkej,přikyvuj a stůj vzadu,zkrátka žij American way Irak a vse kolem Saddama 298
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime8/1/2007, 21:35

Bojím se jen doby,kdy to takhle bude chodit i u nás.Budem žrát hamburgery po stovkách budem vážit 150 kg......,s americkýho stylu života je mi fakt blbě.Někde jsem četl že kdyby všichni lidi na světě žili jako Amíci tak už jsou přírodní zdroje dávno v prdely.To mluvý samo za sebe... Irak a vse kolem Saddama 1001
Návrat nahoru Goto down
Weisthor

Weisthor

Poeet p?íspivku : 28
Registration date : 26. 11. 06

PříspěvekPředmět: re   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime9/1/2007, 11:56

Temnee_svedomi... napsal:
werwolfeverband napsal:

Heimdall

Kamerad! Iránci nejsou arabové,ale Peršané, proto nemají nic společného s tou zdegenerovanou chátrou kolem.. Jinak neco si na netu přečti o Iranu, o jeho historii a současnosti, je to prosperující a stále modernější země. Například iranští fyzikové a jiní vedci jsou na pomyslné špičce! Nechci tě tímto nikterak pleskovat za tvůj omyl, napsal bych ti to jako soukromou zprávu,ale je to poznámka i pro ostatní. Takže nic ve zlém ....
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime11/1/2007, 22:36

Já souhlasím,Peršani to sice jsou to nepopírám,ale k těm starověkým mají přece jenom daleko.Ale rozhodně jsou na vyší úrovni než jejich sousedé,to jsou ty Árijský geny.... Irak a vse kolem Saddama 4
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime15/1/2007, 13:09

Průser je v tom, že Islám umožňuje rasové míšení, oni by za muslima přijali i Gorilu, kdyby byla schopná přijmout korán! Takže, otázka je dokjaké míry tam už ono míšení ras proběhlo!! Jinak Irán znamená v překladu, Země Áriů!!
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime16/1/2007, 23:30

Leif napsal:
Průser je v tom, že Islám umožňuje rasové míšení, oni by za muslima přijali i Gorilu, kdyby byla schopná přijmout korán! Takže, otázka je dokjaké míry tam už ono míšení ras proběhlo!! Jinak Irán znamená v překladu, Země Áriů!!

To že Irán je kolébkou Árijú je známí.Já ale myslým že rasový míšení už tam dosáhlo takovýho stupně že je za Árijce nemůžeme považovat.Mají určitě hodne genů Áriju a občas se vyskytne člověk který má typické Árijské rysy viz.ten obtázek tý malý holky v Pochodu Titánů.Každopádně je dnešní Irán je ukázkou jak to dopadá když se mísí rasy.Ale já osobně budu fandit raději Iránu než posráným fízlůmU:S:A!!!
Návrat nahoru Goto down
Leif

Leif

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime23/1/2007, 20:23

To je jasný!! Třaba pro nás Irán vymyslí Cizineckou legii! Irak a vse kolem Saddama 4
Návrat nahoru Goto down
D.A.K.

D.A.K.

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime24/1/2007, 01:07

Leif napsal:
To je jasný!! Třaba pro nás Irán vymyslí Cizineckou legii! Irak a vse kolem Saddama 4
HNED BYCH TAM VSTOUPIL!Division Bohmen und Mahren II. Irak a vse kolem Saddama 4
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Irak a vse kolem Saddama   Irak a vse kolem Saddama Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Irak a vse kolem Saddama
Strana 1 z 2Jdi na stránku : 1, 2  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
-
Přejdi na: